- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как си представяте най-романтичната целувка
Как си представяте най-романтичната целувка?Осъщесвява ли сте си перфектната целувка от мечтите ве
![]()
Трябва да е с любимия човек![]()
Може да е на доста места...
Осъществявала съм я и беше наистина перфектна-на плажа вечерта
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Всяка първа целувка било то за деня, когато не сте се виждали 8-10 часа, или когато сте били дълго време далеч един от друг.
А и всяка целувка, в която са вложени чувства, винаги е специална и по-различна.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
за мен първата целувка е най-важна![]()
![]()
тя остава най-яркия спомен,а ако е с подходящото мом4е,е перфектна
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
независимо къде ако е с любимия човек нищо друго няма значение
...
Май не съм имала романтични целувки...Първата с първия ми приятел беше пълен провал,първата със сегашния беше абсолютно без чувство и тя не става за пример.Романтиката ми е болна тема.Винаги съм искала нещо романтично като по книга,обаче не ми се е случвало(за всичко си има време,де)...
Сега се сещам за една по-впечатляваща.До колкото помня още не бяхме завършили,щото и двамата бяхме с чанти.Валеше като изведро и аз си извдих чадъра(естествено-в моята чанта само мен ме няма)и го разтворих.Разбира се ,нямаше голя ефект при такъв порой ,но никак не ми беше студено-все пак той ме беше хванал през кръста.Стигаме ние до моста на влюбените,минаваме го до половината и изведнъж аз спрях.После той попита "Какво?" ,аз метнах чадъра и го целунах(Господ знае защо,не и аз).Не знам колко време сме стояли така да ни зяпат хората,знам ,че чак бельото ми беше мокро .Пък и какво правят тия хора на дъжда.Да са си отишли вкъщи,когато е трябвало.
Но тази целувка в никакъв случай не беше перфектна.Тя беше плод на болния ми мозък и спонтанните ми действия.![]()
Ако е с любимия човек мястото няма значение никакво!Поне при мен е така!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Еми най-хубавата значи,ако има мое женско отражение сигурно тогава ще е![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
в момента на един така съм набрала...че бих го захапала за езика до кръв.....оххх да тва ше е перфектнатаааа
.!.
Какво значи 'важното е да е с момчето/момичето, което обичам'?! Искате да кажете, че всички целувки с вашето момче/момиче са НАЙ-романтичните и най-хубавите?! Това е много тъпо. От целувка до целувка има разлика. Дори и да си лудо влюбен, да го/я обичаш адски много, целувайте се 4 часа без прекъсване и после ми кажете, че последните ви целувки са били 'най-романтичните' и невероятните... апф....
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да...всяка една целувка с моя любим е романтична нежна и фантастична![]()
с милото..беше на 14 февруари..ядохме шоколадови бонбони късно ве4ерта,всъщност беше на 15,защото на 14 го нямаше и той тогава сподели своя бонбон с мен,което беше адски сладко..друго...може бии всяка наша целувка е романти4на по свое му..стига да е с него-вси4ко е идеално
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
мм не съм си мечтала за нея просто се случи.. беше зимата - началото на годината . Разхождахме се вечерта и се бъзикахме и той се хвърли в една пряспа и викна и мен след това.. аз скочих обаче якето му се беше надигнало и го напълних с сняг при което той стана изтупа се и скочи в/у мен и се приближи.. гледахме се около 10 сек и на мен вече ми стана смешно и той ме целуна![]()
![]()
![]()
Трябва да сме близо до блато и той да ми удари един , пък аз ще го целуна !Не бе , шегувам се .
Аз лично си представям най-романтичната целувка на плажа , под звездите с момчето , което съм влюбена !![]()
От The Notebook оная яката целувка в дъжда :P
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Сами, на плажа, с момче, в което съм силно влюбена...
Мм ...С едно момчее в което съм sтрашно влюбенa. Представям си яаа ... Разхождаме се из парка или градската градина (амаа ние сме само фр
)ии валии лек пролетен дъждец (може и летен!
). Таа както се разхождамее ии се спираме ии целите сме мокрички...
Ии той ме цунка!
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Може да ви се стори странно,но не помня кога беше 1вата ми целувка със сегашния ми приятел помня само,че беше вечер и седяхме на 1 пейка в парка.
По темата:Романтична целувка мисля , че съм нямала.но бих искала 1 вечер до морето само двамата.(много искам да се случи ама той е постоянно на работа и не ни остава време да се виждаме ;( )
OnLy God CaN Judge Me !
s lubimiq 4ovek, kasno ve4erta na plajaili da posre6tnem izgreva ili zaleza s celuvki...ili ako se kapem v moreto i se celuvame...
![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
С любимия човек под дъжда![]()
или когато сме осамотени на някое страхотно място
![]()
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
ми докато вали е най-яко и на някакво място където сме си само ние![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...