- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам ли шанс ....
момичетата ще кажат дали ставаш или не ,аз от мъже не разбирамПървоначално написано от JiMitoOo
![]()
Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.
хехе пари даже аз траа те питам колко даваш ма аз съм безценна да от софия съмПървоначално написано от valdesbg
![]()
Не, сори пич, обречен си да бъдеш винаги сам, пробвай да се самоубиеш - другия живот може да имаш повече късмет![]()
\
/ \
/
The Spark
Имаш естествено! Ебати пича си. Искаш ли ме за жена?![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Първоначално написано от Madn3s5
Пич един съвет, такива не ги взимай, дето се предлагат на човек, без дори да го познават.. Може да имат венерически болести - най-малкото, а за всички други работи да не говоря...
The Spark
Първоначално написано от 5StaR
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
е шегувах се де... знаеш защо!Първоначално написано от Madn3s5
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
Някои от вас ме закопаха по всеки възможен начин ...![]()
Първоначално написано от valdesbg
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ще пък да нямаш?Не виждам кво ти има на визията?Много грозни момчета си имат приятелки,та ти няма да имашЕкстра си и вдигни малко самочувствието,щото май там е проблема
![]()
определено не си грозен..евала че си си пуснал снимка и едвали не се поднасяш на тепсия да те коментираме...бъди по уверен има мн грозобойници които имат приятелки...не си си изгубил шансовете![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Ебе Мн е лесно мислиш си нова прическа с коята твоите фр абе изобщо повечето хора да те харесат и ако си срамежлив се отпусни и си вдигни самочувствието и отиваш както каза някои в мола и заговаряш някоя мадама която е САМА щото ко има гадже лошо абе пекан си не се дръж детски и бъди себе си заговаряи ги там и се някоя ще те хареса е УСПЕХ !!!![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Мдааа !! БъдещеПървоначално написано от JiMitoOo
??!! А защо не настояще
Ако седиш и питаш из разни форуми - нямаш ник'во бъдеще онбре
![]()
Абе, аз по цял ден се чудя в кое кафе да вися (редувам ги 3-4 всеки ден), или пък кога да отида на дискотека ..... Имам малко време за пред компютъраПървоначално написано от NeZaPoznat
И с висене не става онбре ! Намери си компания.. търси контакти ... как да ти кажа ... без да си мръднеш задникО не става ... айде действайПървоначално написано от JiMitoOo
![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
Ами аз компания си имам ... ама напоследак нещо не ми харесват. Неслучайно тука 2-3 дена подред обикалям града само да си търся работа
Охооо! Усещам, че си в някаква депресия онбре. Ако си все намусен - естествено, че няма да си харесван. Намери начин да си оправиш фейса .... комедийки тва онова.... да си усмихнат .... иначе не ставаПървоначално написано от JiMitoOo
![]()
На теб харесват ли ти намусени мацки![]()
разбира се, че не
как ще имаш бъдеще с това жалко мислене
неуверен, страхлив, песимист
Моля ?!
Приведи се в по-нормален момчешки вид(смисъл намали си мн косата,може и обецата(ите) да махнеш,смени стила си.това е лично мое мнение,тъй като не харесвам момчета с дължина на косата ,колкото моята(така е израза) и с прекалено широки дрехи).Иначе си симпатяга.