Леле вечееее направооо незнам сериозно незнам дали ви се е случвало да сте в застой не излизам по цял ден седа сдухвам се мойта най-добра фр си има ангажименти неможе да тича по мен, но дори не се обажда да ме пита как съм все аз звъня да я питам ше се виждаме лиииии !?! Абе учудвам се наистина като се замисля всички аз ги търся и всички се са заети много ми е гадно наистина .Сега на 30ти когато завършваме гледам всички с класовете си а а с моя 30 момчета клас едниствено момиче и да им кажа да ходим некъде всеки ше каже а аз с тоя тъп клас никъде не отивам, а за любов да не говорим просто човека който обичам от доста дълго време вчера му писах е да отг ми писахме си 10 мин беше му гадно сподели ми бях така добра да го изслушам и успокоя.Днес когато пак реших да му пиша гледам весели човечета на профила и отг не получих и общо взето утрешния ден се очертава пак да съм сама ! ОПитвам се да се радвам на малкото, което имам, но какво имам аз всички ме използват и сега всеки е зает когато имам нужда! Исках да си излея душата и да покажа че в някой моменти неможеш да се усмихнеш колкото и да го искаш