- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пристратеност към компа ;)
Имам следния проблем мисля само за тояя шибан комп ... смсл като сам на даскало чакам да свърша и веднага да се пребера да седна на компа .... имам монети коига не ми пислва , случвало се е да стоя и по 15 часа на ден ... и просто нз какво да правя провъл сам да го оставя но немога ... само когато съм наказан и меркитя бяха че ми зека видео карата иначе нестава чоек пробваха наште каков ли не заключваха го ( аз намирах ключа ) пароли слагакапринципно мога да издаржа без комп ако 1 седмица сам без комп после става лесно ама иначе ...... тта искам да знам имали други като мене във форума ... и дали са се справили САМИ с този проблем ????
Аз не съм пристрастена, но ако искаш един съвет: занимавай се с нещо друго, което те интересува. то ще ти отвлича вниманието от компютъра и няма да имаш нужда по 15 часа на ден да си на него. Другото е, че можеш да си развалиш очите от това постоянно седене.![]()
Какво толкова правиш на тоя компютър... о.О
15 часа на ден о.О
игри ли играеш или кфо...то остави,че си пристрастен/а ми и скоро и очите ти ще окапят о.О
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Стоял съм 19 часаПървоначално написано от NeverTheSame
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Здравей "anonymous01"! Има различни варианти, с които да заместиш стоенето пред компютъра толкова много часове на ден! Както другите изброиха: намери си някаква работа, тоест друго развлечение и т.н. Аз бих ти препоръчал едно нещо, което е най ефективно от всички други...Бих те насърчил да си намериш приятелка... и тогава няма да се сещаш въобще за PC-то...
![]()
П.С. - Методът е изпробван и работи!!! Личен опит...![]()
какво правиш на тоя комп по 15 часа на ден![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Моя винаги е включен.Не може да съм в къщи и той да не е включен.Все някой ще ми пише,все ще искам да видя нещо.Ама чак пък да нямам търпение да се прибера...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
хора не всеки дено по 15 часа вие ме искарахте най - пристрастенияказвам че се е случвало и по 15 не всеки ден по 15
това с приятелката ми хареса аз си знам че така ше стане ама немога си намера ... приятекла , гаджето на сестра ми беше като мене обаче тя го омаяиии нали се сещаш ....
![]()
Хора стига с тези очи.. имало е моменти когато съм седял много .. имам впредвид преди няколко години, когато бях 'зарибен', седях по цял дени абсолютно нищо ми нямаше.. не знам железни ли са, но не мисля, че на очите ще му има нещо. Ако например монитора му е от казаните от които 15 мин. седяне ти стават понички може.. но малка вероятност. Колкото и да слушам глупостите по телевизията, че се развалят очите и т.н не ми се вярва..
.. но както и да е както в по-горен пост съм съгласен, че трябва да си намериш друго занимание, което да ти е интересно![]()
Who's next!
и аз съм седял.. рекорда ми беше 22 часа едно лято... естествено ставах да ям, по нужда, ала бала... ама от скука кво да правя... ся излизам навън с приятели, ако те не щат, сам се ограничавам - вземам си мп3 плеъра и с колелото се разкарвам по пътищата... пак добре, че си се сетил навреме... когато започнеш да го отричаш, това вече е пристрастяване...
И аз стоя доста на компа, но от скука, ако има за пиене не съм сядал с дниизлизаи с приятели намери си и други занимания, за да не се застоявам започнах да ходя на фитнес
![]()