Здравейте,
моя проблем е следния:моята приятелка си хвана гадже, но тя не го обичаше.На няколко пъти се събираха и разделяха, тя постоянно се ебаваше с него, по едно време дори не искаше да се виждат и така той разбра че са скъсали окончателно.Мина се време и моята приятелка дойдоха да я вземат за да я закарат на село. Не след дълго почнахме да излизаме компания кретенчета , в тази компания беше и той (бившото гадже на моята приятелка) . Почти всяка вечер той ме изпращаше до нас, ходехме заедно навънка, случваше се даже понякога да ме гушне докато си седим. Един ден докато ограехме баскет, той ме дръпна на страни и ми предложи, аз се замислих малко, но приех.Мълвата бързо се разнесе че сме си станали гаджета, и повечето серадваха а и ние бяхме щастливи. Никой не беше в състояние да ни раздели. Така бяхме изкарали около 2 седмици и нещо заедно, дкоато най-добрата ми приятелка не ми се обади и ми каза че идват да ме взимат че да съм при нея през лятото. Аз и казах че ще си приготвя багажа и да идват да ме зимат. След няколко дена скъсах с него . Зарязах компанията и почнах да се движда с единственото момиче което познавах от моя блок. По едно време почна да ме гризе съвестта и се питах : "аз ли съм виновна че те скъсаха" - тази мисъл просто не ме оставяше на мира .

Исках да ви помоля за съвет и да ви попитам : да и кажа ли на моята приятелка (най-добрата ми приятелка) че съм тръгнала с гаджето и и дали аз съм виновна, че те скъсаха. Моля ви помогнете .