Много се срамувам но, най - накрая реших да споделя какво ми се случи. Аз съм момче на 15 години от Стара Загора. Казвам се Янко.
Това се случи преди 15 юни защото още ходех на училище. Бях 2ра смяна и докато се прибирах сам към къщи, попаднах в една тъмна уличка. Внезапно от небето се появи ярка светлина. Помислих си, че е гълъб с фенерче или летяща улична лампа, но за моя изненада грешах! Оказа се космически кораб! Бях много изненадан да го видя, но се изненадах още повече, когато го приземиха на заден ход точно пред мен. От кораба излезе едно същество, с глава във формата на банан, тяло като на баба ми Янка (на която между другото съм кръстен) и звездообразен полов орган, който висеше безжизнено от тялото му на мястото където обикновено сме свикнали да го гледаме! В началото се зарадвах, че ще мога да вляза в контакт с извънземно същество, но явно то искаше контакт от съвсем друг вид! Това не беше приятна изненада за мен, и особено за моя анус който в след тази случка вече е със звездообразна форма (сещате се за причината). И така аз, без да подозирам какво ми мисли перверзното същество, подадох ръката си за да се здрависам с него и да му покажа, че идвам с мир! Но пак повтарям, че извънземното имаше доста перверзно съзнание и вместо да ми подаде ръката си то ми подаде, вече не толкова висящия (бих казал надървен) член! В началото не знаех какво да правя, но после в знак на гостоприемство го поех в ръка... Можете да си представите какво последва.. ще ви кажа само, че 3 часа по късно то ме пусна от извънземния си кораб със задник пълен със зелено течно вещество наподобяващо желе..
Нямах представа какво да направя, за това се прибрах в къщи и се постарах да забравя. И мога да кажа, че почти успях, докато не реших, че вече съм в състояние да водя отново нормален полов живот. И така, излязох с едно момиче, което беше доста привлекателно. Всичко мина добре и започнахме да правим луд секс, такъв какъвто не бях правил до сега (с изключение на този с извънземното). Добре беше докато не дойде време да свърша... бях с презерватив и не се притеснявах да свърша, но когато момента настъпи, не свърших от там където се очакваше а през носа . Това не беше чак такъв проблем за мен, нямам и проблем с изнасилването, просто исках да ви попитам : Абе къде се продават презервативи за нос?? И дали някой случайно няма номера на извънземния ми приятел??
Ако имате отговор на поне 1 от въпросите ми, моля не пишете в темата а на Skype: merteka_stz