- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моля за помощ с обидите!
Кажете ми какво да правя когато другите ме обиждат че съм пълен? Забога, вече мисля да се самовзривя! Наричат с прякори като захаринчо, месаринчо, мишелин, купе, тир, камион, сумиста, кюфте и др. Как да обидя и аз тези които ми се ебават те тежат по 50 кила а аз съм около 110Моля помогнете и благодаря предварително !
Харесвам
Се
Такъв
Какъвто
Съм
Като толкова много се влияеш от мнението им, защото не отслабнеш .. и няма да ти се подиграват
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Пробвал съм отслабвам по 10-ина кила ама не ми личи и това е се едно да ти праят отстъпка от 5 лева при покупка на диаманти
Харесвам
Се
Такъв
Какъвто
Съм
Ако наистина толкова много се влияеш от мнението им - отслабни. Не можеш да ми кажеш, че 10 кг са малко. Не яж пържено и не пий кола - яж зеленчуци, плодове, пий води. Ако положението не е толкова лошо, не им обръщай внимание - рано или късно ще престанат с обидите.![]()
Ти си същия,който се ебаваше,че е паднал върху сестра си.
Почти съм сигурна,че и тази тема не е с реален проблем,а просто се бъзика.
Вижте му мненията.
Миналия ден си направил регистрация,за да пише тема във ФОРУМ,затова..че е смачкал сестра си и сега е в болница.Пък и от какъв зор,ще пише колко тежи в подписа.
Засрами се,бе.![]()
Смачкал сестра сиПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Не си ли видяла темата ощеПървоначално написано от joannalof
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=258570![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
...намери си друго хоби.![]()
Male
Брат, всеки има някакъв кусур !И аз и ти и всеки един...той ще ти каже кюфте, ти му кажи маркуч...тя ще ти каже дебелак, ти им кажи грозница...идеални хора няма, те те обиждат, ти ги обиждай, да не ти пука, живей си живота !
YouCantStopMe защо си мислиш че съм се регистрирал, за да си правя бъзици![]()
Писна ми от ебавки и обиди, оприличават ме на слон, хипопотам, горила, прасе и бизон
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно
![]()
. Дори ме наричат гранатомет... Lucho, благодаря! Ти си от малкото които ми вярват...
![]()
Харесвам
Се
Такъв
Какъвто
Съм
Покажи им един голям МИДЪЛ ФИНГЪРи благодари на Бога, че не си куха лейка като тия лайна.
ЙЕСС, мен! Гледай си пътя.
Харесвам
Се
Такъв
Какъвто
Съм
Решението е да отслабнеш,не да се лишиш от всякаква храна,но да намалиш действително сладките продуктииии СПООРТ ^^
^^^ Правилно. И да не ти пука.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
като ти кажат "кюфте" им кажи ... "Ама ги ядете в къщи нали? "![]()
Не им обръщай внимание .. нека си злобеят ... нека си бъдат от "стадото" с овце ..![]()
![]()
п.с. Макар, че аз бих почнала много злобно да ги затапвам ама аз съм си аз ...![]()
(повечето пъти почвам и аз да им намирам косурите)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
^ Остроумието ти край няма Даниеле ...
п.с. Върви някъде другаде да си показваш селянията!!![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
^ шшш тихичко тихичко ...да не почвам аз ...
![]()
Priceless .. <3
Пич ако си от София.
Болница Токуда наистина е невероятна!
Звъннете на педиатрията и питайте за ендокренолог.
Това помага.
Първо вземи направление от ДЖИПИТО.
Там те ще те пратят на изследвания.
След това отиваш пак при ендокренолога с изследванията. Казва ти какво да пиеш и как да ядеш.
Спортувай си отделно.
Ще видиш резултата 1,2 месеца след това и не трябва да спираш във никакъв случай!
ROCK
ON!
ще се самовзривиш..?!
..а впрочем как е сестра ти на която си скочил като слон..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Ами отслабни бреИли пък им намери и на тях косурите и така нататак.Де да знам.Но на тебе ще ти е трудно да отслабнеш защото казваш,че се харесваш такъв какъвто си
.