.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Раздялата

Раздялата

абе колко време е тва гадно чувство на липса? или тряя си намеря заместител за да спре, ама не искам така веднага. Абе до кога ще е така? ходихме 2год и са минали 4 дни.

Супер фен

При всеки е различно... зависи от много неща.
    nicolepcd

и аз с бившия ходих 2 години,не мина месец откакто скъсахме и тръгнох с сегашния

Град
    В думите на хората ;)
    Следвай съветите на дядо ми - Напий се! това винаги помага...

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Тва помага знам ама работата е че не искам да показвам слабост пред няква путка. Нека да си мисли че не ме ебе, ама все пак е било истинско за да я боли шибаното сърце повече

еми из4акай 2-3 месеца и после си хвани друг/а
    I can't stop myself from loving you <3

И к`фо ? Като изтрезнее по- добре ли ще се чувства ,,
    При всеки си е различно , някой както казаха са си хванали още на първия месец друг , аз минаха 7 месеца и още не мога ..
    Много си е относително и различно за всеки

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на vagarious
    Всичко е индивидуално.Когато му дойде времето-тогава това чувсто ще се махне.Кво да праиш-природа,съдба ..

намери си нещо което да те разсейва,зап0знай се с повече хора ... излизай повече ии ако имаш добри приятели дай им шанс да ти помогнат с каквото могат ... щото ние понякога несъзнателно пречим на приятелите ни да ни помагат ии п0сле "Аз нямам приятели" ...

Цитирай Първоначално написано от brokeNsyde
    намери си нещо което да те разсейва,зап0знай се с повече хора ... излизай повече ии ако имаш добри приятели дай им шанс да ти помогнат с каквото могат ... щото ние понякога несъзнателно пречим на приятелите ни да ни помагат ии п0сле "Аз нямам приятели" ...
    абе приятелите не са проблем, имам какво да правя даже време не ми остава, ама като се разделиме вечер и се сещтам как тръгвах към нея с тръпка да я видя и ми става тъпо и стомаха ми става на кълбо. и тва за 4 дена, ибахти ташака начи простотия пълна, утре ще ходя на дискотека, ще опитам да се запозная с няколко за да ме разсеят, ама от дискотеките нищо сериозно неможе да излезе, абе некъф тъп филм братле кво да ти говоря! Вие като писахте във форума, много ми липсва кофти ми е, ми беше смешно, то се оказа че хич не е така.

Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    охооо ще има да си почакаш доста докато отмине при връзка 2 год. а от както не сте заедно са отминали само 4 дни... поеми въздух и дишай, намери си занимание да те разсейва и да не мислиш за нея/него

+1

Re: Раздялата

Цитирай Първоначално написано от Ex
    абе колко време е тва гадно чувство на липса? или тряя си намеря заместител за да спре, ама не искам така веднага. Абе до кога ще е така? ходихме 2год и са минали 4 дни.
    трябва да си намериш заместител иначе няма да мине
    Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.

Цитирай Първоначално написано от Ex
    Тва помага знам ама работата е че не искам да показвам слабост пред няква п***а. Нека да си мисли че не ме е**, ама все пак е било истинско за да я боли шибаното сърце повече
    ъЪ, извинявай, но не е ли тъпо да наричаш момиче, с което си ходил 2 години, п***а
    My heart is broke but I have some glue

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Времето е толкова, колкото си наложиш. Мен ми мина за седмица, ходихме 2 години и половина

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ходили сте 2 години ?! Чувството на празнина тепърва предствой Няма да ти мине скоро ..

Град
    Варна
    Винаги е трудно. Зависи колко силни са били чувствата, и дали още ги има..
    Но новото начало е нещо хубаво.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    и аз с бившия ходих 2 години,не мина месец откакто скъсахме и тръгнох с сегашния
    Примера не е уместен. Толкова скорошно тръгване говори или, че изобщо не си обичала предния, или че новия е просто спасителната сламка за да не се чувстваш сама. И двата варианта са кофти.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Това чувство изчезва след различен период от време за всеки. На някои им отнема малко, за да забравят раздялата, на други повече. Общо взето всичко зависи от теб. Дали ще се оставиш на спомените или ще продължиш напред. Колкото по-бързо спреш да мислиш за станалото, толкова по-бързо липсата ще изчезне.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от MiseryBusiness
    Винаги е трудно. Зависи колко силни са били чувствата, и дали още ги има..
    Но новото начало е нещо хубаво.

+
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ще почакаш доста...при връзка 2 години.Но все пак,при всеки е различно

Супер фен
    Ще е доста трудно,но ще отмине всичко.С времето нещата ще утихнат и няма да ти е толкова гадно.Не мога да ти кажа колко време ще продължи,защото при всек ие различно.Аз бя хразделена с приятеля ми за около 2 седмици и едвам го преживях.Добре,че се оправихме.Ако и ти го приемаш тежко като мен - ще ти трябва повече време,но ако го приемаш по-леко - скоро ще си като нов.Недей стоя сам,излизай и се забавлявай повече,запознай се с нови хора,намери си нови занимания,направи нещата,за които до сега си нямал време.Дано успееш бързо да я преодолееш.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Примера не е уместен. Толкова скорошно тръгване говори или, че изобщо не си обичала предния, или че новия е просто спасителната сламка за да не се чувстваш сама. И двата варианта са кофти.
    обичах предишния,това беше първата ми любов,а новия не е сламка щото ходим вече 9 месеца.Просто не съм от хората,които изпадат в депресии и се тръшкат заради спомен,"най-хубавото предстои"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си