.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

въпрос за свирките

dali

малък сам и не сам пробвал още ама мисля че задоволяват

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    При всеки е различно.

че една хубава свирка може и да е след секс ... не винаги трябва да значи , че има нещо след нея

Зависи от много неща. Но ако момичето успее да изкара момчето от началото до края на свирки - защо да не е задоволено. Мен приятелката ми напълно си ме задоволява със свирки.
    Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
    http://www.redtube.com/9860

Ако питате мене свирката е по-яко отколкото да еб*ш
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Цитирай Първоначално написано от sexmaniaka
    зависи.
    Но ако мацката е опитна съм съгласен,че е така!

не съм момче,но мисля,че една добра свирка би го задоволила,щом свършва къв е проблема

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    не съм момче,но мисля,че една добра свирка би го задоволила,щом свършва къв е проблема
    Право момичето е!

епа ако е направена както трябва нямаш сили за нищо
    We are Pein, We are God!

Град
    varna
    така е по дяволите
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    При всеки е различно.

+11
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Никога една свирка не може да замести удоволствието от секс и който и каквото и да твърди е глупост Иначе свирката може да бъде заместител на удоволствие в онези дни, както се каза преди мен, но това не означава, че момчето също не може да не направи нещо за жената през онези дни. При жената голяма част от тялото е ерогенна зона, така че няма проблем дори и през онези дни жената да бъде стимулирана
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Никога една свирка не може да замести удоволствието от секс и който и каквото и да твърди е глупост Иначе свирката може да бъде заместител на удоволствие в онези дни, както се каза преди мен, но това не означава, че момчето също не може да не направи нещо за жената през онези дни. При жената голяма част от тялото е ерогенна зона, така че няма проблем дори и през онези дни жената да бъде стимулирана
    Един добър отговор
    Свирката може да е нещо като добавка, но не и основно ястие

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    така е по дяволите
    О боже момчета учудвате ме стига да мързелувате... сте доволни..

Град
    Your mom's bed.
    за мен всичко зависи ако след свирката свърша ( без значение къде) съм доволен ако не свърша е по-добре от нищо а ако е последвана от секс е супер но не мисля че свирката е по-добре от секс, поне не и за мен. за мен удоволствието на половинката ми също ми допринася много кеф и по време на секс като видя че тя умира от кеф направо полудявам а приятелката ми го показва по невероятен начин
    Let me be the love that comes form the sun
    Let me be your rainbow rising on
    Every single rase out of space
    Will Shine on, shine on!

Рони <3

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от got2b
    за мен всичко зависи ако след свирката свърша ( без значение къде) съм доволен ако не свърша е по-добре от нищо а ако е последвана от секс е супер но не мисля че свирката е по-добре от секс, поне не и за мен. за мен удоволствието на половинката ми също ми допринася много кеф и по време на секс като видя че тя умира от кеф направо полудявам а приятелката ми го показва по невероятен начин

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от got2b
    Зарибявките на лично
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Да, айде само свирки, да бъде задоволено момчето, а момичето да се оправя, нали?

Първо свирки, после секс.

Цитирай Първоначално написано от Exoticc
    Да, айде само свирки, да бъде задоволено момчето, а момичето да се оправя, нали?
    Подкрепям те Моето гадже докато правим секс понякога не може да свърши и в такъв случай му правя свирка и е готов ....чудила съм се дали е в мен проблема ,но той казва ,че винаги си е бил така.Та според мен за него свирката е по-задоволяваща (защото свършва за 10-тина минути ,иначе в някои случай не е могъл и по час и нещо да свърши )
    ааааа и да добавя най-редовно иска свирка ,а аз да се оправям ... въпреки ,че много не ми е фактор в повечето случаи
    Да обичаш значи да страдаш!

Град
    Шумен

Re: въпрос за свирките

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от crazyangel123
    Чудя се дали момчетата ги задоволяват свирките или след това винаги очакват още нещо??
    Не знам ,не съм момче,но понякога момичета не може да им предложим друго заради "онези дни".Така че на сушата и градушката помага!
    ++
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    харесва ми как мислиш

Цитирай Първоначално написано от AlMiNaToRa
    зависи.
    Но ако мацката е опитна съм съгласен,че е така!
    +1

не мисля че го замества но определно помага

Град
    razgrad
    Malko mi e neodobno no ne znam kak se pravqt svirki nqkoi moje li da mi obqsni
    DevilDriver now and DevilDriver 4ever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си