- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете момичета
Здравейте с приятелката ми правим утре един месец тя е на 16 какво да и взема мислех си за роза или нз помогнете вие нещо за около 7-8 лева понеже в момента нямам повече налични пари.Благодаря пресварително![]()
хванеш ли си жена..трябва да имаш многооооо пари в наличност..то днеска 1 месец,утре рожден ден,после имен ден и то постоянно харч..Иначе по темата..според мен е по-добре някаква плюшена играчка или сърце..нещо такова..а пък и кфот и вземеш ще го хареса
![]()
едно цвете мисля че стига за 1 месец.Събирай си парите за по-нататъка![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Едно цветенце би свършило работа (според мен)![]()
Не знам дали роза баш..леко банално ми е на мен,но ти си решаваш какво да е.
Важното е какво показваш с това цвете![]()
Вземи й лилия.. цвете за 1 месец е напълно достатъчно..
If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!
Розата в хубаво цвете, ... но се е превърнала в клише!![]()
Ъъъ ... Еди-кой-си имал рожден ден, => към подаръка роза ... (айде, окей, нали ... по-възрастните го предпочитат)
на погребения- черни рози (често срещано ... всички потъват в траур, защо да не е още по-тъжно и еднакво
)
обичам те - червени рози (ааама, естествено, то без нея номера не минава)
липсваш ми, не издържам без теб - букет от червени рози(-Не стига, че съм дошъл до тука да ти се търкам в краката, ми съм и с букет
)
сватби - ай бяла роза тук, ай червена там, може пък и розовка ай ;ДД (фърляй дете мое, фърляй.. голямо да порастнеш )
Към автора: Не, бее, не те отказвам, зарадвай девойчето!![]()
![]()
Наистина розата стана леко банална и аз като по-горния потребител не те отказвам. Значии може би едно плюшено мече или някакво сърчице или воубще може да е всичко плюшено
100% че всичко ще и хареса. Бонбони + плюшка не се препоръчват (по - добре само плюшка) защото иначе ще ти каже: ама ти да не искаш да надебелея
![]()
В кръга нашегата разбира се. Може и някой парфюм, ама някой по ефтин, но със хубав аромат и дълтотраен макар, че се съмнявам да намериш такъв за 7-8лв. и все пак Успех
!!
ако искаш да не е банално и да е красиво вземи и Хризантема,много са красиви и ще и харесаПървоначално написано от petkoo
![]()
Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.
Вземи и малка плюшена играчка ;]
Actions speaks louder then words .. >.<
за сега цвете плюшки ще има да подарява много ако са по дълго заедно
1 МЕСЕЦ !! Чакай малко онбреНаправете поне 1 година, че тогава ....
![]()
Близалка можеш да и подаришпък тя да се сеща
![]()
Пхахахахахахахаха, тва па 1 месец имате ли го за нещо?![]()
Никва роза!Някво друго цвете или експериментирай с букетче от различни видове цветя,каквито на теб ти харесват.....нещо весело такова...ама стига с тея рози,бъркат ми някъде вече...
+++Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
И какво и подари![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Според мен няма смисал от подаръци и такива неща за 1 месец.Всеки месец ли ще и правиш подаръци?Пък и защо трябва да има някакъв повод,за да я изненадаш с нещо малко? Повече ще се зарадва,ако и подариш нещо без да има повод ... много ми е лигаво и изтъркан отова всеки месец подаръци.За 1 година или половин ... ок,ама иначе ...Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Розата ще свърши страхотна работа!![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...