.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    looser
    то густо, то пусто

i'm a loser baby ... why dont u kill me

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    защото си спекал тинейдзер и май от нещо те е страх ми са струва
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

хах щом ти казват че си тъп не си казвай ''абе те не са в моето положение еди кво си'' ами посли ''наистина ли съм тъп?'' и си отговори ''да'' хах бзк ама просто наистина въри подир тея дето били ''грознички'' щот другите явно..не ти вържат

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Порасни

Ти пък да не би да си страшно чаровен,та казваш кои са грозни и кои красиви?Брей какво самочувствие...

Аз пък въобще на разгоравям с момичета, дори и 'грозни'.Какво да направя за да подобря комуникативните си умения спрямо жените?

Град
    варна :)
    ае брат ... ти си доста отчаян за да пишеш такова нещо ... напрао ума не ми го побира... глей си живота и се забавлявай.... the show must go on

Град
    Ивайловград
    Абе,човеко, защо просто не пестанеш да си толкова повърхностен и не спреш да делиш момичетата, а и хората въобще, на красиви и грозни.Най-същественото е в душата на човека и не е свързано с външността.Ако не си разбрал тази истина , значи нещо не ти е наред, не се обиждай.....
    Don't try so hard-the best things come when you at last expect them!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

Re: Защо не мога да разговарям с красиви момичета?

Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    Цитирай Първоначално написано от bunishte
    Проблема ми е, че все говоря някакви тъпизми и много хора ме смятат за скучен човек. Това е в компанията на красиви момичета. Когато говоря с някое по-грозно или г/д хубаво, обаче да не си има много вземане даване с другите момичета се справям доста добре. С хубавите момичета се опитвам да се държа като кавалер, а с другите малкооо.. по-грубо. Не съм някой грубиянин. Имам впредвид, че на едните не мога да отказвам, ако ме помолят нещо, а на другите направо си ги отрязвам от първия път, без да си търся извинение хах. Даже съм доста забавен в тяхна компания. Поне 3-4 момичета са ме харесвали, ама винаги съм ги отрязвал, защото са по-грознички... ха Как да бъда себе си и в компанията на хубавите, без да се притеснявам?
    красотата на първо място а? ... това е супер тъпо... един тон грим, някфа си изправена коса, която е изтощена и някфи токчета прави момичето красиво и надуто, наконтени, но без грам мозък .... продължавай да се държиш така с НЕкрасивите ще стигнеш далеч... ама че тъпо!
    Какво против пичетата имаш?

знаеш ли.. или се държиш н0рмалн0 с хубавелките или забравяш

а ак0 кажеш на м0миче, че г0 харесваш нищ0 не губиш:

- ак0 те 0треже я забравяш
    - ак0 иска да х0дите.. ти си :P :P :P

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    На мен пък са ми много забавни такива като теб, като се опитат да ме заговарят/занимават.
    Проблемът ти е, че се държиш като путка, но след някоя друга година има възможност да се оправиш.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Спомням си една случка преди година-двее..

Харесвах едно момче и отивам към 12 у някви негови приятели,но той е идиот и отиде да си легне към 2.

Приятелят му ми сипва пиене и седим вече до 5 и си говорим за нещата от живота,докато изведнъж ми споделя..

"Ти си пич,много е приятно да се говори с теб" и след 5 мин. "Аз не мога да говоря с хубави момичета,супер много се спичам"
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен

Проблема ми е, че все говоря някакви тъпизми и много хора ме смятат за скучен човек.
    Тогава не говори.

С хубавите момичета се опитвам да се държа като кавалер, а с другите малкооо.. по-грубо.
    Хубави, грозни, все са кокошки. Дръж се със всички еднакво. Не грубо, но кораво.

Имам впредвид, че на едните не мога да отказвам, ако ме помолят нещо, а на другите направо си ги отрязвам от първия път, без да си търся извинение хах.
    Нарекоха те путкопоклонник, и то с право. Нищо няма да постигнеш като се поставяш в ролята на лизач на ботушите на хубавите.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    Аахен

Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    Проблема ми е, че все говоря някакви тъпизми и много хора ме смятат за скучен човек. Това е в компанията на красиви момичета. Когато говоря с някое по-грозно или г/д хубаво, обаче да не си има много вземане даване с другите момичета се справям доста добре. С хубавите момичета се опитвам да се държа като кавалер, а с другите малкооо.. по-грубо. Не съм някой грубиянин. Имам впредвид, че на едните не мога да отказвам, ако ме помолят нещо, а на другите направо си ги отрязвам от първия път, без да си търся извинение хах. Даже съм доста забавен в тяхна компания. Поне 3-4 момичета са ме харесвали, ама винаги съм ги отрязвал, защото са по-грознички... ха Как да бъда себе си и в компанията на хубавите, без да се притеснявам?
    красотата на първо място а? ... това е супер тъпо... един тон грим, някфа си изправена коса, която е изтощена и някфи токчета прави момичето красиво и надуто, наконтени, но без грам мозък .... продължавай да се държиш така с НЕкрасивите ще стигнеш далеч... ама че тъпо!
    Красотата е на първо място при жените и това е факт. Ако си поставена в неизгодна позиция от това, еми сори. Животът е гаден.

Цитирай Първоначално написано от darina2612
    Абе,човеко, защо просто не пестанеш да си толкова повърхностен и не спреш да делиш момичетата, а и хората въобще, на красиви и грозни.Най-същественото е в душата на човека и не е свързано с външността.Ако не си разбрал тази истина , значи нещо не ти е наред, не се обиждай.....
    +1
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Спомням си една случка преди година-двее..

Харесвах едно момче и отивам към 12 у някви негови приятели,но той е идиот и отиде да си легне към 2.

Приятелят му ми сипва пиене и седим вече до 5 и си говорим за нещата от живота,докато изведнъж ми споделя..

"Ти си пич,много е приятно да се говори с теб" и след 5 мин. "Аз не мога да говоря с хубави момичета,супер много се спичам"

Мега фен Аватара на EarthShaker

Надявам се да не е намекнал, че не си хубава

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Много сте интересни вие момчетата .. в компанията на "грозни" ? Грозни или хубави всеки си е хубав за него си .. ;]] Аз кфо да кажа като "грозни" момчета постоянно ме викат да излизам с тях .. поне 1 път им давам тая чест .. Така че спри да разграничаваш хората,разбери с кои искаш да си и какво търсиш и държанието ще ти дойде от само себе си .. ние ся тука мой да ти кажем кви ли не неща но когато отидеш при тях ще си същия глупак ( с извинение) просто по думите ти такъв излизаш

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker

Надявам се да не е намекнал, че не си хубава
    Май май нещо такова се е получило.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Не е намеквал, изпусна се.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    повече спокойствие и самоконтрол. стискаш зъби и се държиш сериозно. може и да си представиш, че момичето не е чак толкова красиво, ако това те успокоява.

промени тъпото си поведение и така няма да отблъскващ момичетата

Град
    Hate City
    Ауу, какъв страшен хулиган, не може да говори с хубави момичета

Просто каквото не би направил за грозна, не го правиш и за красивата... поне в началото.
    We won't take any shit and we're not about to leave
    Just cause you don't like who and what we want to be
    Who are you to say what's wrong what's right
    If it's what it takes, we're ready to fight!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си