- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дами, господа, травестити, хипопотами, гейове...
То хубаво, и аз, ако се интересувах особено, щях да си намеря фаворитки и дори идолки, които да се възползват от нестандартното в чертите си и да създават някакъв особен имидж.Аз супер много се кефя на всяка нестандартна и неперфектна жена в шоубизнеса.
Сара Джесика Паркър ме кефи. Защо да не ме кефи? Еми хубаво, грозна е, не забравяй, че е на години да я сравняваш с майка си, а не със себе си и после ми говори.
Второ- Еми да, всички трябва да изглеждат по абсолютно един и същ начин. Носът й е голям- дай да пуснем тема във форума да я обсъдим
Ама тая е баш травестит, както искаш го гледай, баш травестит е.
Не искам да правя забележки, но темата не е за Сара, а набиращите сила тенденции. Можеш да намериш същата на млади години, можеш да се набуташ в импулс или флиртче или сладур и да видиш легиони като произволната рижа по-горе. Вземи общата им черта за пример и обсъди ТОВА.
Че до едно време хората, които бяха считани за грозни, правеха един обективен преглед на талантите и бездарията си и с трезва преценка се заемаха да развиват личността си.
Не, нищо против естествените форми на грозота и противност нямам, терминът "естетическа уродливост" сякаш само аз го ползвам. "Естетическата уродливост" е чудо такова, че дори и видът ти не да не отговаря, ами строго да се разминава с духа на времето или на наличната култура, да се прояви артистичност и да се улови друг дух, колкото успех има изящен.
Сара Джесика Паркър, Ежедневната Грозна Гримирана Фешънка, Травеститът, Хипопотамът, Булдозерът. Точка. Защото не бива да ги споменаваме в едно изречение с думата "красиво".
Манталитетът и видът им е пълната противоположност на всякакъв целенасочен опит, Deadlock, да се разшири понятието. Нека опитът в друга сфера се зареже, много биха казали, че днес външният вид е твърде важен, най-важното. Ама и това твърдение среща сериозна контра от поредното месесто напудрено лице. Поругавайки случаите, противоположни на своите, тоест строго женствени черти и не така строго женствен стил, травеститското съсловие само си доказва, че има неща, по-важни от строго женствената красота.
Какви? Ами, търся отговор- да се влезе в нормата, в шаблона? Това, наличното, фешънското, то е единственият правилен вид, който може да се има? И подхожда или не, необходим е стремежът към него?
Моля да се подкрепи с примери за душевността на тия жени. И, отново, защо явлението се приема с такова спокойствие.
УВАжаеми зрители![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]