- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо не мога да разговарям с красиви момичета?
защото си спекал тинейдзер и май от нещо те е страх ми са струва
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
хах щом ти казват че си тъп не си казвай ''абе те не са в моето положение еди кво си'' ами посли ''наистина ли съм тъп?'' и си отговори ''да'' хах бзк ама просто наистина въри подир тея дето били ''грознички'' щот другите явно..не ти вържат![]()
Порасни![]()
Ти пък да не би да си страшно чаровен,та казваш кои са грозни и кои красиви?Брей какво самочувствие...
Аз пък въобще на разгоравям с момичета, дори и 'грозни'.Какво да направя за да подобря комуникативните си умения спрямо жените?![]()
ае брат ... ти си доста отчаян за да пишеш такова нещо ... напрао ума не ми го побира... глей си живота и се забавлявай.... the show must go on![]()
![]()
Абе,човеко, защо просто не пестанеш да си толкова повърхностен и не спреш да делиш момичетата, а и хората въобще, на красиви и грозни.Най-същественото е в душата на човека и не е свързано с външността.Ако не си разбрал тази истина , значи нещо не ти е наред, не се обиждай.....
Don't try so hard-the best things come when you at last expect them!
Какво против пичетата имаш?Първоначално написано от KiSsMyAsS
![]()
знаеш ли.. или се държиш н0рмалн0 с хубавелките или забравяш![]()
а ак0 кажеш на м0миче, че г0 харесваш нищ0 не губиш:
- ак0 те 0треже я забравяш
- ак0 иска да х0дите.. ти си :P :P :P
На мен пък са ми много забавни такива като теб, като се опитат да ме заговарят/занимават.
Проблемът ти е, че се държиш като путка, но след някоя друга година има възможност да се оправиш.
Спомням си една случка преди година-двее..
Харесвах едно момче и отивам към 12 у някви негови приятели,но той е идиот и отиде да си легне към 2.
Приятелят му ми сипва пиене и седим вече до 5 и си говорим за нещата от живота,докато изведнъж ми споделя..
"Ти си пич,много е приятно да се говори с теб" и след 5 мин. "Аз не мога да говоря с хубави момичета,супер много се спичам"![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Тогава не говори.Първоначално написано от bunishte
Хубави, грозни, все са кокошки. Дръж се със всички еднакво. Не грубо, но кораво.С хубавите момичета се опитвам да се държа като кавалер, а с другите малкооо.. по-грубо.
Нарекоха те путкопоклонник, и то с право. Нищо няма да постигнеш като се поставяш в ролята на лизач на ботушите на хубавите.Имам впредвид, че на едните не мога да отказвам, ако ме помолят нещо, а на другите направо си ги отрязвам от първия път, без да си търся извинение хах.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Красотата е на първо място при жените и това е факт. Ако си поставена в неизгодна позиция от това, еми сори. Животът е гаден.Първоначално написано от KiSsMyAsS
+1Първоначално написано от darina2612
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Надявам се да не е намекнал, че не си хубаваПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Много сте интересни вие момчетата .. в компанията на "грозни" ? Грозни или хубави всеки си е хубав за него си .. ;]] Аз кфо да кажа като "грозни" момчета постоянно ме викат да излизам с тях .. поне 1 път им давам тая чест .. Така че спри да разграничаваш хората,разбери с кои искаш да си и какво търсиш и държанието ще ти дойде от само себе си .. ние ся тука мой да ти кажем кви ли не неща но когато отидеш при тях ще си същия глупак ( с извинение) просто по думите ти такъв излизаш
Май май нещо такова се е получило.Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Не е намеквал, изпусна се.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
повече спокойствие и самоконтрол. стискаш зъби и се държиш сериозно. може и да си представиш, че момичето не е чак толкова красиво, ако това те успокоява.
промени тъпото си поведение и така няма да отблъскващ момичетата
Ауу, какъв страшен хулиган, не може да говори с хубави момичета![]()
Просто каквото не би направил за грозна, не го правиш и за красивата... поне в началото.
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!