Няма към кого да се обърна затова ви пиша за следният проблем, на 19 год. съм, а приятелката ми на 18, тая година завърших, а тя е догодина, тя има апартамент свободен и искаме и двамата да се нанесем но се получи следният проблем, моите родители искат да кандидатствам но там където искат е в друг град на 300 км. от моя, майка ми заплашва че по всякакъв начин ще ми попречи да заживеем заедно сега с приятелката ми, дори ме заплашва да се самоубие, баща ми пък с него немога да говора защото все се отяжда и заема позиций на майка ми, незнам какво да направа, в безисходица съм, неискам да отивам там защото това значи 4 години без приятелката ми, а това..... е пагубно за една връзка, поне така мисля, приятелката ми и без това ще се премести в апартамента си на есен, иска да се махне от майка си, а сега ако неотида с нея става още по сложно, трябва да си търси момиче което да се съгласат да са съквартирантки за да си помагат за сметките..... Приятели ми казват да бягам и да уча, че това щяло да бъде като испитание за връзката ми, искам да чуя чуждо мнение.