Значи историята е следната преди 1-2 месеца се запознах с едно моми4е ... писахме си кьм 3-4 седмици и тя предложи да се видим някой пьт на по бира или да пафнем една тревица заедно аз приех предложението но тя имаше проблеми с отценките в у4илище и го отложихме за след 30 юни и такаа ... преди тя не обрьщаше внимание на майтапите които отправях кам нея но днес отправих един и си4ко се обьрна наопаки каза 4е сьм бил като вси4ки други 4е сьм бил позиор и аз не исках да се карам с нея тя за прьв пьт ми говореше така никога не се е даржала така с мен даже тези думи които вьобще не зна4ат нищо мога да ги нарека "груби" от нейна страна защото винаги когато аз сьм се сьрдел за нещо от когато си пишем тя винаги ми е писала по 34234234 сьобщения извинявай или нещо от сорта... Но имам един вьпрос който ме мь4и преди 2-3 дена имаще бийт-бокс батьл и там една нейна приятелка ме е видяла (вьпросното моми4е ми сьобщи за това ) и аз поисках скайпа и тя ми го даде и запо4нахме да си пишем и от бийт-бокс партито до днес сме си писали 2-3 пьти и признах на онова моми4е 4е тя ми харесва много пове4е по характер от нея ... и се питам дали това може да я е накарало днес да ми се расьрди за един изказ който е "Тя даяна се прави на софианка , но живее в 4ирпан и мие 4инии с пенио от биг брадьр " Незнам кой би го помислил това за нещо сериозно като накрая бях написал базикам се и много Даже тази даяна каза на нейната приятелка която ме е видяла на концерта 4е не иска да си има нищо общо с мене ве4е и даже и забрани да си пише с мен ??? Така4е моляви дайте хелп за какво може да се сьрди но без да ми казвате да се извина защото няма никаква ама никаква при4ина да се извинявам . Мерси на вси4ки предварително !