- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вечният въпрос .. какво да правим довечера ?
С приятела ми живеем в малък и скучен град .. сяка вечер се чудим кво да правим .. вече взе да ми писва и да ми доскочава от всичко .. няма никакво разнообразие в нашата връзка.. Моля да ми дадете някакви по шантави предложения за това какво да правим .. защото наистина се изчерпахме вече .. всяка вечер или сме зачукани у тях или сме на кръчма .. а на кафе не ходим защото тука има 2 кафета при тва и 2-те не са наред .. от време на време ходим до някой по голям град и вкарваме разнообразие, но през повечето време като сме си тук умираме от скука .. и така чакам някви предложения
![]()
аз ше ебa за вас не знам
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Колело, ролери, басейн(в големия град), пикник, планина, екскурзия, секс, еротични масажи?
За 10-те секунди през които прочетох темата измислих толкова.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нали се сещаш, че не е важно къде си, а с кого си? ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
А защо изобщо трябва да сте постоянно само двамата?
Иначе може да отидете на плаж, на кино...
Отидете до някой секс- шоп в по - голям град, вземете си попърс и се насмъркайте![]()
Първоначално написано от YakUZa777
Твоя отговор най-ми допадна![]()
еми ако имате средства да отско4ите до близък голям град ако има такъв изоб6то бтв откъде си???
,,Take iit slow..make it happen baby..''
дискотека,басейн,кино....нап равете си екскурзийка ако можете
I can't stop myself from loving you <3
Както съм от голям град ... по някога копнея .. за скуката на малкия .. и както прочетох по горе .. не е важно къде си .. а с кого си .. винаги се намира какво да правиш![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първоначално написано от mickelangelo
+1![]()
По-горе са ти дали различни варианти. Просто си избери от тях и ги предложи на любимия!!![]()
Взимате по едно колело и си правите една дълга разходка сред природата .. а после може да си направите пиктник някъдеили теглиш си еротична музика и му правиш стрийптиз
Madonna - Justify my love е перфектна за такъв случай
![]()
![]()
Оф, ние ли да ти казваме кво да правиш с гаджето си? Не ти ли стига, че си с него? Толкова ли нямате никво въображение... идете някъде из природата, разхождайте се, блабла..
nicolepcd
Както казаха и по-горе-не е важно къде си,а с кого си.Все пак това е гаджето ти ебати...Ако и с него ти е скучно...вече не знам какво да кажа...Или просто и двамата сте без особено голямо въображение.Вкарайте лигавост малко и стават нещата![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от lifelesscorpse
Напълно съм съгласна с теб![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
lele kato te gledam kakva si sladurana mi se iska i men da me vzemesh na piknik....s teb az shte peq madonna a ti shte se razhvurlqshПървоначално написано от selens
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Запишете се на курсове по Български език и се ограмотете малко.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
разцъкайте едно баскетче или нещо друго,съберете се шумна компания,една дълга разходка
Мерси за комплиментаПървоначално написано от DekoDenev
![]()
![]()
И аз съм от малък град и си приятеля ми постоянно мислим какво да правим,че да разнообразяваме.Сега ще ходим в съседния град да прекараме 1 ден и ще отидем на кино.Ще се разхождаме сред природата.Ще си готвим разни неща заедно.организираха с компания да се ходи за няколко дена на една хижа,надявам се да отида с него.И ... стига да искаш ще измислиш какво да правите.А й по-горе ти казаха - не е важно къде,а с кого!