- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Еми вече няма заглавие!
Прави сте но просто се отчаях и кво ходих до дс и се върнах никъде не ходихме а всички някъде отиват иска ми се и аз да имам такъв клас![]()
![]()
" Когато цъФнат карамФилите и нещата тръгнат зле, е*и им майката на другите и гледай ти да си добре"![]()
Та по темата ... излез , поразходи се и тогава,когато си си себедостатъчна , някой ще пристигне в живота ти![]()
![]()
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you trough it all
Even If saving you sends me to Heaven ...
спокс аз също съм толкова зле. Нямам приятелка на която да се обадя - всички са заети, щом ги помоля, но те като искат нещо аз веднага се съгласявам. В класа ми има много хора които не ме харесват по една или друга причина, например имам най-добрите оценки и ме обиждат че съм зубър, друга причина е и че защитавам учителите и някои съученици(обекти на подигравки). С момчетата никак не ми върви, един например ми вика: "твърде добра си за мен"Родителите ми се карат постоянно, сестра ми е ужасна. Няма с кой да поговоря, с кой да изляза, стоя си по цял ден в нас и ми е мн скучно. Опитвам се да се усмихвам и всички си мислят че живота ми е перфектен, понеже никога не показвам чувствата си. Еми не е така. Съжалявам че ти спамих в темата, но исках просто да си излея гнева някъде.
П.П. От къде си? и на колко си години?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Давай малко повече ентусиазъм де неможе да нямаш свободни приятели.Карай ги да излизате утре други ден днеска не свършва светаИ аз съм сам днеска ше ми четат конско и нема да излизам 1 седмица ма не рева нали
Дай малко по живичко....
![]()
Докато четях темата,попаднах на цитираното от мен.Ми при мен е същото положението-нито в даскало ми върви,момчетата пък абсурд.Приятелките ми ме използват(правя си извод колко са ми приятелкиПървоначално написано от gabi_94
).Ако искаш дай скайп ще ми е приятно да си пишем(това към авторката,Габито също може да си даде скайпа.
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
от София съм на 16Първоначално написано от gabi_94
абе най-добрата ми фр пък супер безралично се държа по скайп да не говорим че не сме се виждали от дни
и тя ми отг само с емотикони най-често смеещи се и с да или не тези дни имах толкова силна нужда от фр а тя беше заета да седи в една фр и да си говорят и да се забавлаяват аз за нея всички заебвам мани нямам думи
![]()
Трябва да спрете с тва най добра фр в крайна сметка всеки човек който те кара да се усмихваш е не по-лош твой фр![]()
Ем и аз съм от мн време така,но го преживявам някак си.Ще го преживееш и ти.Горе главата. :P![]()
аз съм в абсолютно същата история ... без приятел , без другарчета , в къщи дори брат ми го няма да ме ядосва... рева вече 3ти ден , не мога да спя по цяла нощ едни терзания.Единственото което помага е намери някаква компания просто да си сред хора само това може да те разтовари и да си използваш времето . Защото като седим в къщи по 24 не хабим и много енергия и трудно се заспива нощем !
абсолютно миналато лято имах и работа и приятел и беше супер това още от началото не е хубаво какво остава за нататък .Но надеждата да се оправи умира последнаПървоначално написано от SexyTka
![]()
Абе толкова самотни романтици сме се събрали тука-аз предлагам да не киснем пред пс-тата-ми вместо тва да вземем да си чукнем една среща на форумните мишки.Какво ще кажете?
Тука кво ще се додепресирате ли ? Никой не ме обича никой няма ми циклете още пред монитора и да знаете всичко ще се промени.С думи и рев нищо не стаа трябва действие а тъй като гледам 90% от тия дето са писали тука така са се отчаяли и депресирали сякаш ей ся ще легнат да мрат.По цял ден ревяли и кво пука ли му на някой става ли нещо?Правите си го сами после хората ви били криви начина за оправяне е някъде там навънка не е в къщите ви нито пък ще почука на вратите ви.Тука някой ви казал 5-6 свестни приказки и вече цъфтите а нали се сещате че след max 30 мин тоя същия човек не помни дори кои сте и кво е писал докато не влезе пак на това ли разчитате на хора без лице и самоличност от някъв форум да ви спасяват от това че вие сте някви слабаци дето циврят.
Дано тая ми "реч" малко ви е мотивирала сякаш от това имате нужда![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
айде форумна среща всички който са от сф и искат ... сериозно говря всички който се оплаквахме до сега да си опревим настр
Ще поплачете групово ?![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Мацка,давай го по-позитивно.Ваканция е все пак.Що не се запишеш на някакъв спорт.Да,тъпо звучи,но поне ще имаш какво да правиш и ще се разведриш(леко само да не е бокс,че аз направих грешката преди година и там доста бой ядох)И аз се сдъхвам като сега в момента кисна в този форум,а не съм с гаджето,но какво да се прави-трябва и той да подиша от мен човека.Намери си все някак с кого да излезеш.Повярвай винаги може да се намери с кого.Не се депресирай точно лятото.Не си заслужава също да се косиш покрай разни проблеми и да си тровиш живота заради глупаци.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
1во-Всички имаме кофти дни,пореви си,релакс... :P
2ро-Ако гаджето ти пише само,когато има нужда да бъде изслушан..зарежи го и си намери нов
3то-Хората са лицемерни и на малко от тях можеш да разчиташ и точно в такива моменти се вижда кой ти е приятел..прави си изводите.
4то-Хора има най-различни,много и достатъчно,излез на дискотека или се поразходи,запознай се с някой..![]()
Абе за срещата съм навит, аз обаче не можахд а събера никой.... Ако успееш шапка ти свалям![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
много сте далеко иначе без проблем![]()
Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.
абЕ хора не е толко трудно за да ни е по равно разстоянието да се видим на ндк примерно неискате ли да се забавлялваме нещо ?
Искаме, ама не е толкова лесно коклото изглежда. ЩОто един ще каже чен е може днес, другия пък не може утре, третия имал друга уговорка и не е много сигурно длаи ще дойде, четвъртия само в неделя може и разни подобни.
Искам да направим среща и съм За!
Добре ще е да се пусне една тема в съответния раздел и да си обсъждаме там.
Dr. Gregory House
Всичко тийн накуп би трябвало да е правилния раздел.
Dr. Gregory House
Е ще я правим ли тая среща на софийските форумни кретениили не
Бебчето е организатор, аз се кандидатирам за съорганизатор
Нека като види да пусне една тема, аз ще помагам.
Dr. Gregory House