- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Еми вече няма заглавие!
Леле вечееее направооо незнам сериозно незнам дали ви се е случвало да сте в застой не излизампо цял ден седа сдухвам се мойта най-добра фр си има ангажименти неможе да тича по мен, но дори не се обажда да ме пита как съм все аз звъня да я питам ше се виждаме лиииии !?! Абе учудвам се наистина като се замисля всички аз ги търся и всички се са заети много ми е гадно наистина
.Сега на 30ти когато завършваме гледам всички с класовете си а а с моя 30 момчета клас едниствено момиче и да им кажа да ходим некъде всеки ше каже а аз с тоя тъп клас никъде не отивам, а за любов да не говорим просто човека който обичам от доста дълго време вчера му писах е да отг ми писахме си 10 мин беше му гадно сподели ми бях така добра да го изслушам и успокоя.Днес когато пак реших да му пиша гледам весели човечета на профила и отг не получих и общо взето утрешния ден се очертава пак да съм сама ! ОПитвам се да се радвам на малкото, което имам, но какво имам аз всички ме използват и сега всеки е зает когато имам нужда! Исках да си излея душата и да покажа че в някой моменти неможеш да се усмихнеш колкото и да го искаш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хакуна Матата
И си виж ЛС-тата![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе мани не съм в настроение незнам къде се намирамПървоначално написано от valdesbg
![]()
Е и утре е ден
Поспи, почини и така..И на мен не ми е ден, ама не се оплаквам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ако има желание, се намира и начин... не се предавай, колкото и да е трудно, не се оставяй на самотата да те обземе... бори се! Усмихвай се, има ефект... гледай забавни клипчета ако щеш, просто не мисли само как да се сдухаш![]()
Прочете ли внимателно историята ми сигурно си ме разбрал немога да заспяПървоначално написано от Tempest
толкова ми е шит само тъпи кошмари сънувам
![]()
ем аз ти показвам, че не всеки те използва и не всеки е зает, когато имаш нужда... опитвам се да ти помогна, не знам какво друго да те посъветвам...![]()
Абе, ствгни се. Всичко е до психика. Шш видиш, че ако започнеш да мислиш позитивно ще се оправи всичко. Don't be emo .
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Човек дай еднааа хубава причина за който да мисля позитивно за тва че съм жива ли ще отг хаха е ми то без любов приятелство няма сми![]()
Като се настройваш да гледаш песимистично естесвено, че шш ти е кофти през цялото време.. Тегли майната на всички и всичко и гледай ти да си добре![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Тц тц тц .... кофти. Наистина кофти.. Виж сега (тека де прочети сега) начии преди няколко седмици сичко беше супер хубаво (една моя тема) но след това всичко се срина (заради същатат тая тема) И аз бях като теб, не излизах, не се виждах с нико, почти същата ситуация, НО знаеш ли какво си казах: Няма невъзможни неща. Включих си компа и прочетох всички картински с надписи който съществуваха (може би за мен) И си помислих : Неможе да е чак толкова зле. След това отидох до магазина и срещнах приятели ; ПРИЯТЕЛИ ; те бяха с няколко години по малки от мене, но въпреки всичко ми помогнаха да си оправя настроението. По едно време се сетих че имам проблеми който не се решават толкова лесно и ревнах, представи си ревнах пред малки деца и тогава дойде една стара, добра , притялка която явно се беше сетила за мен и ми даде няколко съвета. Тека че по-добре потърси някой който да т еислуша и да ти помогне, поразходи се, подреди си мислите в главата и след това мисли какво да правиш по-нататъка.
щом сме тук и те изслушваме и ти даваме съвети значи малко или много държим на теб,и не те използваме,понякога се чувстваме самотни но трябва сама да си помогнеш,за да можем да ти помогнем и ниеПървоначално написано от beb4yy
,
кажи ако не ти се спи и не те затруднява какво харесваш и какво обичаш да правишдругото остави на нас
![]()
Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.
Rise and Fall - има хубави и лоши моменти, всеки ги има... Ще се оправиш, разбира се няма да ти падне от небето, среми се към по-доброто. Както каза Маднес-а гледай по-позитивно, не бъде емо..
The Spark
Мдаа и при мен е така.Постоянно аз трябва да звъня иначе никой няма да ме потърси,щото всички са злета!![]()
и на мен ми е такова настроението ако искаш си дай скайпа може да си попишем![]()
доста мило нещо каза а дори не те познавам за миг ме накара да спра да плача ... Благодаря ти !!!Първоначално написано от rosko_bosko
beb4yy
няма за какво
,радвам се, че съм ти помогнал ,ако не е нахално ще чакам с нетърпение да се усмихнеш
,и било то днес,утре или вдругиден
"Усмивката е подарък,който дава малко парченце щастие и огрява нечий ден"
Помогна ми повече отколкото аз самата мога да си помогна седях в нас и се чудех какво да правяПървоначално написано от rosko_bosko
![]()
хаха БЛАГОДАРЯ ВИ че се опитвате да помогнете наистина но cs играх много ме убиватПървоначално написано от Tempest
beb4yy
ще отмине тъжното ти настроение както дъждовният облак,
аз да питам все още ли не ти се спи,не че те гоня ,но не е хубаво да не се спи
![]()
спах на обяд нямаше какво да правяно мерси че попита ще вида кога да си легна този форум наистина ме успокои който иска да дава още съвети
![]()
аа усмихна сеПървоначално написано от beb4yy
браво на теб
,Усмихвай се ,това кара хората да се чудят за какво си мислиш.Ако срещнеш приятел,на който липсват усмивки,дай му една от твоите
![]()
![]()
![]()
Всичко ще се оправиСпоко
И аз често имам такива моменти и на всичкото отгоре винаги всички са заети, ама всичко минава
![]()
И аз понякога съм така.. Не, че не ме търсят от време на време, ами просто съм такъв човек, че по някакъв начин все се изолирам от другите.. Понякога ми е по-добре сама.. И като остана сама... Виждам, че не е толкова приятно..
Лятото ми се очертава да е много глупаво.. Едва ли ще излизам много много, така че ще седя вкъщи или на село..![]()
Ти не се притеснявай.. Дори да няма с кого да излезеш, излез! Все ще срещнеш някой познат, с който можеш да побъбриш малко.
Можеш и някакво хоби да си намериш.. Да ходиш на някакви тренировки например.. И там можеш да намериш приятели.. Само че незнам дали има през лятото..
Горе главата, сигурна съм, че всичко ще се подобри скоро!![]()
![]()