.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64
    Голям фен Аватара на beb4yy

Еми вече няма заглавие!

Леле вечееее направооо незнам сериозно незнам дали ви се е случвало да сте в застой не излизам по цял ден седа сдухвам се мойта най-добра фр си има ангажименти неможе да тича по мен, но дори не се обажда да ме пита как съм все аз звъня да я питам ше се виждаме лиииии !?! Абе учудвам се наистина като се замисля всички аз ги търся и всички се са заети много ми е гадно наистина .Сега на 30ти когато завършваме гледам всички с класовете си а а с моя 30 момчета клас едниствено момиче и да им кажа да ходим некъде всеки ше каже а аз с тоя тъп клас никъде не отивам, а за любов да не говорим просто човека който обичам от доста дълго време вчера му писах е да отг ми писахме си 10 мин беше му гадно сподели ми бях така добра да го изслушам и успокоя.Днес когато пак реших да му пиша гледам весели човечета на профила и отг не получих и общо взето утрешния ден се очертава пак да съм сама ! ОПитвам се да се радвам на малкото, което имам, но какво имам аз всички ме използват и сега всеки е зает когато имам нужда! Исках да си излея душата и да покажа че в някой моменти неможеш да се усмихнеш колкото и да го искаш

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хакуна Матата

И си виж ЛС-тата

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Хакуна Матата

И си виж ЛС-тата
    Абе мани не съм в настроение незнам къде се намирам

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е и утре е ден

Поспи, почини и така.. И на мен не ми е ден, ама не се оплаквам.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ако има желание, се намира и начин... не се предавай, колкото и да е трудно, не се оставяй на самотата да те обземе... бори се! Усмихвай се, има ефект... гледай забавни клипчета ако щеш, просто не мисли само как да се сдухаш

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ако има желание, се намира и начин... не се предавай, колкото и да е трудно, не се оставяй на самотата да те обземе... бори се! Усмихвай се, има ефект... гледай забавни клипчета ако щеш, просто не мисли само как да се сдухаш
    Прочете ли внимателно историята ми сигурно си ме разбрал немога да заспя толкова ми е шит само тъпи кошмари сънувам

Град
    Дружба
    ем аз ти показвам, че не всеки те използва и не всеки е зает, когато имаш нужда... опитвам се да ти помогна, не знам какво друго да те посъветвам...

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Абе, ствгни се. Всичко е до психика. Шш видиш, че ако започнеш да мислиш позитивно ще се оправи всичко. Don't be emo .
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Човек дай еднааа хубава причина за който да мисля позитивно за тва че съм жива ли ще отг хаха е ми то без любов приятелство няма сми

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Като се настройваш да гледаш песимистично естесвено, че шш ти е кофти през цялото време.. Тегли майната на всички и всичко и гледай ти да си добре
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)
    Тц тц тц .... кофти. Наистина кофти. . Виж сега (тека де прочети сега) начии преди няколко седмици сичко беше супер хубаво (една моя тема) но след това всичко се срина (заради същатат тая тема) И аз бях като теб, не излизах, не се виждах с нико, почти същата ситуация, НО знаеш ли какво си казах: Няма невъзможни неща. Включих си компа и прочетох всички картински с надписи който съществуваха (може би за мен) И си помислих : Неможе да е чак толкова зле. След това отидох до магазина и срещнах приятели ; ПРИЯТЕЛИ ; те бяха с няколко години по малки от мене, но въпреки всичко ми помогнаха да си оправя настроението. По едно време се сетих че имам проблеми който не се решават толкова лесно и ревнах, представи си ревнах пред малки деца и тогава дойде една стара, добра , притялка която явно се беше сетила за мен и ми даде няколко съвета. Тека че по-добре потърси някой който да т еислуша и да ти помогне, поразходи се, подреди си мислите в главата и след това мисли какво да правиш по-нататъка.

