.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Пъпка на дупето

Здравейте , може да ми се смеете , ама все пак да си кажа :д .... от няколко години имам една супер гадна пъпка ли е кво е не знам на дупето . Не е цирей , не ме боли , нито ме сърби . Обаче много ме дразни и искам да я махна вече .... Някви мехлеми , кремове нещо да ми препоръчате ? Пробвала съм със салицилова киселина ама няма ефект.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    дай да ти я изтискам
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    дай да ти я изтискам
    ама тя не е за стисканеееее

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    виж кво, няма как пъпка да ти стои много години, това със сигурност не е пъпка, предлагам ти да отидеш на дерматолог, вместо някой да те накара след малко да си снимаш гъзО, за да си каже компетентното мнение
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Да не е бенка, от онези по-бледите?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    виж кво, няма как пъпка да ти стои много години, това със сигурност не е пъпка, предлагам ти да отидеш на дерматолог, вместо някой да те накара след малко да си снимаш гъзО, за да си каже компетентното мнение
    да и аз това си помислих , че няма как толкова време да стои пъпка , но прелича на такава . Обмисляла съм да ходя на лекар , ама нещо ми е кофти.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от mucinka95 Виж мнението
    да и аз това си помислих , че няма как толкова време да стои пъпка , но прелича на такава . Обмисляла съм да ходя на лекар , ама нещо ми е кофти.
    не искаш да си показваш дупенцето ?
    sapphire5

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Да не е бенка, от онези по-бледите?
    не не , със сигурност не е бенка , защото е леко подуто точно като пъпчица и изобщо не е бледа ами си е червена

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Вземи иди на лекар, да ти види и пъпката на гъза и оная спагета дето ти излизаше от пъпа, а може и през психолог да те накара да минеш.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    не не , със сигурност не е бенка , защото е леко подуто точно като пъпчица и изобщо не е бледа ами си е червена
    Може да е обърнат косъм, който си проправя каналче и така се образува киста. Но това е в кръга на вероятностите. Да не би да е било бенка и да си я разчоплила някога? Може да не помниш. Аз така си махнах една. Сега имам розово подутина вече няколко години.
    Колкото до лекаря. Отиваш до личната си лекарка за направление за дерматолог, но да те прати при жена, щом си срамежлива и няма страшно.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

И аз имам пъпка там от вчера. Не се вижда като я погледнеш, но на пипане се усеща. Мажа я с крем бочко.

може да е нещо от рода на рожден белег

Виж .. Никой няма да ти гледа бенките/пъпките/белезите
    Това , не е повот за притеснения

Град
    Цитирай Първоначално написано от Pr0gr3civ3R Виж мнението
    Виж .. Никой няма да ти гледа бенките/пъпките/белезите
    Това , не е повот за притеснения
    Конкретно бенките трябва да се следят, ако променят цвета и формата си. Релефните е препоръчително да се премахнат, защото има опасност да ги "закачиш" с нещо.

Сестра ми имаше такова нещо ...
    Беше на 12 и отиде при лекарят и той я изпрати при някакъв специялист и той и я премахна
    и при нея беше на дупето. Аз имам точно такава каквато ти описваш , но е на лицето ...

Супер фен Аватара на NissaN
    Ше си мине от самосебеси... предполагам

За да бъдеш сигурна най-добре отиди на лекар.

Супер фен
    Рано, или късно щяха да ти поискат снимка на дупенцето и на сладката пъпка, ето аз искам, а извън кръга на шегата съм съгласен с мненията за лекар ..

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре отиди колкото се може по-бързо на дерматолог защото нищо не се знае колкото по-рано толкова по-добре

Голям фен Аватара на Котка.
    Лекар.

Цитирай Първоначално написано от Котка. Виж мнението
    Лекар.
    ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР

изсмучи я просто

Цитирай Първоначално написано от fevoos Виж мнението
    изсмучи я просто
    МЛЪКНИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми