- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Безсънни нощи и... неадекватни дни
Не съм 100% сигурен дали трябва да отида на доктор, ама като си знам личната лекарка ква е смотан да отида или да не отида се ще е тая... Най - много да си загубя времето...
Та проблема е следния - от около 2 месеца не съм си лягал преди 3-4 часа... Вчера си казах, че ще си легна по - рано, но висях буден и не можах да заспя почти до 6 часа... Не съм пил вечерта нито кафе, нито некви други 'стимуланти' дето да съдържат кофейн, даже пих около 2 литра бира за към 4-5 часа и... не ми се доспа, а попринцип от 2 чаши ми се доспива доста сладко! Най - вероятно съм си ебал майката на режима на спане, ама де да знам... Сутринта винаги съм неадекватен, през деня също. Супер бавен съм и не мога да загрея понякога кво ми говорят, а даже понякога бъркам и думите... А и ми е някво трудно да фокусирам понякога, получавал съм и двойно виждане веднъж, но тогава не бях спал към 60тина часа.
Темата е сериозна... Мисля да говоря с нашите и ако те преценят (а и ако тука има някой друг с подобен проблем и напише някво компетенто мнение донякъде...) да отида на лекар. Сорка за хаотичния поуст, но преди малко станах и не съм се събудил още.
Най - много мразя като не ми усетят иронията...
Черният ми дроб ме мрази...Алкохолна кома/клинична смърт всеки Божи ден