- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пъпка на дупето
Здравейте , може да ми се смеете , ама все пак да си кажа :д .... от няколко години имам една супер гадна пъпка ли е кво е не знам на дупето . Не е цирей , не ме боли , нито ме сърби . Обаче много ме дразни и искам да я махна вече .... Някви мехлеми , кремове нещо да ми препоръчате ? Пробвала съм със салицилова киселина ама няма ефект.
дай да ти я изтискам
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
виж кво, няма как пъпка да ти стои много години, това със сигурност не е пъпка, предлагам ти да отидеш на дерматолог, вместо някой да те накара след малко да си снимаш гъзО, за да си каже компетентното мнение
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да не е бенка, от онези по-бледите?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Вземи иди на лекар, да ти види и пъпката на гъза и оная спагета дето ти излизаше от пъпа, а може и през психолог да те накара да минеш.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Може да е обърнат косъм, който си проправя каналче и така се образува киста. Но това е в кръга на вероятностите. Да не би да е било бенка и да си я разчоплила някога? Може да не помниш. Аз така си махнах една. Сега имам розово подутина вече няколко години.
Колкото до лекаря. Отиваш до личната си лекарка за направление за дерматолог, но да те прати при жена, щом си срамежлива и няма страшно.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
И аз имам пъпка там от вчера.Не се вижда като я погледнеш, но на пипане се усеща. Мажа я с крем бочко.
![]()
Виж .. Никой няма да ти гледа бенките/пъпките/белезите![]()
Това , не е повот за притеснения![]()
Сестра ми имаше такова нещо...
Беше на 12 и отиде при лекарят и той я изпрати при някакъв специялист и той и я премахна
и при нея беше на дупето. Аз имам точно такава каквато ти описваш , но е на лицето ...
Рано, или късно щяха да ти поискат снимка на дупенцето и на сладката пъпка, ето аз искам, а извън кръга на шегата съм съгласен с мненията за лекар ..
По-добре отиди колкото се може по-бързо на дерматолог защото нищо не се знае колкото по-рано толкова по-добре