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Човек дай еднааа хубава причина за който да мисля позитивно за тва че съм жива ли ще отг хаха е ми то без любов приятелство няма сми
    щом сме тук и те изслушваме и ти даваме съвети значи малко или много държим на теб,и не те използваме,понякога се чувстваме самотни но трябва сама да си помогнеш,за да можем да ти помогнем и ние ,
    кажи ако не ти се спи и не те затруднява какво харесваш и какво обичаш да правиш другото остави на нас
    Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Rise and Fall - има хубави и лоши моменти, всеки ги има... Ще се оправиш, разбира се няма да ти падне от небето, среми се към по-доброто. Както каза Маднес-а гледай по-позитивно, не бъде емо..
    The Spark

Мдаа и при мен е така.Постоянно аз трябва да звъня иначе никой няма да ме потърси,щото всички са злета!

и на мен ми е такова настроението ако искаш си дай скайпа може да си попишем

Цитирай Първоначално написано от rosko_bosko
    щом сме тук и те изслушваме и ти даваме съвети значи малко или много държим на теб,и не те използваме,понякога се чувстваме самотни но трябва сама да си помогнеш,за да можем да ти помогнем и ние ,
    кажи ако не ти се спи и не те затруднява какво харесваш и какво обичаш да правиш другото остави на нас
    доста мило нещо каза а дори не те познавам за миг ме накара да спра да плача ... Благодаря ти !!!

beb4yy
    няма за какво ,радвам се, че съм ти помогнал ,ако не е нахално ще чакам с нетърпение да се усмихнеш ,и било то днес,утре или вдругиден "Усмивката е подарък,който дава малко парченце щастие и огрява нечий ден"

Цитирай Първоначално написано от rosko_bosko
    beb4yy
    няма за какво ,радвам се, че съм ти помогнал ,ако не е нахално ще чакам с нетърпение да се усмихнеш ,и било то днес,утре или вдругиден "Усмивката е подарък,който дава малко парченце щастие и огрява нечий ден"
    Помогна ми повече отколкото аз самата мога да си помогна седях в нас и се чудех какво да правя

Град
    Дружба
    тегли CS и няма да скучаеш... зарибявка е

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    тегли CS и няма да скучаеш... зарибявка е
    хаха БЛАГОДАРЯ ВИ че се опитвате да помогнете наистина но cs играх много ме убиват

beb4yy
    ще отмине тъжното ти настроение както дъждовният облак ,
    аз да питам все още ли не ти се спи ,не че те гоня ,но не е хубаво да не се спи

спах на обяд нямаше какво да правя но мерси че попита ще вида кога да си легна този форум наистина ме успокои който иска да дава още съвети

спах на обяд нямаше какво да правя но мерси че попита ще вида кога да си легна този форум наистина ме успокои който иска да дава още съвети
    аа усмихна се браво на теб ,Усмихвай се ,това кара хората да се чудят за какво си мислиш.Ако срещнеш приятел,на който липсват усмивки,дай му една от твоите

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Всичко ще се оправи Споко И аз често имам такива моменти и на всичкото отгоре винаги всички са заети, ама всичко минава

Град
    Враца
    И аз понякога съм така.. Не, че не ме търсят от време на време, ами просто съм такъв човек, че по някакъв начин все се изолирам от другите.. Понякога ми е по-добре сама.. И като остана сама... Виждам, че не е толкова приятно..
    Лятото ми се очертава да е много глупаво.. Едва ли ще излизам много много, така че ще седя вкъщи или на село..
    Ти не се притеснявай.. Дори да няма с кого да излезеш, излез! Все ще срещнеш някой познат, с който можеш да побъбриш малко.
    Можеш и някакво хоби да си намериш.. Да ходиш на някакви тренировки например.. И там можеш да намериш приятели.. Само че незнам дали има през лятото..
    Горе главата, сигурна съм, че всичко ще се подобри скоро!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си