.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Не мога да свържа телефона с PC-то

здравейте.
    смених си телефона и сега като включ USB-to Към компа и теелефона никъде не ми се появяваа папкаа на телефона с всичките неща.
    Към телефона няма диск ..само кабела за компютъпа,но не става.някой може лии да ми каже нещо,което мога да направя..

*Грешен раздел! По-описателно заглавие!
    Точка 1 и 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

влизаш в сайта на марката ти телефон и си дърпаш безплатно софтуера, който ти е нужен

или телефона ти е нисък клас и няма диск със софтуер, или е нов модел и нарочно не слагат диск в резултат на икономия заради кризата (примерно Сони Ериксон вече така правят).
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Да драйвери за телефона ти трябват и за кабела... Напиши в една търсачка модела на телефона и USB и би трябвало да намериш някакви...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    ами марката на телефона е LG KU990i ,ама азз нищо не намирам,ако може да ми дадете линк ??
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    ами марката на телефона е LG KU990i ,ама азз нищо не намирам,ако може да ми дадете линк ??
    LG KU990 Viewty
    тос ли ти е тела ?

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Докато човърках една LG ( не помня къв модел беше ) и в блутут менюто имаше опции за свързване. Поразрови се там да видиш дали не можеш да бутнеш нещо, защото доколкото си спомням имаше опция, която след като промених и се осъществи връзката.
    П.С. Ако ти е LG KU990 Viewty

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си