Здравейте. Това не е като обичайните теми, които се намират тук, но все пак да си попитам.
Значи...става дума за афтите (ранички в устната кухина). Всичко, което влиза в устата ми се мие задължително! Вместо да минават, едната става все по-голяма и по-голяма. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо
пиши описателни заглавия.
Punisherrr
Намажи я със сода ... ако не ти мине отиди на лекар.![]()
отиди в аптеката и питай за някокво лекарство
имаше едно лекарство което мноооого помага, едно зелено гадно, ама май вече не го произвеждат, питай в аптеката
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз ако имам слагам хапче Нистатин (мисля,че така се казваше..) така де...''правиш'' (не се сещам за точната дума) го на прах и си слагаш по 3-4 пъти на ден ...и минава (а най-добре е като почне да излиза още да го правиш тва...)
![]()
Имала съм страшно много пъти.Един лекар ми каза първо с една клечка за уши кислородна вода само го намазваш и слагаш веднага памук с напоена лайка.От аптеката също има такива мехлемчета,можеш да потърсиш
Бтв- Забелязала съм,че ако ядеш сладко и много почва да боли,поне мен![]()
Успех!
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
смрадлика
Счукваш, стривашПървоначално написано от Biskfitka
Зъболекарите навремето ме мажеха с нещо зелено и гадно, както каза Габи_94. Минаваше много бързо. Иначе сега ако ми зилезе такова нещо, го мажа с паста за зъби, колкото да отбия номера.
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Казва се ГРАНОФОРИН/ГРАНОФУРИН забравих му правописа ...Първоначално написано от PlamenMEN
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Да,точно стриваш исках да кажаПървоначално написано от PlamenMEN
мерси..
![]()
Ааа не ти препоръчвяам да ядеш домати и сол докато не ти мине...![]()
Има един сорт черници, от които минават. Изпробвано е. Но не знам откъде да си намериш.
Благодаря на всички за помощта. Онова зеленото го знам, но никъде не го намерих. За содата ще опитам![]()
посети лекаря или отиди до аптеката там също могат да ти препоръчат нещо добро
Сорри... не мога да помогна за съвет много рядко ми се случва ( под рядко имайте предвид наистина рядко)![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Купуваш се от аптеката Eludril вода за уста. Топиш чисто памуче в концентрирания разтвор и мацаш върху афтата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Гранифулин .... и не го произвеждат вече .. имаше едно немско по 20 и нагоре лв. ама много помаголо .. питай в аптеката, както ти казаха ...Първоначално написано от xplay
Марио
Първоначално написано от gabi_94
точно0о от това мн минава,то това е нещо беше май за сливици ..а и от содата за хляб минават .
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Първоначално написано от a1a2b3v
що пишеш тогава бе чадо о-О
иначе и на мен ми се е случвало и най-много ми помага `дактарин` продават го в аптеките и се маже самата рана с него...
лично аз съм мн доволна
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не знам афта ли е, какво е, но и на мен вчера ми излезе нещо на устната, на мен ми се случва на 5 години сигурно 1 път, 2-3 пъти съм имал досега само, и са минавали от самосебе си, ама това стана още по голямо, сега половината ми устна в средата е надута .... Незнам какво да правя![]()
ам Yakuza твоето може да е херпесчеТрябва да си подсилиш имунната система и ще ти мине
Май имаше и кремчета и работи , ама не съм много запознат
А по темата ... На мен винаги ми излизат афти ... Приятелката ми има 2 кучета у тях , а и аз някой път като бързам , взема си нещо за ядене с мръсните ръце ... А нищо не правя за тях само си мия зъбите , постоянно си мия и ръцете , карам се на приятелката и тук там малко алкохол за дезинфекцияСлед 3-4 дена минават
![]()
Иди при личния да ти изпише антивирусен препарат /кремче/. До 4-5 лв. са максимум.Първоначално написано от YakUZa777
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!