.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

След раздялата, но за пръв път се чувствам така... щастлив

Значи ходих с едно момиче, и бях страшно ама страшно влюбен. С нея имахме толкоз общи теми и яко ми допадеше и т.н... преди три дни се разделихме (причината друго момче, нейна стара любов...) та тогава бяхме на концерт и тя по едно време почна да страничи от мен, аз се почудих, но си рекох както и да е. После тя дойде и ми каза, ''Искам да приключиме'' заради това момче, (и то беше на концерта) и аз и казах ''Ок, върви при него'' тя ме погледна малко тъжно и аз ''Хайде, бягай'' и се разделихме с добри намерения, останахме мн добри приятели. После си помислих сега за пореден път, ще се смачкам, но мамка му в мен няма нито една мрачна мисъл, нищо просто някакси не ми е тъжно (това не е типично за мен)... а бях адски влюбен... защо става така, не мога да си го обясня... Ъъ, просто исках да ви кажа : ) Надявам се повече хора да преживяват раздялите по този начин : )

ПС: Ако слушате праведната музика поздрав с таз песен: http://www.youtube.com/watch?v=36ceRKu5FKY
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Че то това е много хубаво. Честито! И мене като ме отрязаха после ми беше смешно
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Ще черпиш

MetalZone
    и аз така ги преживявам,може би защото свикваме незнам
    Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    И на мен така ми се случи след раздяла да съм щастлива. Просто си бяхме омръзнали супер много ии само се карахме за най-малкото нещо. А от начало бях мнооого влюбена и щастлива. Чак после когато се мина малко време разбрах, че ми липсва ама беше късно.

При теб може би се е получило нещо подобно, ама знаеш ли това е хубаво, защото запомняш всички хубави моменти и на края не ти се налага да страдаш :P
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Супер фен
    Браво на теб!Де да можех и аз толквоа лесно да преживявам раздялата с бившия .... ама не мога.Радвам се за теб.Дано наистина повече хора да успяват да преживяват разделите си както ти ...
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на Aicken
    браво макар че не е много добре
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

ей де да бяха всички раздели така ;д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен
    Никога нема да го направа няма да ме яд ама ще я намраза и ще я напсувам много... тупи курви

Не че те плаша,ама ще ти залипсва
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Де да можех и аз така
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Брат не че искам да ти развалям веселото настроение ама просто един ден ще се събудиш напрао смазан от липсата и това че се чувстваш така толкова скоро след раздялата ви може да е нещо подобно на шок неосъзнаваш напълно нещата.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Голям фен Аватара на eminemfenka

--

Радвам се за теб Иначее СТРАШНА ПЕСНИЧКАА

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Айде да не говорите на теория само, а?

Авторе - прекрасно схващам как се чувстваш. Последната ми връзка приключи по подобен начин. Даже тя се разплака, аз я гушнах успокоих и казах - айде отивай. А не е да сме ходили 2 дена, изкарахме 2 години и половина. И 6-ти месец вече нито ми е липсвала нито нищо. А бях страшно влюбен. И да - напълно възможно и абсолютно нормално е да преживееш една раздяла по този начин.

Поздравления на автора.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    И аз съм се чуствала така,просто не е истинско влюбване,ако си бил наистина влюбен в нея би трябвало да те е боляло (според мойто мислене) .Добре си постъпил,други биха направили адския скандал,а ти върви при него.Евала !
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен Аватара на sladkalady
    Ехее браво Поздравления!
    Да ,сега не ти липсва,защото знаеш,че не е в теб вината ...тя така си е решила...но после ще започнеш да се питаш аз ли сбърках някъде,че не остана с мен ,а реши да бъде с друг...и познай-ще ти е гадно
    Дано да не е така
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Ами супер ! P.S.... ЕВАЛА ЗА ПОЗДРАВА !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Прекрасно
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Kkaкво да ти кажа..освен:ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ!Харесва ми начина ти на реакция.Само в този дух!

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    аз пък бях влюбен в една и най-добрия ми приятел ми я открадна и сега ходат ама ся ми е смешно живота продалжава
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Аз също бях изоставена преди месец! Беше ми тежко само 1 ден (ревах цял ден , бях като полудяла ) а след това вече и до днес.. въобще не ме боли , нито ми липсва , въпреки това страшно много го обичам , но пък да страдам цял живот..едва ли.. ще се върне все някога! Животът продължава и с него и без него ! Ае със здраве !
    ...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: След раздялата, но за пръв път се чувствам така... щастл

Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    Значи ходих с едно момиче, и бях страшно ама страшно влюбен. С нея имахме толкоз общи теми и яко ми допадеше и т.н... преди три дни се разделихме (причината друго момче, нейна стара любов...) та тогава бяхме на концерт и тя по едно време почна да страничи от мен, аз се почудих, но си рекох както и да е. После тя дойде и ми каза, ''Искам да приключиме'' заради това момче, (и то беше на концерта) и аз и казах ''Ок, върви при него'' тя ме погледна малко тъжно и аз ''Хайде, бягай'' и се разделихме с добри намерения, останахме мн добри приятели. После си помислих сега за пореден път, ще се смачкам, но мамка му в мен няма нито една мрачна мисъл, нищо просто някакси не ми е тъжно (това не е типично за мен)... а бях адски влюбен... защо става така, не мога да си го обясня... Ъъ, просто исках да ви кажа : ) Надявам се повече хора да преживяват раздялите по този начин : )

ПС: Ако слушате праведната музика поздрав с таз песен: http://www.youtube.com/watch?v=36ceRKu5FKY
    Евалата.
    Temet Nosce

벨야카

Мисля, че наистина я обичаш, а когато обичаш някого искаш той да е щастлив, независимо с теб или без теб ..

Колко благородно.
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от krasteva
    прави любов, а не секс ;]
    е** се в гъза .

Цитирай Първоначално написано от sottoo
    Мисля, че наистина я обичаш, а когато обичаш някого искаш той да е щастлив, независимо с теб или без теб ..

Колко благородно.
    Няма какво повече да се допълни. \/
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Фена е егати доУното парче!
    Само вади теми отпреди половин година, че и 1-2, но вие не обръщате внимание. 'Ма 'що ли? Важното е да посъветвате автора, нищо че той вече е забравил, че изобщо е правил тема някога.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си