.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем с лицето

Здравейте!Имам един проблем в ето тази зона на лицето ми

(исползвал съм снимка от google)

Ми е зачервена и се люпи !Много е неприятно а при по обилно зачервяване почва да пари!

Моля някой да ми препоръча крем или нещо за мазане!

Не ми препоръчвайте дерматолог !

Мхм, не искаш да ти препоръчваме дерматолог, а ние как да знаем какво ти е ??? Ако си наранила кожата ползвай крем "Здраве".
    Но аз ти съветвам отиди на лекар, можеш с направление на дерматолог няма да плащаш нищо.

Възможно е да имате розацея /Rosacea/. При нея се избягва селното слънце, поставят се кремове в аптеката кажете "срещу купероза".
    Ако е алергия най важното е диетата.
    поздрави Д-р Веселин Илиев

Цитирай Първоначално написано от drviliev
    Възможно е да имате розацея /Rosacea/. При нея се избягва селното слънце, поставят се кремове в аптеката кажете "срещу купероза".
    Ако е алергия най важното е диетата.
    поздрави Д-р Веселин Илиев
    Това не го и знаех какво е ама като го написах в google го видях такова имам ама не е чак толкова много както снимките там тея неща са ми там кадето съм посочил и са много малко ама ме притесняват ще го кажа това в аптеката дано иматн нещо!

А трябва ли да взимам рецепта от доктора?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ами ако си стоял много на слънце и на допир ти пари си изгорял... при такова положение си има специални кремове за след изгаряне или кисело мляко ( чувала съм, че помага)
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    кожен лекар?

Може да се получава от вятъра от слънцето.. ако имаш по чуствителна кожа

Лишеи?
    Зоната е зачервена? Пару ти при контакт с някакъв крем и се зачервява още повече ..
    Не ти се лющи точно, но е на мънички люспички?
    Ако това са симптоми, предполагам са лишейчета ... сами минават. Няма медикаменти за тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си