Цитирай Първоначално написано от mmrammstein
Оффф, чувствам се като професор в този форум.

Така. Противозачатъчните дават 99% гаранция. Това не прави зачеването невъзможно, но да - доооста рядко срещано явление е. Аз съм на противозачатъчни, приятелят ми свършва в мен 1-2 пъти месечно, от една страна - заради този 1%, от друга - свършва на други места за разнообразието.
Вагиналният душ е ВРЕДЕН, когато нямаш гинекологичен проблем. Ако бъде предписан от гинеколог, то той се пълни с ГИНЕКОЛОГИЧНА течност, а не с интимен гел или сапун. Видях, че се споменава лактацид - е, аз имам интимният гел, той е за външно измиване на половите органи, на рецептата на гинекологичния разтвор си пише, че не трябва да се прилага без лекарско предписание. Вагиналният душ със смадлика може да е полезен, но се прилага главно за профилактика. Дори и само с вода да го пълните, при честото му използване (т.е. няколко пъти седмично) се нарушава миклофлората, даже може напълно да бъде отмита микрофлората на... ъъъ.. Бърмингам ли се казваше, не помня...
Та, въпроса е такъв, че каквото си е вътре, трябва да си е вътре, което е излишно, изтича (нормално около 1 чаена лъжичка секрет на ден).

Ъм.. да отидеш да пишкаш след като е свършил в теб.. О.о че той в пикочния ти мехур ли е свършил, че така ще се оправи? Ако постоиш 10ина минутки права и после отидеш до тоалетната и напънеш малко вагиналните си мускули, да, това може да ти помогне. На мен лично ми върши работа, въпреки че след няколко часа усещам как всъщност се случва това прословуто изтичане - не е кой знае какво, все едно имаш малко усилено течение за 1-2 минути, после може да ти стане неприятно влажно и просто ще отидеш до тоалетната да го избършеш от бельото си или да махнеш ежедневната превръзка.

Това е.
+1000000001 професоре!