.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

имам проблем..и съм много тъжна

така, значи много ми е неудобно, но какво да се прави. Значи едната ми малка срамна устна не само,че е доста по-голяма от другата, но и е по-тъмно оцветена. Незнам дали е нормално- те стъчи като езиче.. просто ми се струва нередно. Не става вапрос,че е малко по-различна от другата. Не е до това,че тялото е несъвършено-както например едната гърда е по-голяма от другата -това е съвсем незабележимо. При мен просто е ненормално..изрод ли съм? трябва ли да се консултирам с гинеколог? Чували ли сте да има хора с подобни проблеми? Знам, че на много момичета едната им малка срамна устна е различна от другата, но при мен е доста очевадно. Имам чувството, че ако го види момче ще избяга с писъци. Моля ви помагайте ! ;(

Имаш предвид вътрешните срамни устни, принципно е нормално едната да стърчи между големите срамни устни или пък и двете да стърчат. Уточни какво имаш предвид под ненормално голяма. Макар че аз все си мисля, че няма проблем И все пак, ако много те притеснява просто отиваш на гинеколог или на личния лекар и му казваш
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: имам проблем..и съм много тъжна

Цитирай Първоначално написано от cantlaugh
    така, значи много ми е неудобно, но какво да се прави. Значи едната ми малка срамна устна не само,че е доста по-голяма от другата, но и е по-тъмно оцветена. Незнам дали е нормално- те стъчи като езиче.. просто ми се струва нередно. Не става вапрос,че е малко по-различна от другата. Не е до това,че тялото е несъвършено-както например едната гърда е по-голяма от другата -това е съвсем незабележимо. При мен просто е ненормално..изрод ли съм? трябва ли да се консултирам с гинеколог? Чували ли сте да има хора с подобни проблеми? Знам, че на много момичета едната им малка срамна устна е различна от другата, но при мен е доста очевадно. Имам чувството, че ако го види момче ще избяга с писъци. Моля ви помагайте ! ;(
    Никой няма да избяга. Оцветяването се дължи на загрубяването. Ако си обръсната изцяло и устните ти излизат - нормално е. И моята главичка е различно оцветена и по-груба там където не е покрита с кожа. Не се притеснявай, но тъй като аз говоря от обща култура - иди на гинеколог. За тях такива въпроси са нормални.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Ако толкова много тепритеснява отиди на гинеколог да си успокоиш душичката.Иначе няма нищо ненормално в твоя случай.На много момичета едната срамна устна(независимо голяма или малка)е по-различна от другата.Нищо в човешкото тяло не е съвършено еднакво(ръце,крака,гърди,оч и,уши......и т.н. и т.н.).Нормално е...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Глупости, изрод била. И моите срамни устни са такива, от едната страна и на мен ми е като езиче и ми е по-тъмна, ама е нормално. На всички са различни - на някои по-прибрани, на други - не. И мога да ти кажа, че до сега на никое момче не са му останали очите там, зяпнал, защото съм ненормална.

:)

Значи ако си девствена е нормално .. и не забравяй по добър генеколог от мен няма ! пиши за визитка!

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от brokli
    Значи ако си девствена е нормално .. и не забравяй по добър генеколог от мен няма ! пиши за визитка!
    Време рекламно ! Да се записваме при вас "чичо Докторе" ?
    Да обичаш значи да страдаш!

Доктор Дачо на вашите услуги?!

това ще се оправи просто ти трябва мн ебане не секс а ебане нали разбра ебане

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от brokli
    Значи ако си девствена е нормално
    По-голяма глупост не бях чела!
    Няма две напълно еднакви части на тялото,като например при гърдите,дланите и т.н. така и при срамните устни.Не си създавай излишни притеснения.Ако толкова ти пречи върви на гинеколог,има такива операции.

Град
    varna
    напълно нормално е не се притеснявай
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Re: имам проблем..и съм много тъжна

Цитирай Първоначално написано от cantlaugh
    Дай по-добре снимки

да ти имам проглемите!

и аз имам подобен проблем .. да дам ли снимки да кажете дали е фрапиращо.. зашото именно това винаги м ее спирало да не стигна до секс... била съм на косъма но винаги се спирам там именно заради комплекса ми
    R.I.P.M.J. [hh]

Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)
    На никой не давайте снимка е . Стига са се надъхвали пуберите обърнете се към някой друг :/
    When my guitar gently crying .
    Yes dear , you are wonderful tonight ....

дай снимка а видим и ще ти кажем бз се ми отиди най-донре на гинеколог,пък незнам сигурно е нормално

ти не виждаш ли че е ирония... хя да не мислиш че ше дам хаяхахяха
    R.I.P.M.J. [hh]

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от DaniG
    и аз имам подобен проблем .. да дам ли снимки да кажете дали е фрапиращо.. зашото именно това винаги м ее спирало да не стигна до секс... била съм на косъма но винаги се спирам там именно заради комплекса ми
    тя надъхана за снимка
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

хахухихи... налиим ...
    R.I.P.M.J. [hh]

секси!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си