- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя ?
здр,
обещах на едно момиче (бивша,ходехме 2 седмици)че ще я заведа на море,но това беше преди месец когато си нямах сериозна приятелка,а сега вече си имам ,според вас дали ще е правилно да заведа бившата на море спрямо сегашната си приятелка(сегашната я водих 4 пъти),тоест аз си държа на думата но...какво бихте направили вие ?![]()
Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.
Кофти ще и стане на сегашната.Предполагам.
Може тримата да отидите щом вече всичко е чисто приятелски.
вземи ги и двете хем ще си удържиш на думата хем няма да ти се сърдят
тя ми е бивша ,но за 2 седмици когато ходехме не е ставало кой знае какво ,в смисъл,не се е стигало до целувки и по нататък,а така както съм обещал и да се отметна,ще я загубя като приятел,
+1Първоначално написано от THeCheRry
Авантата е чиста печалба![]()
Даже ако питаш мен пусни и тук една темичка да могат и от форума да се кандидатират за безплатно моренце - нЕма само твоите да намазват я![]()
хахПървоначално написано от NeZaPoznat
,никакъв проблем,ако имах автобус щях да го напълня и айде на море
безплатно
Тука още малкоще го обърнете на предизборна кампания...![]()
По темата: тъпо е да заведеш друго момиче (без приятелката си) на море, независимо дали ти е била гадже или не... Пък след като ти е приятелка можеш да й обясниш, че няма да е честно спрямо гаджето ти и няма нужда да изнервяш обстановката...
Абе земи заведи настоящата бившата ми я дай на мене![]()
пред трудна дилема съм,някой случайно да знае как да се клонирам![]()
Зае*и клинирането - айде прави кастинг:Първоначално написано от rosko_bosko
Условия:
1. Снимка в цял ръст без бански
2. Франкофонка
3. Без ангажименти
Айде на кастингаааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
за мен няма значение снимките ама щом NeZaPoznat иска да ви види дайте насам снимки,аз ще съм само driverПървоначално написано от THeCheRry
и ще се погрижа за музиката
![]()
http://prikachi.com/images.php?files/967517j.jpg
неее перът ме съчмите яко днеска![]()
![]()
NeZaPoznat и аз сме журито,(може и още 1 човек за журито примерно жена да бъде) аз съм "за" да те вземемПървоначално написано от THeCheRry
![]()
Не искам да ги гледам ??!! Какво ще им гледам ??!! :P :P :PПървоначално написано от rosko_bosko
Говори в единствено число защото мен май ще ме водят на мореПървоначално написано от rosko_bosko
Поне така каза мацката тази сутрин
![]()
и аз неща че после ...
,
ако не е тайна къде и за колко време,че и на мен петък ми се очертава моренце засега
![]()
Абе съберете се компания в която да е и бившата ти и отидете на море.Така няма да има поводи някой да се сърди и да ти прави проблеми(смисъл сегашната ти да ревнува примерно). :P
ами проблема е че бившата не познава никой от моята компания,а и аз не познавам нейнатаПървоначално написано от vagarious
![]()
бившата е от друг град близо до моя и е малко трудно ,а и не искам да рискувам на този етапПървоначално написано от THeCheRry
![]()
Бих Завел и Двете![]()
може ама как ще ги сваря и двете да не са на работа незнамПървоначално написано от xtremeee
![]()
Ба ми рискувай и не викай бившата с теб,тя я помни,че си и обещал,я не.Нищо не губиш.Ще се сърди ден-два и ще и мине.Плюс това сега си с ново момиче.Не трябва ли да гледаш нея,а не (и) бившата ти ?!![]()