.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра

Как си представяте най-романтичната целувка

Как си представяте най-романтичната целувка? Осъщесвява ли сте си перфектната целувка от мечтите ве

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Трябва да е с любимия човек
    Може да е на доста места...

Голям фен Аватара на asasfdf
    с подходящо момиче, мястото няма значение

Осъществявала съм я и беше наистина перфектна-на плажа вечерта
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Всяка първа целувка било то за деня, когато не сте се виждали 8-10 часа, или когато сте били дълго време далеч един от друг.

А и всяка целувка, в която са вложени чувства, винаги е специална и по-различна.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Бикини-Ботъм
    за мен първата целувка е най-важна тя остава най-яркия спомен,а ако е с подходящото мом4е,е перфектна
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    Русе
    независимо къде ако е с любимия човек нищо друго няма значение
    ...

Град
    somewhere over the rainbow
    Май не съм имала романтични целувки...Първата с първия ми приятел беше пълен провал,първата със сегашния беше абсолютно без чувство и тя не става за пример.Романтиката ми е болна тема.Винаги съм искала нещо романтично като по книга,обаче не ми се е случвало(за всичко си има време,де)...
    Сега се сещам за една по-впечатляваща.До колкото помня още не бяхме завършили,щото и двамата бяхме с чанти.Валеше като изведро и аз си извдих чадъра(естествено-в моята чанта само мен ме няма)и го разтворих.Разбира се ,нямаше голя ефект при такъв порой ,но никак не ми беше студено-все пак той ме беше хванал през кръста .Стигаме ние до моста на влюбените,минаваме го до половината и изведнъж аз спрях.После той попита "Какво?" ,аз метнах чадъра и го целунах(Господ знае защо,не и аз).Не знам колко време сме стояли така да ни зяпат хората,знам ,че чак бельото ми беше мокро .Пък и какво правят тия хора на дъжда.Да са си отишли вкъщи,когато е трябвало.
    Но тази целувка в никакъв случай не беше перфектна.Тя беше плод на болния ми мозък и спонтанните ми действия.

Супер фен
    Град
    България
    Ако е с любимия човек мястото няма значение никакво!Поне при мен е така!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Еми най-хубавата значи,ако има мое женско отражение сигурно тогава ще е
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Непостоянно
    в момента на един така съм набрала...че бих го захапала за езика до кръв.....оххх да тва ше е перфектнатаааа
    .!.

Еми с момичето което обичам.

Какво значи 'важното е да е с момчето/момичето, което обичам'?! Искате да кажете, че всички целувки с вашето момче/момиче са НАЙ-романтичните и най-хубавите?! Това е много тъпо. От целувка до целувка има разлика. Дори и да си лудо влюбен, да го/я обичаш адски много, целувайте се 4 часа без прекъсване и после ми кажете, че последните ви целувки са били 'най-романтичните' и невероятните... апф....
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Да...всяка една целувка с моя любим е романтична нежна и фантастична

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    с милото..беше на 14 февруари..ядохме шоколадови бонбони късно ве4ерта,всъщност беше на 15,защото на 14 го нямаше и той тогава сподели своя бонбон с мен,което беше адски сладко ..друго...може бии всяка наша целувка е романти4на по свое му..стига да е с него-вси4ко е идеално
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

мм не съм си мечтала за нея просто се случи.. беше зимата - началото на годината . Разхождахме се вечерта и се бъзикахме и той се хвърли в една пряспа и викна и мен след това.. аз скочих обаче якето му се беше надигнало и го напълних с сняг при което той стана изтупа се и скочи в/у мен и се приближи.. гледахме се около 10 сек и на мен вече ми стана смешно и той ме целуна

Трябва да сме близо до блато и той да ми удари един , пък аз ще го целуна ! Не бе , шегувам се .
    Аз лично си представям най-романтичната целувка на плажа , под звездите с момчето , което съм влюбена !

От The Notebook оная яката целувка в дъжда :P
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Град
    In every step and dance...
    Сами, на плажа, с момче, в което съм силно влюбена...

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Мм ... С едно момчее в което съм sтрашно влюбенa. Представям си яаа ... Разхождаме се из парка или градската градина (амаа ние сме само фр )ии валии лек пролетен дъждец (може и летен! ). Таа както се разхождамее ии се спираме ии целите сме мокрички... Ии той ме цунка!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]независимо къде ако е с любимия човек нищо друго няма значение
    +1

Град
    Бургас
    Може да ви се стори странно,но не помня кога беше 1вата ми целувка със сегашния ми приятел помня само,че беше вечер и седяхме на 1 пейка в парка.

По темата:Романтична целувка мисля , че съм нямала.но бих искала 1 вечер до морето само двамата.(много искам да се случи ама той е постоянно на работа и не ни остава време да се виждаме ;( )
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    Велико Търново
    s lubimiq 4ovek, kasno ve4erta na plaja ili da posre6tnem izgreva ili zaleza s celuvki...ili ako se kapem v moreto i se celuvame...
    Руса кукличка

Град
    **Sofia*
    С любимия човек под дъжда или когато сме осамотени на някое страхотно място
    Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !

ми докато вали е най-яко и на някакво място където сме си само ние
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си