- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зодия водолей ...
Искам да ви попитам с какво впечетление сте останали към тая зодия.. и ако има някое момиче от зодия водолей моля да сподели.. обича ли да лаже смисал вярна ли е на половинката си и сичко.. би ли излагала някога би ли го допуснала моля ви![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм водолей....е па не лъжа,ама повече от две седмици с един и същ не издържам. .
![]()
![]()
Дават много напразни обещания и се кълнат,че ще ги спазят.В последствие не правят нищо.![]()
Лъжат.Несериозни са.Гледат да те използват като дават напразни обещания и ти свалят звезди...но това не важи за абсолютно всички даже това са мои наблюдения при един отделен индивид(мъжки при това),така че ...Всички хора на земята не могат да се разграничат само на 12 вида...това е твърде обща класификация и не могат да се научат конкретни неща за характера на отделни личности...това се разбира с течение на времето,като опознаеш човека...
Водолей съм, ама съм почти козирогИначе съм сериозна
![]()
+111111111111Първоначално написано от Zaharinka
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
общо взето от познатите ми водолей съм останала с впечатлението че са като фурнажиска лопата
Според мен могат да са верни.
Приятелката ми е водолей,както и аз.
абе то не е толкова от зодията колкото от човека![]()
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
зависи на какъв водолей ще попаднеш.Познавам момче и момиче водолеи(не са гаджета),но са коренно различни.Всичко е много относително според мен
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами въздухари са.Леко несериозни,но пък са купонджии.Честни до болка(проучването е направено сред четирима мой познати водолей!не гарантирам,че други водолей ще са същите!)![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
мс
а ти каква зодиа си :PПървоначално написано от devi
Ходих с един такъв... и голям гадняр се оказа. Но не смятам, че зодията е определяща.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хах как приказвате зад гърба миШшшшш ей това е най-голяма зодия и сме най-умни
![]()
Големи егоисти,надуфки,а също и горделивци.Но наблюденията ми върху 4-5 човека не са определящи...![]()
Еми какво ще кажете за овните![]()
![]()
![]()
не познавам мн хора с такава зодия но имам приятни впечатления от тях за разлика от телеца например![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
ми най-уми сме разбира сеПървоначално написано от fc
има много голямо значение и какъв е асцедентът на един човек
аз наример пълен парадокс зодия водолей асцедент-телец
не знам да лъжа
но ако си се спрял на момиче от мойта зодия е добре да знаеш че най-важното е тя да се чуства свободна и не я ревнувай това е много важно
![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
еми аз си я ревнувам .. тя няма нищо притиф.. както и тя ревнува мен![]()
на първо място слагат приятилите си,отвеяни са,до известна степен егоисти,не спазват обещанията си.Баша ми е водолей![]()
Въобще не сме егоисти..5 човека от класа ми /вкл. и аз/ сме водолеи и не се караме с никого,нито пък мислим само за себе си..![]()
Цитирам:
"Водолей: фантазьор и мечтател, изцяло откъснат от реалния живот.
Никога не връща парите, които дължи, защото веднага ги губи и забравя за тях. Постоянно нарушава обещанията си, не обича да работи. Заговорничи и хвърля кал върху близките си, винаги зад гърба им. Има влечение към грубата гастрономия и вулгарната фантастика, която купува в огромни количества. Прекарва отпуската си в някава дупка, тъй като всичките си пари е похарчил за един от проектите по спасяване на света, които той има в изобилие."![]()