- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дупка на нослето
Решила съм да си дупча нослето и незнам от коя страна да го дупча някои момичета са се дупчили от ляво други от дясно :-o според вас от коя страна е по-добре да се надупча :)
Не му ли мина модата на това?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Е да ама мен си ме кефи пък и мисля че ще ми стои добре :)
Мен пък ме кефи и не е долно а си е много сладко, но всеки си има вкус :)
Благодаря blondeVIP :-)
Щом така смяташ... Дупчи там от една страна, какво значение има ...Първоначално написано от zyzityyy
Оф koshtramba сега всяко второ момиче е с дупка на носа тва значи ли че всички са мангалки Пфф
Извинявай, ама на колко си години?И защо ще се дупчиш като всяка 2ра има? + Тва дай твоя снимка, ако желаеш поне да ти кажем дали има смисъл да пробваш![]()
^Не разбирам какво само се заяждаш с момичето,каза веднъж,че не ти харесва стига вече..А по темата според мен най-добре си купи магнитна първо,сложи си я от едната страна на нослето и се огледай хубаво.След това я махни и я сложи от другата страна и пак се огледай.Прецени от коя страна повече ти отива и повече се харесваш..Там се продупчи.Какво те интересува повечето хора от коя страна се пробиват,ти да не искаш да сте всички като от калъп..
Ами именно - изтъркано е. Какъв е смисъла да си го правиш? Остави това, че вече е супер банално, но за какво ти е да си дупчиш тялото? Излишна болка и риск от инфекция...Първоначално написано от zyzityyy
koshtramba защо не спреш да се заяждаш?
и на мен не ми харесва дупка на носа ,но щом искаш пробий се
ти го искаш
просто пита от коя страна е по-добре
пробвай с някво топче или отиди някъде където пробиват нос и питай ,а и там ще ти дадат съвет![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Знам че е изтъркано но ме кефи даже смятам по-натам и пъпа да си надупча :-D
еми точно ,да не ти пука кво мислят другите
щом на теб ти харесва прави каквото искаш
тях не ги бърка ,щото тва си е твоето тяло![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Що не си направиш на "хълката" една ....![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен от ляво.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Да..Така си е..Първоначално написано от teenems
Иначе на мен ми харева да е отдясно...
А пък на тебе както ти харесва-така го направи![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Грозно е и курвенско някак.Не ми харесва.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Оффф ае стига бее..... момичето пита от коя страна да се продупчи, а не кво вие мислите за дупченето на носа и дали на вас ви харесва.... щом тя е решила нека да се дупчи. Ей значи не знаете кога да се спрете бе![]()
По темата : някой каза да пробваш с магнитна и тогава да си избереш от коя страна... и аз съм на това мнение, но мисля че от ляво ще е по - хубаво.
Лявата![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3