.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Вечният въпрос .. какво да правим довечера ?

С приятела ми живеем в малък и скучен град .. сяка вечер се чудим кво да правим .. вече взе да ми писва и да ми доскочава от всичко .. няма никакво разнообразие в нашата връзка .. Моля да ми дадете някакви по шантави предложения за това какво да правим .. защото наистина се изчерпахме вече .. всяка вечер или сме зачукани у тях или сме на кръчма .. а на кафе не ходим защото тука има 2 кафета при тва и 2-те не са наред .. от време на време ходим до някой по голям град и вкарваме разнообразие, но през повечето време като сме си тук умираме от скука .. и така чакам някви предложения

Голям фен Аватара на Aicken
    аз ше ебa за вас не знам
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Колело, ролери, басейн(в големия град), пикник, планина, екскурзия, секс, еротични масажи?

За 10-те секунди през които прочетох темата измислих толкова.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Нали се сещаш, че не е важно къде си, а с кого си? ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    А защо изобщо трябва да сте постоянно само двамата?

Иначе може да отидете на плаж, на кино...

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Отидете до някой секс- шоп в по - голям град, вземете си попърс и се насмъркайте

Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Отидете до някой секс- шоп в по - голям град, вземете си попърс и се насмъркайте

Твоя отговор най-ми допадна

Град
    varna
    еми ако имате средства да отско4ите до близък голям град ако има такъв изоб6то бтв откъде си???
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

дискотека,басейн,кино....нап равете си екскурзийка ако можете
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Както съм от голям град ... по някога копнея .. за скуката на малкия .. и както прочетох по горе .. не е важно къде си .. а с кого си .. винаги се намира какво да правиш
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Както съм от голям град ... по някога копнея .. за скуката на малкия .. и както прочетох по горе .. не е важно къде си .. а с кого си .. винаги се намира какво да правиш

+1

По-горе са ти дали различни варианти. Просто си избери от тях и ги предложи на любимия!!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    играйт на не се сърди човече

Град
    `In Hell`
    Взимате по едно колело и си правите една дълга разходка сред природата .. а после може да си направите пиктник някъде или теглиш си еротична музика и му правиш стрийптиз Madonna - Justify my love е перфектна за такъв случай

Супер фен
    Оф, ние ли да ти казваме кво да правиш с гаджето си? Не ти ли стига, че си с него? Толкова ли нямате никво въображение... идете някъде из природата, разхождайте се, блабла..
    nicolepcd

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Както казаха и по-горе-не е важно къде си,а с кого си.Все пак това е гаджето ти ебати...Ако и с него ти е скучно...вече не знам какво да кажа...Или просто и двамата сте без особено голямо въображение.Вкарайте лигавост малко и стават нещата
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Както казаха и по-горе-не е важно къде си,а с кого си.Все пак това е гаджето ти ебати...Ако и с него ти е скучно...вече не знам какво да кажа...Или просто и двамата сте без особено голямо въображение.Вкарайте лигавост малко и стават нещата

Напълно съм съгласна с теб
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Взимате по едно колело и си правите една дълга разходка сред природата .. а после може да си направите пиктник някъде или теглиш си еротична музика и му правиш стрийптиз Madonna - Justify my love е перфектна за такъв случай
    lele kato te gledam kakva si sladurana mi se iska i men da me vzemesh na piknik....s teb az shte peq madonna a ti shte se razhvurlqsh
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Град
    столицата
    Запишете се на курсове по Български език и се ограмотете малко.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

разцъкайте едно баскетче или нещо друго,съберете се шумна компания,една дълга разходка

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от DekoDenev
    Цитирай Първоначално написано от selens
    lele kato te gledam kakva si sladurana mi se iska i men da me vzemesh na piknik....s teb az shte peq madonna a ti shte se razhvurlqsh
    Мерси за комплимента

Супер фен
    И аз съм от малък град и си приятеля ми постоянно мислим какво да правим,че да разнообразяваме.Сега ще ходим в съседния град да прекараме 1 ден и ще отидем на кино.Ще се разхождаме сред природата.Ще си готвим разни неща заедно.организираха с компания да се ходи за няколко дена на една хижа,надявам се да отида с него.И ... стига да искаш ще измислиш какво да правите.А й по-горе ти казаха - не е важно къде,а с кого!
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си