- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моля за помощ с обидите!
Отслабни..не е чааак толкова трудно или невъзможно нещо !!
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Точно това и аз щях да му предложа.Първоначално написано от Tempest
![]()
Пък след време дано успееш да пребориш Котоошу, тогава по твоята логика сигурно ще гониш 250-300 килца..
![]()
не бе, той като отиде, ше му викат слабак... клечо...![]()
Поглеждаш ги и казваш първата убида която ти хрумне
А не че мн ти вярвам
Ами ако тва дет казваш е истина (не ми се вярва много) значи са пъъълни дечковци.. недорасли..незрели.. щом си едър възползвай сеама не много че да не те гонят
![]()
Верно бе.. така и така си си дебел.. що не влезеш в неко спортно училище със сумо.. па незнам може наистина да пребиеш Котоошу![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ии човек.. не се вживявай в ролята да се бъзикаш с хората .. щот си СМЕШЕЕН.. кой нормален ше напише в профа си ,че е на 14 и тежи 110 кг.. ша ма извиняаш ма ти тря си некъф Трол ! хЪ.. тъй ,че .. също така кой ше тръгне да пише тема за килограмите си.. кат например ,че си бил смачкал сестра си.. аз па смачках един комар и то само с ръка,ма не съм напрайла тема {надявам се да си ме разбрал!ако не си ,начи имаш проблем и със мозъчните клетки }![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Определено и ти имаш проблем с мозъчните клетки, по-скоро липсата им.Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
малии опасен си ти казвам! пфахаха .. ми мисля ,че не аз имам ,а ти! пфахаха ,щото явно не си ме разбралпък и на теб ли съм казала нещо в тая тема? ай ШЕФЕ бегай да си лягаш,че не мислиш трезво
айди
![]()
Шефа е зает и си има работа, а от време на време поглежда форума и се скъсва от смях.![]()
Ооо кюффтак ти ли си ве
П.С. Бате т'ва е напълно нормално намерим им техните кусури и ги обиждай и ти.. но това пак не е решение истината е бий за да те уважават бой наред да видим кои ще се подиграва с тебе![]()
Ако си мислите, че толкова лесно се отслабва, жестоко се къжете. За всеки организъм е индивидуално. Ако толкова те дразнят унижавай ги и ти. Примерно може да им натякваш, че са пълни боклуци и ще пропаднат в живота, или пък че са нищожества. Повечето се засягат. Ако не, фрасни им няколко, като са 50 кила лесно падат.
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
И мисля, че темата е бъзик, ако не е... момченце, стягай се.
А! междодругото .. модераторите май е време да заключат темата?![]()
ТРЪТКАААААА
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Речи им "Скелет по джапанки"
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
абе тая абсурдна тема още ли не е заключена за бога![]()
хаха ти си 110 кг и си смачкал сестра си,а аз да ти призная че никога вече няма да пия толкова мн-вчера се самоубих а днес сутринта нищо не помнех и ме цепеше главатабожееееееееееее колко заспали хора имало...
Аз пък вчера счупих 1 стъклено шише с погледа ааа.. не съм ли добра? и дигнах един камьон пълен с пясък със собствените си ръце
после пък отскубнах едно голямо дърво(пак с ръце) .. после пък скочих от самолет на 1500 метра от земята без парашут и нямам нито 1 драскотина.. а аа.. и това не е всичко! както си вървях по улицата издишах тежко и пометох всичко!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз бях слаб станах пълничък 90 кг съм по скоро як и са ме ебават викат ми свинио обаче като напляскаш 1 и вече имат респект към теб спират!!!
на бас,че не си по-як от мен.. я виж аз кфо мога аа..Първоначално написано от Amateur
![]()
![]()