.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)

А бяхме приятелки ... ! Помощ!

Здравейте,
    моя проблем е следния:моята приятелка си хвана гадже, но тя не го обичаше.На няколко пъти се събираха и разделяха, тя постоянно се ебаваше с него, по едно време дори не искаше да се виждат и така той разбра че са скъсали окончателно.Мина се време и моята приятелка дойдоха да я вземат за да я закарат на село. Не след дълго почнахме да излизаме компания кретенчета , в тази компания беше и той (бившото гадже на моята приятелка) . Почти всяка вечер той ме изпращаше до нас, ходехме заедно навънка, случваше се даже понякога да ме гушне докато си седим. Един ден докато ограехме баскет, той ме дръпна на страни и ми предложи, аз се замислих малко, но приех.Мълвата бързо се разнесе че сме си станали гаджета, и повечето серадваха а и ние бяхме щастливи. Никой не беше в състояние да ни раздели. Така бяхме изкарали около 2 седмици и нещо заедно, дкоато най-добрата ми приятелка не ми се обади и ми каза че идват да ме взимат че да съм при нея през лятото. Аз и казах че ще си приготвя багажа и да идват да ме зимат. След няколко дена скъсах с него . Зарязах компанията и почнах да се движда с единственото момиче което познавах от моя блок. По едно време почна да ме гризе съвестта и се питах : "аз ли съм виновна че те скъсаха" - тази мисъл просто не ме оставяше на мира .

Исках да ви помоля за съвет и да ви попитам : да и кажа ли на моята приятелка (най-добрата ми приятелка) че съм тръгнала с гаджето и и дали аз съм виновна, че те скъсаха. Моля ви помогнете .

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз нищо не разбрах

Град
    и аз немога да го обясня по разбрано . Съжелявам

Супер фен Аватара на sladkalady
    Добре,защо ти да си виновна?
    Ти сама казваш,че тя не го е обичала и постоянно го е разигравала...
    Кажи на най-добрата си приятелка че ходиш с БИВШЕТО й гадже,с което тя постоянно си е играела...И защо си скъсала с него след като го харесваш?Ако е заради най-добрата ти приятелка... Страх те е ,че може да ти се разсърди,но защо при положение,че е нямала чувства към него...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Аз нищо не разбрах
    Изпраскала се е с бившото гадже на приятелката си - нищо ново

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: А бяхме приятелки ... ! Помощ!

Цитирай Първоначално написано от kypidoncheto
    Исках да ви помоля за съвет и да ви попитам : да и кажа ли на моята приятелка (най-добрата ми приятелка) че съм тръгнала с гаджето и и дали аз съм виновна, че те скъсаха. Моля ви помогнете .
    Кажи и:

Знаеш ли, че сме вече 'балдъзи'

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    о боже,за кво пък ти да си виновна,може да са имали проблеми и така,мисля,4е няма смисъл да се вини6 за това
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Май мн обичаш твойта фр... Трябва да и кажеш че сте ходили ама ти нито си виновна нито е трябвало да късаш с него заради нея!! ..,, нали тя не го е обичала кво и пука?! ...

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ти не си виновна за нищо и не е трябвало да късаш с момчето заради нея , а и щом си била щастлива с него.Като ти е най-добра приятелка ако и беше казала.. мисля , че щеше да се радва за теб щом си щастлива с това момче.. не виждам нея да я бърка нещо след като между тях е нямало чувства и не са се разбирали..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    доколкото разбрах от коментарите... щото от писанията на вторката нищичко не разбрах... има шанс да ти се разсърди за глупости, защото е въртяла момчето на малкия си пръст, пък ти си тръгнала с него щото си го харесваш... ии си го съжалила... другото интересно - късаш с него... защо?! Нали го харесваш?! К'во като твоята приятелка е ходила с него? Нали го е разигравала, нали й е бивш... пф, ако направи проблеми за бившия си, удряш и един токат и си ходиш

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Въпроса не опира до там, дали ти си виновна ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Щом си е играела снего, значи нищо не е изпитвала
    и е бил просто поредния..
    а т го харесваш..
    според мен глупаво си постъпила..
    поговори с него и се съберете..
    а колкото до приятелката ти..
    щом ти е толкова добро приятелка мисля, че най-тъпото
    нещо,което може да нарпави е да ти се разсърди..
    все пак тя не е изпитвала нищо..би трябвало да се радва за тебе...
    Може да поговори с него и да се съберат, ама той вече е бил разиграван веднъж... Дали втори път ще посмее да тръгне отново с някоя, която го е зарязала? А пък и той може да е искал така да отмъсти на онази.. Има мноооого да се мисли по ситуацията... Все пак има всякакви хора и няма невъзможни неща...

