- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато нямаш контрол над нищо
Значи...Щом пиша тук...наистина положението ми е трагично. Не искам съвети. Просто да си излея душата, защото...ами защото в дневника ми няма почти място вече.
Такам...
Преди месец и нещо си вървях и си мислех, че мъжете са едни такива боклуци, дето никъде ги няма. Мислех си, че никога няма да се омъжа и да си намеря въобще гадже. И точно в този ден си седях в компанията на едни много надрусани глупаци. Не че си седях...те ми се натресоха и започнаха да се гаврят с мен. Тогава се появи едно момче, което виждах за първи път, то изглеждаше и говореше по много по-различен начин от останалите. Не че ме заслепи с красотата си, а просто нещо в него много ми хареса. Изглеждаше много мил и направо се чудех как може да е в компания на тия. Както и да е. След като си заминах, си помислих, че всичко ще отшуми, както винаги, но мина седмица, две, продължавах да мисля за него. Отвреме навреме го мярках и си лафихме. Личеше си, че не е баш безразличен към мен...
Веднъж си седях и си мислех, че съм голяма глупачка. Да отхвърлям всички момчета и веднъж и аз да си харесам някого, а то...тогава нещо нежно се прокара по гърба ми и отмина. Беше той. Усмихна ми се и си замина. Цялата му компанийка се подхилваше. Кой знае каква физиономия съм била направила. Не се усетих, но когато го видях как свива зад завоя и изчезва. Плача. Ама много здраво. А аз по принцип не плаче. Само ако умре някой. Разбрах чак когато няколко момичета ме бяха наобиколили и ме гледаха разтревожени. Бях се свила на топка и гледах съкрушена. Така ме заболя. Боли ме и досега. Много ме боли. Боли ме, че не е при мен,а не мога да набера смелост и да му кажа каквото и да е. Понякога го мяркам и след това отново изпадам в депресия. Всяка вечер се моля на сутринта да не го помня, но първата ми мисъл е Той. По принцип не се привързвам към никого. Изключително нечувствителна съм и нищо не може да ми направи впечатление, но той. Той е нещо изумително за мен. Без което не мога да живея. Веднъж се качих на покрива на 20етажна сграда и се разхождах по ръба. Бях готова да скоча, исках го. Висях на една стъпчица разстояние от избавлението ми, зашото любовта за мен е мъка, а не радост, но не го направих. Надявах се след това да имам някакъв минимален шанс. И сега съжалявам. Беше грешка. Всичко беше грешка.
Благодаря на тези, които са го дочели до края. Просто имах нужда да споделя. Наистина много ме боли. Коментари от типа:забрави го, тегли му една майна и т.н са безсмислени, защото който наистина се е влюбвал, знае, че не е толкова лесно...
Уплашен съм. Моля те не прави никакви глупости свързани със скачане от 20 етажна сграда и режене на вени.. Не си заслужава просто.Излизай по често на вънка не стой самичка. Пробвала ли си го просто ей така да го поканиш на среща? Кафе, кино и т.н?
п.с На колко си?
ACϟDC
А стига бе , сякаш яко си хлътнала в тва момченце.Ама подобни истории не се решават със сълзи и тем подобни .Само две думички те делят от щастието,ако и той те харесва де.Следващият път когато го видиш, вместо да ревеш и да се тръшкаш защо на теб се случват такива неща,поговори с него - може да спечелиш..![]()
добре де, ти като го обичаш тоя, що не му го кажеш?! Ако пък те е срам, давай го мишата - напиши му писмо (любовно, не предсмъртно) ии тка... или пък те е срам, че си сгрешила за момчетата?! Че не всички сме идиоти, че има и свястни... както и да е, не си заслужава да бягаш от задълженията си... смъртта не е решение на проблемите... нали затова живеем - за да се справяме с трудностите?
доста ми хареса това което написаест не ме разбирай погрешно просто изказа и начина по който описа дълбоките си да ги наречем чувства
по подобен начин се чувствам супер трудно се влюбвам и трудно се впечатлявам но с времето ще разбереш че любовта е по силната от теби рано или късно тряад а спреш да и се противопоставяш......пожелав ам ти по добро настроение а защо не и щастлива развръзка с него
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
хмм много познато нещозн колко ти е гадно но с времето ще го превъзмогнеш или пък може да стане по добре .. може да трагнете
до колкото самоубииството аз лично на скоро щях да го направя но се радвам че ме спряха .. е след това 1 ден бях в шок от това което щях да си причиня ама кфо толко ..
