.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Правилната постъпка в такъв момент ???

Така .. ходя с едно момиче известно време .. казва че ме харесва много .
    След Известно време тя ми казва че ще се срещне със своя бивш на което аз се съгласявам.След срещата тя ми отказва да излезнем 1вия път когато я попитам , на втория път като се разбираме да излезнем ми казва че трябвала е да "поговори" с мен.Знам какво значи това не съм тъп.Отивам , срещаме се обаче тя така и така не го казва , питам я какво я мъчи и тя " Еми незнам как да ти го кажа , просто не мога да ти го кажа" аз я гледам като циганче близалка от ръчно изработената шпионска дупка на конейнера.Накрая след нощ с мъки за мен и нея решавам аз да прекратя връзката макар и да не искам.Но все още мисля за нея .. Добре ли съм постъпил или трябваше да я оставя сама да отлага така и така неизречените думи от които колкото по късно толкоз повече ще боли ?

Моля да ме извините гледам да е супер кратко че всеки да може да си направи по някой пост и да размишлява .. и моля ви 14- да не пишат е все пак е нещо сериозно
    Чукайте се за удоволствие

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Правилната постъпка в такъв момент ???

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    След Известно време тя ми казва че ще се срещне със своя бивш на което аз се съгласявам.След срещата тя ми отказва да излезнем 1вия път когато я попитам , на втория път като се разбираме да излезнем ми казва че трябвала е да "поговори" с мен.Знам какво значи това не съм тъп.Отивам , срещаме се обаче тя така и така не го казва , питам я какво я мъчи и тя " Еми незнам как да ти го кажа , просто не мога да ти го кажа" аз я гледам като циганче близалка от ръчно изработената шпионска дупка на конейнера.Накрая след нощ с мъки за мен и нея решавам аз да прекратя връзката макар и да не искам.Но все още мисля за нея .. Добре ли съм постъпил или трябваше да я оставя сама да отлага така и така неизречените думи от които колкото по късно толкоз повече ще боли ?

Моля да ме извините гледам да е супер кратко че всеки да може да си направи по някой пост и да размишлява .. и моля ви 14- да не пишат е все пак е нещо сериозно
    Хм !! Много сериозен въпрос !!
    Дали да прекратиш връзката си с нея след като тя вече те е отрязала ... ??!!
    Дааа !! Трудно решение !! Мноооого трудно онбре !

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от iskamdate123

точно такива отговри чакам .. без заобиколки .. имам нужда някой да ме УДАРИ по лицето че да се съвзема и да не бъда като путка .. но мисля че трябва да знам причината поради която не се получиха нещата с нея

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Не си никаква п**ка онбре! Тва сме мъжете - можем и да губим с достойнство !

Зае*и - ще си го намери

да е жива и здрава щом тва и е харесването не ти и трябва да се занимаваш с нея

според мен самия факт че си се съгласил тя да се срещне с бившия си е мн голяма простотия ..... едно нормално момиче което си има приятел не се среща с бившия си а едно нормално момче няма да позволя тя да го направи...или поне ще я отреже но0о0 така като гледам май си яко влюбен
    LoVe iS tHe aNsWeR

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от bloodylips
    според мен самия факт че си се съгласил тя да се срещне с бившия си е мн голяма простотия ..... едно нормално момиче което си има приятел не се среща с бившия си а едно нормално момче няма да позволя тя да го направи...или поне ще я отреже но0о0 така като гледам май си яко влюбен
    Според мен пък много правилно е направил като се е съгласил... пък и така сравнително на време е разбрал каква стока е... ако не беше сега бившия, щеше да е някой друг след 2 месеца...

Ta... правилно си постъпил според мен! А относно причината - според мен и да я питаш ще ти каже, че в теб няма грешка, просто са си припомнили някви моменти и... Давай напред и успех!

Напълно подкрепям Правилно си направил.. по-добре от рано да разбереш що за стока е и да се спасиш, отколкото по-късно когато вече си хлътнал яката с двата крака.. Не бой се, главата горе и мачкай наред :P

Разбира се, че си постъпил правилно. Не е имало смисъл да си губиш времето с някоя, която дори няма доблестта да ти каже, че не иска да е с теб.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Hilary_

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    ... next ..

Голям фен Аватара на eminemfenka

----

Мисля,че си постъпил правилно! Евала!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Постъпил си правилно отвсякъде за това че си се съгласил да се види с бившия си си показал че не си някой несигурен ревнивец.Това че ти си прекратил отношенията също е много точно вместо да се излагаш да и се молиш и т.н. показал си мъжество евала няма за какво да съжаляваш.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Повече от фен
    Постъпил си правилно отвсякъде! За това че си се съгласил да се види с бившия си, си й показал, че не си някой несигурен ревнивец.Това че ТИ си прекратил отношенията също е много точно вместо да се излагаш да и се молиш и т.н. показал си мъжество.. Евала! Няма за какво да съжаляваш!

Съгласна съм напълно.
    Желая ти всичко най-най!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Друго просто не ти оставало да направиш.Вместо да се мъчиш още дъъълго докато тя събере смелост да ти каже неизбежното,ти си прекратил връзката,за което браво ти казвам за смелостта.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

..........

Повече от правилно си постъпил даже! Явно момичето дори няма смелост да е откровена с теб - нямало е причина да продължаваш...още по-добре, че ти си бил директният в случая. Успех за напред !!

eeeх явно съм бил прав , макар и да имах чувства към нея някак си ми бе кофти .. бих го преодолял някак си но гадното е че ще бъдем врата до врата на работа така де всеки ден ще я виждам в продължение на 2 месеца , а аз пък ни ща да я виждъм

еееех съдба съдба

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Аз мисля ,че си постъпил напълно правилно!Това момиче не е държало явно толкова колкото е твърдяло и ако не е бил бившия ..то друг!

Не се мъчи!Момичета колкото щеш.Просто това явно не е било твоето момиче.
    Не съжалявай за нищо
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И да е било грешка при свършен факт не виждам какво го обсъждаме?

Правилно си постъпил.

Град
    varna
    в крайна сметка не си имал кой знае какъв избор след нейната среща с другото момче...добре си направил че не си продължил да и се молиш щото такива хора явно не го заслужават...по добре не се занимавай с нея повече
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Постъпил си правилно
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си