^да има го и това да е искал да отмърсти..
    НО ако наистина я харесва..и тя го харесва..
    защо да не се съберът?
    така и двамата ще са щастливи..
    да му обясни, че се е замислила за прятелката си бла бла ;д
    ноо ако я е използвал за отмъщение е тъпо..
    Тъпо е - да, само малоумници го правят, но.. Има ги и такива. Но казах, че него пък може да го е страх, ако я харесва, защото нейната приятелка веднъж го е наранила така, след като той я е харесвал... И сега може да го е страх и с нея да не стане така.

Може пък момчето да е искало да отмъсти на приятелката ти като е с теб

мии точно за това да му обсясни,
    че наисти на го харесва..
    чее съжелява ии т.н.
    Ами да му обясни и да се изяснят, не да си седи на дупето.. Каквото има да става ще стане така или иначе.. Няма какво да губи..

Точно...
    Не да седи и да си чеше дупето, а после да пусне нова тема от сорта: "Защо стана такаааааа?".

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Както и момичетата преди мен казаха.. най-добре се виж с момчето и поговорете за чувствата си , дали искате да сте заедно.. ии общо взето се изяснете :]]
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Аз пък съм на принципа: Никога не тръгвай с бивше гадже на ПРИЯТЕЛКА

А иначе по темата: еми можеш да и кажеш истината, защото иначе само уплиташ нещата и показваш какава "фр" си. Кажи и всичко и че не си искала да я нараниш (ако се расърди).
    Успех
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Re: А бяхме приятелки ... ! Помощ!

Цитирай Първоначално написано от kypidoncheto
    Никой не беше в състояние да ни раздели.
    да, и аз така си викам

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Как може ти да си виновна пр условие,че ТЯ го е зарязала,а не ТОЙ нея ...?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Според мене пък имаш вина ! Тя ти е най - добра приятелка , можеше поне преди да кажеш ей така 'ДА' на въпросното момче , да й се обадиш .. Можеше да й кажеш , че го харесваш поне да й кажешш .. Сега как ще й го изтърсиш ?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Според мене пък имаш вина ! Тя ти е най - добра приятелка , можеше поне преди да кажеш ей така 'ДА' на въпросното момче , да й се обадиш .. Можеше да й кажеш , че го харесваш поне да й кажешш .. Сега как ще й го изтърсиш ?
    При условие,че тази приятелка НЕ Е обичала момчето,само го е РАЗИГРАВАЛА,ЗАРЯЗВАЛА го е МНОГО пъти и на края окончателно го е ЗАЕ*АЛА без да му се обади,защо си мислиш,че на нея й пука с коя ходи той?! А и каква е вината на авторката в случая?!Тя е тръгнала с него,СЛЕД КАТО ОНАЯ ГО Е ЗАРЯЗАЛА,а преди това между тях двамата НЕ Е имало НИЩО ... Това,че тя се е появила в живота му след приятелката си не означава,че тя е виновна за раздялата им ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    [b]При условие,че тази приятелка НЕ Е обичала момчето,само го е РАЗИГРАВАЛА,ЗАРЯЗВАЛА го е МНОГО пъти и на края окончателно го е ЗАЕ*АЛА без да му се обади,защо си мислиш,че на нея й пука с коя ходи той?! А и каква е вината на авторката в случая?!Тя е тръгнала с него,СЛЕД КАТО ОНАЯ ГО Е ЗАРЯЗАЛА,а преди това между тях двамата НЕ Е имало НИЩО ... Това,че тя се е появила в живота му след приятелката си не означава,че тя е виновна за раздялата им ...
    Оная и е най-добрата приятелка! Аз не бих се чувствала изобщо добре ако най-добрата ми приятелка направи така
    Ама пък от др страна авторката не трябва да се чувства толква виновна, защото както каза тя, приятелката и го е зарязала и най-вероятно не е имала чувства към него ..
    Мисля че едно извинение е добра идея

Град
    Да, определено сгреших-или пък НЕ. Може би тя е виновна или нито една от нас не е . Понякога, след като няколко пъти тя го зарязваше, той идваше при мен и постоянно ме питаше какво да прави и аз все му отогварях:"Ще се оправите, ще видиш" и точна така се случваше, но последния път беше просто жестоко от нейна страна.

Сега немога и двамата да ги погледна поради две причини :
    1.Той беше наранен от нея и след като си мислеше че аз няма да го направя ме хареса и тръгнахме, а аз постъпих ужасно след като не помислих за последствията.
    2.Немога да я погледна в очите и нея. Бяхме израснали от малки заедно а извъднъж да си подмятаме бившите гаджета беше едно от най-тъпото нещо, което човек може да направи.

П.С:Благодаря за съветите и ако може драснете още малко коментари по темата, защото утре ще се видим и ми трябват съвети. Благодаря редварително .

Град
    Лондон
    Аз ще ти кажа само още нещо - Ако ти не си простиш сама на себе си, не очаквай и другите да го направят!

Разкажи и как си се чувствала. Тя ти е най-добра приятелка, мисля че би те разбрала. После, забравете за тази случка! Учи се от грешките си и НИКОГА не ги повтаряй!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си