- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос за свирките
dali
малък сам и не сам пробвал още ама мисля че задоволяват![]()
![]()
При всеки е различно.
че една хубава свирка може и да е след секс ... не винаги трябва да значи , че има нещо след нея
Зависи от много неща. Но ако момичето успее да изкара момчето от началото до края на свирки - защо да не е задоволено. Мен приятелката ми напълно си ме задоволява със свирки.
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
Ако питате мене свирката е по-яко отколкото да еб*ш![]()
![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
зависи.Първоначално написано от sexmaniaka
Но ако мацката е опитна съм съгласен,че е така!![]()
не съм момче,но мисля,че една добра свирка би го задоволила,щом свършва къв е проблема
епа ако е направена както трябва нямаш сили за нищо![]()
We are Pein, We are God!
така е по дяволитеПървоначално написано от sexmaniaka
![]()
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Първоначално написано от LovEsIckk
+11
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Никога една свирка не може да замести удоволствието от секс и който и каквото и да твърди е глупост![]()
Иначе свирката може да бъде заместител на удоволствие в онези дни, както се каза преди мен, но това не означава, че момчето също не може да не направи нещо за жената през онези дни. При жената голяма част от тялото е ерогенна зона, така че няма проблем дори и през онези дни жената да бъде стимулирана
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Един добър отговорПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Свирката може да е нещо като добавка, но не и основно ястие![]()
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
О боже момчета учудвате меПървоначално написано от WhyNot
стига да мързелувате...
сте доволни..
за мен всичко зависи ако след свирката свърша ( без значение къде) съм доволенако не свърша е по-добре от нищо
а ако е последвана от секс е супер
но не мисля че свирката е по-добре от секс, поне не и за мен. за мен удоволствието на половинката ми също ми допринася много кеф и по време на секс като видя че тя умира от кеф направо полудявам а приятелката ми го показва по невероятен начин
![]()
![]()
![]()
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3
Първоначално написано от got2b
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зарибявките на личноПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Да, айде само свирки, да бъде задоволено момчето, а момичето да се оправя, нали?
Първо свирки, после секс.
Подкрепям теПървоначално написано от Exoticc
Моето гадже докато правим секс понякога не може да свърши и в такъв случай му правя свирка и е готов ....чудила съм се дали е в мен проблема ,но той казва ,че винаги си е бил така.Та според мен за него свирката е по-задоволяваща (защото свършва за 10-тина минути ,иначе в някои случай не е могъл и по час и нещо да свърши
)
ааааа и да добавя най-редовно иска свирка ,а аз да се оправям ... въпреки ,че много не ми е фактор в повечето случаи
Да обичаш значи да страдаш!
++Първоначално написано от Alexandra93
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
+1Първоначално написано от AlMiNaToRa
Malko mi e neodobno no ne znam kak se pravqt svirki nqkoi moje li da mi obqsni![]()
![]()
![]()
![]()
DevilDriver now and DevilDriver 4ever