.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Когато приятелите ти не са ти такива се запознай с нови хора... намери си нови приятели. Не можех вечно да се затваряш у вас и да се депресираш за такива неща. Онова момче не е единствено, но за да откриеш ново трябва да излезеш от вас. Оправи си настроението, защото си губиш времето.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

и аз съм навита за форумната среща

съгласна съм с Хакуна Матата

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Не се притеснявай толкоз.Да не са незаменими тея приятелки.Излизаш с някои стари познати хора,запознавате се и ето ти компания и така.Знам,че е лесно на думи,ама от опит глава не боли.Айде и по-весело гледай на живота
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Тая тема винаги ми оправя настроението
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Време е да си смениш обкръжението, не разбра ли, че хората около теб в по-голямата си част не струват?
    Излез някъде сама - я на клуб, я в кафене, в парка ако щеш. Запиши се някъде - уроци по предмет, който не ти върви в училище, на танци... където ти душа иска. Нямаш представа колко възможности има да се запознаеш с хората, особено в град като София. Ако имаш възможност отиди на море. Пак сама. Ще се изненадаш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на beb4yy
    Сега ще пусна тема за срещата в раздела тиийн а ти Нел пишеш в темата ми сеедно не се познаваме извинявай може ли да се запознаем

Отиди на психолог,че може да полудееш!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Сега ще пусна тема за срещата в раздела тиийн а ти Нел пишеш в темата ми сеедно не се познаваме извинявай може ли да се запознаем
    Е как ще пиша все едно не те познавам? Аз това първото изречение ти го повтарям от... поне година.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

преди имаше обръщение Асе ала бала сега дори не ме питаш как съм хаха видехме се веднъж без никфа причина пали

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И аз бях така. . без приятели, без нищо ,чувствах се супер шибано, но идва в ден, в който слънцето изгравя отново и пред твоята врата Не се отчайвай.Надеждата умира последна

Супер фен
    И аз съм в такъв период от 3 дена някъде.Едната ми добра "приятелка" не искам да я виждам,понеже е голяма лицемерка.Другата е на море,говорим си по телефона,но не е като да се видим.И тя е зле,много й е скучно...Аз се чудя да не би да ми е така тъпо заради времето.В момента при нас вали и гърмиии абе ужас !

Знаете ли нищо не се оправя неска съм с един фр и мисля кво да права на другия а преди дори не го мислех само си идваше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си