Здравейте.Реших се и аз да пусна една тема,за да попитам нещо.
Винаги съм искала да си пусна малко по-дълги нокти,но при всеки опит те или се чупят,или се разделят(не знам как да го обясня..самите пластове на ноктите се разделят отгоре),или все нещо им става.ИСКАМ хубави и здрави нокти.Поне веднъж да си ги пусна малко по-дълги,да ги лакирам и да си ги харесвам.Когато са ми одрязани не ми правят проблеми,но реша ли се да ги пусна малко иииии...
![]()
Мисля,че ме разбрахте.
Вие имате ли такъв проблем и с какво ги мажете,какви продукти използвате?Препоръчайте ми нещо.
Благодаря предварително.![]()
Ммм преди и мойте нокти много се цепеха точно както си го обяснила! Сега съм започнала да редувам заздравителите.. на перфект имам лилав, розов и 3в1 който е. Лилавият е активен заздравител, розовият е за меки нокти а 3в1 този не върши особена работа.Всяка седмица се лакирам с различен заздравител по 2 слоя. Преди се лакирах с цветни лакове защото като видех, че нокътя започва да ми се цепи и сама си го разделях. А като е намацан и не се скиваше.
![]()
Това на икаров много прехвалено, в началото наистина малко ми се втвърдиха ноктите, но пак се разслояват. На ОРI има едни заздравители, някой ако има впечатления, да сподели
Аз съм доволна от него. : )Първоначално написано от lipstik
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Perfect 5 in 1 страшно доволна съм от него
И аз ползвам лилавият заздравител на Perfect и съм много доволна :)
Добре..убедихте ме.
Ще си купя маслото на Икаров и някой заздравител на Перфект.
А цената им колко е?
Маслото на Икаров е 2лв май.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Витамини ти трябват, витамини...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Маслото на Икаров е към 3лв.
Заздравителите на Perfekt са 2-3лв.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Спряно е от производство.Преди 3 седмици го търсих и така ми каза продавачката.Първоначално написано от soif
Надали е от недостиг витамини. Постоянно нагъвам я плод, я зеленчук, но въпреки всичко, ноктите ми се чупят, като стигнат дадена дължина (която в никакъв случай не е даже и особено голяма) и също така се цепят. Имах заздравител на Перфект, пишеше Stronger и дотам. Светлорозов изглежда в шишенцето. Повтърдиха ми се ноктите доста. Но дали всъщност ноктите ми се заздравиха от заздравителят, или с времето просто се оправиха.. мистерия.
Мажи ги вс ден с йод, знам, че цвета е отблъскващ, но ще се сдобиеш с ноктите мечтаТвърди и бързо растящи :P Но ако не ти се прибягва до този метод... аз използвам мултивитамини от Орифлейм, мн съм доволна! А всъщност и моите нокти са като твоите, та и аз процедирах като теб .. ама това, че съм го прикрила отгоре не означава, че то пак няма да си се сцепи отдолу
![]()
Това е едното: http://suppliers.jimtrade.com/resize...870/110884.jpg
ето и др: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/204/30730.png
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Моите са точно така. Нито йодът, нито маслото на икаров, нито единият заздравител на Perfect не ми помогнаха.
Но все пак опитай![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз затва нямам маникюр, просто не ми се занимава, а и сичките ми опити са били неуспешниИначе има много хубави заздравители на Perfect за тая цел.. всички са с различни ефекти
Някои подхранват, други ускоряват растежа, уж да не се начупват и т.н.
Лично аз съм много доволна
![]()
nicolepcd
не ми действат заздравители на мензнаете ли бабини деветини освен йода
банната ;(
пробвай с масло за нокти на Икароваз го ползвам и съм много доволна
![]()
![]()
![]()
Винаги се цели в луната,така дори и да не успееш пак ще бъдеш сред звездите!!!
от маслото на Икаров ми станаха супер твърди и значително дълги .Но трябва да се ползва всеки ден и спри да слагаш лак 1-2 месеца аз така направихи и има ефект
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Аз съм много доволна от маслото на Икаров. Заздравителите на Перфект са хубави, но трябва да набараш този, който действа на теб и на организма ти. Аз лично съм най-доволна от калциевия гел.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
да те питам за кво са ти тия нокти толко дълги
и мойте така се разделят на пластове,ама аз и гледам да не ги пускам да се вижда бяло![]()
аз никога не заглеждам ноктите в един човек,няма нужда толко се впрягаш![]()
^ на мен пък ако не са ми хубави ноктите ми е гадно. До разбиране и светоусещане си е
така е аз го ползвам пък и не е скъпо по 2 лева в аптеките го имаПървоначално написано от lipstik
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Не,не искам чак толкова дълги нокти,но не ми е много приятно като си ги гледам такива разнищени.Първоначално написано от allergic
![]()