- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спешен въпр0с
Здравейте.. к0лк0т0 и глупав да ви се ст0ри въпр0са, наистина искам к0мпетентен 0тг0в0р.. възм0жн0 ли е да се скъса химена с тамп0н и как се усеща че ципата ти е скъсана кат0 изключим кръвта ?
Благ0дарн0сти на тези, които ще се 0тз0ват!
Винаги по всяка тема има разногласни мнения .Тук ще кажа ,че е възможно ,защото при мен стана така или просто химена ми е била тоооолкова еластична ,че чак ,когато започнах да правя секс с гаджето си 8 месеца след това се е скъсалаТампоните са с различни размери и е възможно да скъсаш химена с тях
![]()
Да обичаш значи да страдаш!
неможе да се скъса с тампон![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
как да не е от друго?ми 4е като слага тампон значи е в цикъл(от което значи че има кръв за по малкитеПървоначално написано от PartyMarty
)
авторката как разбра че е скасан я сподели?![]()
ии P.S. има такава тема малко по назад
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Може ... аз така направих![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ами сигурно може ... но ако си вземеш малки тампони не би трябвало да се получи така
според мене не може, но съм чувала, че не е препорачително девствени момичета да носят тампони (защо?! .. незнаяя)
Марио
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
NeZaPoznat Е такива тампони си слагам като съм в цикъл.
Да обичаш значи да страдаш!
не не е възможно, освен това и преди е имало други такива въпроси просто потърси.![]()
Може може и още как :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
така лиПървоначално написано от ladyG
![]()
![]()
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Не не може.Е виж,ако си нахакаш краставица е друго нещо(избива ме на тъпотия не се чудете)
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Първоначално написано от vde
Аз лично не съм ползвала тампони никога, и не съм много наясно, но някъде бях чела , или някой ми беше казал нз , че има тампони за девствени момичета,които били по-различни... нз дали е верно
еми тя и да си я скаса как ще разбере като е в цикъл и да я боли може да са болки само заради това такаче по тази тема поне аз не мога да отговоря![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова много теми и толкова малко хора,които не ги МЪРЗИ ДА ЧЕТАТ!!!...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!