Значи кат0 начал0 тряbва dа му признаеш чувствата си а слеd туй има 2 възм0жности-ако и т0й те харесва ще тръгнете,ак0 пък не - и тук има два начина-т0й ще те разbере и ще се 0пита да не се виждате чест0(това е най-л0шия вариант сп0реd мен) или той ще ти се п0диграе(а може и цялата му к0мпания) ти ще г0 разбереш къф е и пр0sто е тъй ще се 0тdалечиш от него bавн0 bавн0 bез dори да се усещаш.Май не го оbяsних sъвсем правилн0 но се надявам dа си го разбрала.Успех!!...
Ами аз видях нещо много чисто и искрено, нещо което адски ме привлече в очите на едно момче и просто се запознах с него! Не е трудно и невъзможно, въпреки че и аз съм ужасно срамежлива и притеснителна, просто превъзмогни себе си и всичките ти притеснения за 1 мин. Не мисли и му кажи просто здрасти или днес си .. или просто каквото ти дойде на ум.
После нещата потичат от само себе си. Щом той е проявил някакви симпатии към теб, значи е твой ред,не си губи шансовете, прави това което искаш, експереиментирай..
Офф.. да отпреснах се.. просто действай и това е!
Ае на вас кво ви стаа пияни ли сте друсани ли сте ? Как така ще го обича видяла го 5-6 пъти казала десетина думи с него и кво край любовта на живота и.Дай ще мре вече ще се самоубива за кво и тя не знае честно напрао ви се чудя как може да сте толкова психически кекави деца ако от такива неща ще си режите вените за къде сте тръгна ли ? Да не мислите че по нататък света и живота стават като розово облаче...е не става по гаден и труден ама тъй като ви чета простотиите едва ли ще доживеете че да го разберете![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
аве човече има супер тъпи копелета из училищата които могат да ти сринат психиката ако са повече и системно те тормозят...нз да ли го обича но очевидно изпитва нещо силно щом плачела за него...с 14 % са се вдигнали опитите за самоубийства при тинейджърите в бг..според мен темата си е сериозна ама твойто изказване куцаПървоначално написано от Faces
![]()
аман от ема... ходила по покрива...
като нямаш ташаци, за да отидеш да му кажеш или покажеш, че те кефи...
еми нямаПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Ей, авторке. Я зимай да се стягаш!
Отиваш, без да се притесняваш му казваш така и така, а-у, разбирате се и въпроса е решен.
Всъщност точно ти имаш най-пълен контрол върху нещата в момента.
Така. Пишеш без много грешки => уважавам те. СТЕГНИ СЕ! Къде си тръгнала да скачаш от сгради, да потъваш в депресии и тн? Хората след 5-6 годишни връзки се разделят пък намират сили да продължат... Ти си още дете. Има време да срещнеш истинската любов. Ако той случайно не се навие да ходите няма да умреш. Ще поплачеш, ще послушаш Металика (или каквото слушаш там, когато си сдухана), ще се подепресираш и до няколко месеца ще ти мине. Къде си тръгнала да се самоубиваш?
Това е животът. Всеки в този форум поне веднъж е имал несподелена любов. От това не се умира.
ПП. Представи си за момент сега, че както си си ходила по ръба нещо беше духнал вятър по-силно или се беше подхлъзнала? И беше умряла? И после родителите ти ще се чудят откъде им е дошло? + че щеше да пропуснеш милион неща (първи секс, първа истински сериозна връзка, влизане в университет, сватба, деца...) за едно момче.
Сериозно ли?
Мога само да те посъветвам да не правиш глупости.
П.п. Ако имаш желание прочети една книга. Казва се "мъжете си падат по кучки". Ще ти дойде добре.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
А изобщо замисляла ли си се че при него може да е същото ??? Може и той се притеснява не само ти а по този начин никога няма да се саберете все някога един от двамата трябва да направи първата крачка !
По добре късно от колкото никога !
Ама ти пробвала ли си да го поканиш да излезете,кафе..?
