- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- аз отслабнах с....
предлаглам тук всеки отслабнал да кажа как го е постигнал ще помогнете на мен поне а и на и други навярно
редовно бягане и скачане на въже,но по-скоро аз не съм отслабнала така а така си подържам фигурката
Амии.. аз лятото бях отслабнала с около 3-4кгама естествено си ги наваксах за .. 3-4 седмици
,но по-зашеметяващо е как една фр. е отслабнала с около 15кг за година може би, и продължава а си пази диетата-очевидно до гроб.
![]()
Аз лятото свалих доста от коремчето си със "сауна слим"
Този,коланът дето се слага на корема и се потиш и отслабваш
Също ядох повечко доматки,краставици,сирене, о-малко хляб.
Не съм пазила диета,но избягвах тежките храни.И мноооого вода.А и то лятото не ти се яде толкова.Все пак съм си доволна от резултата![]()
а ползваш ли го още колана и имали още ефект този дето е от телешоп ли е или се бъркам зашото сега има пак някакъв такъв от телешопа за около 100лева ??
Промених си режима на хранене.
Значи...става така....най-подходящото време е лятото...
Живях на морето...работех...хапвах нормално(безумно обичам "Raffy", тъй че и той фигурираше в менюто), плувах си(принципно за мен плуването е най-удачният и подходящ спорт за отслабване и поддържане на фигурата) и дивеех по дискотеките до 5('щото в 6 бях на работа
)....иии...такам...
свалих 4 кг, но нз точно за колко време..около 4/5 месеца ...здравословно хранене и фитнес
![]()
Хах, преди няколко години се бях подложила на драконовска диета, просто още се чудя как не се самоунищожих..
Имайки предвид, че тази диета продължи многооо дълго време..и в един момент бях на стъпка пред анорексията, просто ораганизма ми не искаше да приема храна...
Е, измъкнех се и аз не знам с какви сили..
Сега вече не правя диети, например това лято просто реших да променя начина си на хранене-като ям 3 пъти на ден без никаква храна в промеждуцаците и постигнах очевиден резултат![]()
moga da vi kaja edno....kolanut ne deistva!!!tova,4e momi4eto ne e qlo tejki hrani i 4e e pilo mn voda i e pomognalo i az imam kolanut,oba4e efekt nqma...su6toto e i s hap4etata-zlatno 4udo,calorex i tn..piqt se,ama kum receptata si ima i dieta...posle se 4udi6 dali hap4eto e pomognalo ili rejimut na koito si bil!
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Аз отслабнах с 23 кила.Сериозно, но за две години някъде, като се има предвид, че съм спирала и пак съм почвала...Имало е и периодни, когато съм се тъпкала като прасе, хаха.Иначе никакво сладко, хляб и газирано, това всички го знаят.
mersi ako i drugi na4ina pishetye mislq 4e se polu4ava interesna tema
=D> Как отслабна с 23 килограма?И аз искам да отслабна(на 15 без 3 месеца съм),защото съм 168см. 49-52кг.(зависи кога се тегля,но вече по-често взех да ставам 52Първоначално написано от koalka
).И съм забелязала,че с всяка год. няпълнявам(по дънките разбирам т.к. не ми стават,апък килограмите са ми горе-долу едни и същи уж) не знам как да го спра това(и да кажеш,че ям много-не,ограничавам се и ходя да бягам някой път(е имам и периоди на ядене като прасе ама..
![]()
)).Та искам да го спра това дебелеене ..имам чувството,че както съм почнала след 2-3 год. ще съм като свиня!Това го забелязах(с пълнеенето всяка год.)когато бях на 12год.!Носех 26 номер дънки,сега нося 27-28
![]()
П.С.Извинявам се,че ви занимавам с моите глупости и не е много по темата,но просто исках да попитам коалка с какво е отслабнала толкова много.
кажи ми, че си природно тъпа, моля те - не дебелееш - растеш![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами,не не съмПървоначално написано от alice sw
пък може и да съм блондинка под прикритие
!Абе,познавам хора,който са на по 18-19год. и носят 25-26номер(аз 25 никога не съм носила
) дънки и видимо са по-слаби от мен(те паласките са ми проблема,няма махана това животно
![]()
)!Така че ако обичаш не ми казвай каква съм и каква-не,след като не ме познаваш,ок!?
![]()
ами този синия дето е...беше около 70-80 лв,промоция-2 ми дадоха.Първоначално написано от glupacheE
И има ефект
Поне 5-6 см от талията свалих много бързо![]()
аз общо взето познавам 2-3 човека, които могат да се намъкнат в 25-2 номер дънки...и трите са високи около 160 и тежат по около 40 килограма и са по на 18 години...всъщност твоите пропорции са подобни на техните, но ти никога няма да се напъхаш в 25-ти номер дънки, по простата причина, че ще са ти къси...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
glupostiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kolanut sauna slim,koito i az imam i ot koito nqma nikakuv efekt struva 29,99 lv s dostavkata ti izliza 35lv
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
a ne ste li se zamislqli, 4e moje bi govorite za razli4ni kolani? postnete snimkiПървоначално написано от iveto89
1.
2.
3.
4.
Lele, ideq si nqmate kolko podobni bokluci se prodavat! Nqmam Dumi![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ами за тия колани-единия-80-90лв,а другия 30-направете си изводи.
В един магазин видях такъв за 30лв-ест ,че не е онзи ,който рекламират,а долнокачествен дубликат.Благодаря,че ми казахте,4е не действа,защото и аз се чудех,дали да не спестя някой лев с него....
miSs^SixTy vnnimavai da ne si dovle4esh problemi ne znaesh kakvo da popadnesh v kraka s dietite ............... az ako stigna do 55 ili 53 kg shteee sam ne na sedmoto a na 10 nebe a sam 168 sashto
Хахха имам сауна коланът, но никога не съм го използвалщото пише с малки букви: ВНИМАНИЕ, ИЗГАРЯ КОЖАТА И СЕ ЗАЧЕРВЯВА!
Не искам да умра заради тъпия колан![]()
А по темата, сега ще почвам да отслабвам![]()
borat az sahto sega zapo4vam po natatak shte pisha za rezultati
nikoi li ne e otslabnal s dieta nqkakva
Най-много съм отслабвала със 17 килограма,бях станала 40 (за ръст 175).
Начин на отслабване : анорексия.
Втория път с 10кг.Пак анорексия.
Третият път 12кг.Булимия.
Не преувеличавам,и не го препоръчвам на никого.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower