.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: афти

Мега фен Аватара на ameli

афти

Здравейте. Това не е като обичайните теми, които се намират тук, но все пак да си попитам.

Значи...става дума за афтите (ранички в устната кухина). Всичко, което влиза в устата ми се мие задължително! Вместо да минават, едната става все по-голяма и по-голяма. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо

пиши описателни заглавия.
    Punisherrr

Намажи я със сода ... ако не ти мине отиди на лекар.

отиди в аптеката и питай за някокво лекарство

Супер фен Аватара на gabi_94
    имаше едно лекарство което мноооого помага, едно зелено гадно, ама май вече не го произвеждат, питай в аптеката
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз ако имам слагам хапче Нистатин (мисля,че така се казваше..) така де...''правиш'' (не се сещам за точната дума ) го на прах и си слагаш по 3-4 пъти на ден ...и минава (а най-добре е като почне да излиза още да го правиш тва...)

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Имала съм страшно много пъти.Един лекар ми каза първо с една клечка за уши кислородна вода само го намазваш и слагаш веднага памук с напоена лайка.От аптеката също има такива мехлемчета,можеш да потърсиш
    Бтв- Забелязала съм,че ако ядеш сладко и много почва да боли,поне мен

Успех!
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

смрадлика

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    ...''правиш'' (не се сещам за точната дума ) го на прах и си слагаш по 3-4 пъти на ден
    Счукваш, стриваш

Зъболекарите навремето ме мажеха с нещо зелено и гадно, както каза Габи_94. Минаваше много бързо. Иначе сега ако ми зилезе такова нещо, го мажа с паста за зъби, колкото да отбия номера.
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    ...''правиш'' (не се сещам за точната дума ) го на прах и си слагаш по 3-4 пъти на ден
    Счукваш, стриваш

Зъболекарите навремето ме мажеха с нещо зелено и гадно, както каза Габи_94. Минаваше много бързо. Иначе сега ако ми зилезе такова нещо, го мажа с паста за зъби, колкото да отбия номера.
    Казва се ГРАНОФОРИН/ГРАНОФУРИН забравих му правописа ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Слагаш сода и ще мине....

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Счукваш, стриваш
    Да,точно стриваш исках да кажа мерси..

Ааа не ти препоръчвяам да ядеш домати и сол докато не ти мине...

Има един сорт черници, от които минават. Изпробвано е. Но не знам откъде да си намериш.

Мега фен Аватара на ameli
    Благодаря на всички за помощта. Онова зеленото го знам, но никъде не го намерих. За содата ще опитам

Мега фен Аватара на Rofl4e
    посети лекаря или отиди до аптеката там също могат да ти препоръчат нещо добро

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Сорри... не мога да помогна за съвет много рядко ми се случва ( под рядко имайте предвид наистина рядко)
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Купуваш се от аптеката Eludril вода за уста. Топиш чисто памуче в концентрирания разтвор и мацаш върху афтата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Счукваш, стриваш

Казва се ГРАНОФОРИН/ГРАНОФУРИН забравих му правописа ...
    Гранифулин .... и не го произвеждат вече .. имаше едно немско по 20 и нагоре лв. ама много помаголо .. питай в аптеката, както ти казаха ...
    Марио

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    имаше едно лекарство което мноооого помага, едно зелено гадно, ама май вече не го произвеждат, питай в аптеката

точно0о от това мн минава,то това е нещо беше май за сливици ..а и от содата за хляб минават .
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Сорри... не мога да помогна за съвет много рядко ми се случва ( под рядко имайте предвид наистина рядко)

що пишеш тогава бе чадо о-О

иначе и на мен ми се е случвало и най-много ми помага `дактарин` продават го в аптеките и се маже самата рана с него...
    лично аз съм мн доволна
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Не знам афта ли е, какво е, но и на мен вчера ми излезе нещо на устната, на мен ми се случва на 5 години сигурно 1 път, 2-3 пъти съм имал досега само, и са минавали от самосебе си, ама това стана още по голямо, сега половината ми устна в средата е надута .... Незнам какво да правя

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ам Yakuza твоето може да е херпесче Трябва да си подсилиш имунната система и ще ти мине Май имаше и кремчета и работи , ама не съм много запознат

А по темата ... На мен винаги ми излизат афти ... Приятелката ми има 2 кучета у тях , а и аз някой път като бързам , взема си нещо за ядене с мръсните ръце ... А нищо не правя за тях само си мия зъбите , постоянно си мия и ръцете , карам се на приятелката и тук там малко алкохол за дезинфекция След 3-4 дена минават

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Не знам афта ли е, какво е, но и на мен вчера ми излезе нещо на устната, на мен ми се случва на 5 години сигурно 1 път, 2-3 пъти съм имал досега само, и са минавали от самосебе си, ама това стана още по голямо, сега половината ми устна в средата е надута .... Незнам какво да правя
    Иди при личния да ти изпише антивирусен препарат /кремче/. До 4-5 лв. са максимум.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си