- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Взимане на бележници?!
Здр.
Искам да ви попитам нали утре ще се ходи на училище само за да си вземем бележниците?![]()
Щото сега един френд вика,че една госпожа му казала че утре сме щели да си караме часове!![]()
Не ми се вярва да се карат часове .. Утре е последен ден все пак ..То ще е голяма гавра и утре да се ходи на училище
![]()
смяяяяяяятай...и ти си му повярвал![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ми той е уж един от най-сериозните и отговорните в класа...Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
еми...на него може да му се иска да учи и утре пък...всякви има![]()
just be
Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
Не знам,може и госпожата нещо да е изпяркала(тя попринцип не е много добре)![]()
ми даваш и хикса![]()
just be
Абе нз за вас ама ние отиваме 10;40 на даскало вземаме бележниците и чаоо !Ама то ние и от началото на месеца до сега нищо не учим и не влизаме във всички часове тка че може само при нас да е така !
![]()
ние сме от 9![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Ние ще караме намалени и след тях ще ни дадат бележниците.
че аз от две седмици не съм ходила ... утре щяло да има някакво изпращане официално и после ще си ходим
От 2 седмици на оформените им е казано, че не са желани.![]()
Ние утре само си взимаме бележниците...въобще не ми се вярва да карате часове...
btw в колко ви викат, че аз идея си нямам кога да отида
8-9-10?
Още ли се гаврят с вас? В нашето училище раздадоха бележниците още събота. На някои класове май даже им ги дадоха в петък.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Ние сме от 10 часа, първа смяна са от 9. Отиваме само за бележниците. Не, че днес и в петък учихме![]()
nicolepcd
Ние пък утре си имаме часосвеДаже май не са намалени, няма да учим сигурно, ама все пак се ходи. Бележниците утре ще ги дадем на класната, на 2юли ще си ги вземаме
Дори срокът за оформяне е до утре 14.30
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Представи си каква гавра би било...Не ми се вярва даскалите ви да са толкова изтрещяли. Ама все пак имай едно наум... Учителите дебнат от всеки ъгъл...
![]()
Ние отиваме в 1 след обяд взимаме си бележниците и беж докато не са решили да учиме. Цяла сутрин ще има съвет и затова толкова късно.
На нас пък петък по Руски (директорката ни е) ни даде домашно за днеси сигурно нейния час ще го караме
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Може да ви го е дала по инерция, то и ние имаме домашни, ама кой ли ще ги напише.Първоначално написано от OneGirl
Нас ни казаха, че днес трябва да ходим на училище та даже и с учебници . Само ги мъкнахме , но ги носихме![]()