Защо си толкова тъжна,след като не си опитала нищо.А и нали казваш,че и той не бил безразличен към теб...Нещо не ми стана ясно.![]()
Значи...![]()
Аз по принцип имам навика да се разхождам на нестандартни места, дасе катеря, да вися...тръпка. Просто, когато си стоях на ръба едва ли не на света, си помислих колко хубаво би било. Просто ми хрумна. Щях да се отърва от всичко. Но се спрях именно, защото не съм шибано емо и все пак мисля, че има някаква надежда. Но проблемът е, че го виждам СТРАШНО рядко и не знам много за него, но такъв е принципът при мен, ако не харесам някого в първите няколко секунди, то никого не го харесвам. Не съм повърхностна. Почти винаги успявам да позная каква е същността на човека пред мен. Мисля, че съм набрала малко смелост и може да си поговорим следващия път, когато го видя. Малко ми е късно вече за първа любов, пропуснала съм много неща:целувки, милувки, сексове. Съдя по съученичките си, но смятам, че ако той наистина изпитва нещо към мен, ще ме предразположи.
Проблемът ми бе, че съм изключително властна над себе си и изпадам в паника,когато няма контрол.
А за това, че съм го видяла няколко пъти и...да, и аз преди си мислех:бахти смешката, видяла го веднъж няква пикла и кфо, любова от пръв поглед, да,да...
Ама точно това, което не искам ми се падна. И наистина е любов, не е просто харесване. Знам какво е просто някой да ти е по-симпатичен.
Благодаря ви за мненията и критиките. Ако има значение, на 14 съм, почти 15, но не знам дали споменах, че съм доста по-осъзната от останалите ми връстници...Не е моя преценка,а на много големи хора, които познавам.
Още веднъж, благодаря. Почувствах се доста по-добре.![]()
Стига драми бе хора!Сета си мислиш,че той е единствения и незабравим,но дай да видим след година-две колко ще е голям списъка с момчета,по които си била хлътнала.Може да си по-постоянна и хиляди пъти по-отговорна от другите 15-годишни,но не си мисли,че той ще е единствания,по когото ще си падаш.Гледай напред и друг път не се качвай на покриви,комини,антени и др такива.ако толкова си го искаш този,то просто му кажи какво чувстваш и така.Ае успех.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
На 14 си и мислиш, че вече си изпуснала сексове, целувки и тн? А кога се очакваше да дойдат? На 11 ли? Омг.
Чакай ве man кой ти говори за системното тормозене и т.н. ? Говоря за конкретния случай видяла някъв метнал няколко лафа и тя ко щот е стеснителна дай да се самоубива така ли ? Не знам дали моето изказване куца или вашата логика.Първоначално написано от WhyNot
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Викам да не се приемаш толкова на сериозно!
И нещо бъркаш любовта с харесването и с привличането..
тя спомена че са я наобиколили и са почнали да и се подиграват тогава се появил неийния човек от тва изхождам....не толерирам самоубийствата но за възрастта си супер добре пише няма нищо ненормално в тва което пише може да е по слаба психика зза кво пък тряа я нападаме ,,ай стига глупости не си струва на 14 си ала бала '' може би тва не е подхода нз......Първоначално написано от Faces
Знам за какво говориш.. По едно време бях в такова състояние, че буквално само мисълта за него ме изкарваше от релси.. Все още ми става гадно като се сетя за него.. Да не говорим какво ставаше като го видя...
Не мисля, че нещата са толкова лоши, колкото си си втълпила, че са. Просто трябва да се вгледаш за хубавото.Покани го да излезете. Или поне опитвай да го заговаряш. Като се замислиш, не си и опитала да се сближиш с него, за да знаеш дали имаш шанс, следователно няма нужда да се депресираш толкова. Горе главата и успехх
![]()
казваш, че си много осъзната, че си пораснала повече от другите, ама изобщо не е така. само изказването ти за ''влюбването'' го показва. не, не си влюбена, по- скоро до таква степен ти се иска да си имаш и ти обект на мечтите и желанията, както съученичките ти, че се вкопчваш отчаяно в първото момче, което се появи пред очите ти. излез от филма, момиче. и вместо да скачаш от 20- тия етаж, вземи го покани да се разходите. така правят ''порасналите'' момичета. ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Еее, най-лесно е да Боли и да Страдаш Мълчаливо, най-красиво и идеално, чак самозадоволяващо...
Ситуацията е специална. Сигурно сама не би си простила, ако, следващия път когато го видиш, действаш напосоки, за да привлечеш вниманието му и нямаш подход. Което не значи да сядаш още отсега да обмисляш как и какво трябва да се случи. По-скоро поработи над себе си. Това, че го срещаш само случайно, е предимство - заряд "сега или никога". Почерпи сила от това, не се страхувай от разочарование (дали ти себе си или от него) и не отлагай. Засега звучи прекрасен. Разбий го този мит или го изживей. Защото алтернативата е да се сриваш все така, когато го срещаш.