- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Еми вече няма заглавие!
Когато приятелите ти не са ти такива се запознай с нови хора... намери си нови приятели. Не можех вечно да се затваряш у вас и да се депресираш за такива неща. Онова момче не е единствено, но за да откриеш ново трябва да излезеш от вас. Оправи си настроението, защото си губиш времето.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
съгласна съм с Хакуна Матата![]()
Не се притеснявай толкоз.Да не са незаменими тея приятелки.Излизаш с някои стари познати хора,запознавате се и ето ти компания и така.Знам,че е лесно на думи,ама от опит глава не боли.Айде и по-весело гледай на живота![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тая тема винаги ми оправя настроението
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Време е да си смениш обкръжението, не разбра ли, че хората около теб в по-голямата си част не струват?
Излез някъде сама - я на клуб, я в кафене, в парка ако щеш. Запиши се някъде - уроци по предмет, който не ти върви в училище, на танци... където ти душа иска. Нямаш представа колко възможности има да се запознаеш с хората, особено в град като София. Ако имаш възможност отиди на море. Пак сама. Ще се изненадаш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Сега ще пусна тема за срещата в раздела тиийн а ти Нел пишеш в темата ми сеедно не се познаваме извинявай може ли да се запознаем![]()
Отиди на психолог,че може да полудееш!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Е как ще пиша все едно не те познавам?Първоначално написано от beb4yy
Аз това първото изречение ти го повтарям от... поне година.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
преди имаше обръщение Асе ала бала сега дори не ме питаш как съм хаха видехме се веднъж без никфа причина пали
И аз бях така. . без приятели, без нищо ,чувствах се супер шибано, но идва в ден, в който слънцето изгравя отново и пред твоята вратаНе се отчайвай.Надеждата умира последна
![]()
И аз съм в такъв период от 3 дена някъде.Едната ми добра "приятелка" не искам да я виждам,понеже е голяма лицемерка.Другата е на море,говорим си по телефона,но не е като да се видим.И тя е зле,много й е скучно...Аз се чудя да не би да ми е така тъпо заради времето.В момента при нас вали и гърмиии абе ужас !![]()
Знаете ли нищо не се оправя неска съм с един фр и мисля кво да права на другияа преди дори не го мислех само си идваше
![]()