- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздялата
абе колко време е тва гадно чувство на липса? или тряя си намеря заместител за да спре, ама не искам така веднага. Абе до кога ще е така? ходихме 2год и са минали 4 дни.
![]()
![]()
![]()
При всеки е различно... зависи от много неща.
nicolepcd
и аз с бившия ходих 2 години,не мина месец откакто скъсахме и тръгнох с сегашния![]()
Следвай съветите на дядо ми - Напий се! това винаги помага...
Тва помага знамПървоначално написано от got2Bthe1
ама работата е че не искам да показвам слабост пред няква путка. Нека да си мисли че не ме ебе, ама все пак е било истинско за да я боли шибаното сърце повече
еми из4акай 2-3 месеца и после си хвани друг/а
I can't stop myself from loving you <3
И к`фо ? Като изтрезнее по- добре ли ще се чувства ,,Първоначално написано от got2Bthe1
![]()
При всеки си е различно , някой както казаха са си хванали още на първия месец друг , аз минаха 7 месеца и още не мога..
Много си е относително и различно за всеки![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Всичко е индивидуално.Когато му дойде времето-тогава това чувсто ще се махне.Кво да праиш-природа,съдба ..![]()
![]()
намери си нещо което да те разсейва,зап0знай се с повече хора ... излизай повече ии ако имаш добри приятели дай им шанс да ти помогнат с каквото могат ... щото ние понякога несъзнателно пречим на приятелите ни да ни помагат ии п0сле "Аз нямам приятели" ...![]()
![]()
![]()
![]()
абе приятелите не са проблем, имам какво да правя даже време не ми остава, ама като се разделиме вечер и се сещтам как тръгвах към нея с тръпка да я видя и ми става тъпо и стомаха ми става на кълбо. и тва за 4 дена, ибахти ташака начи простотия пълна, утре ще ходя на дискотека, ще опитам да се запозная с няколко за да ме разсеят, ама от дискотеките нищо сериозно неможе да излезе, абе некъф тъп филм братле кво да ти говоря! Вие като писахте във форума, много ми липсва кофти ми е, ми беше смешно, то се оказа че хич не е така.Първоначално написано от brokeNsyde
трябва да си намериш заместител иначе няма да минеПървоначално написано от Ex
![]()
Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.
ъЪ, извинявай, но не е ли тъпо да наричаш момиче, с което си ходил 2 години, п***аПървоначално написано от Ex
My heart is broke but I have some glue
Времето е толкова, колкото си наложиш. Мен ми мина за седмица, ходихме 2 години и половина![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ходили сте 2 години ?! Чувството на празнина тепърва предствойНяма да ти мине скоро ..
![]()
Винаги е трудно. Зависи колко силни са били чувствата, и дали още ги има..
Но новото начало е нещо хубаво.
Примера не е уместен. Толкова скорошно тръгване говори или, че изобщо не си обичала предния, или че новия е просто спасителната сламка за да не се чувстваш сама. И двата варианта са кофти.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Това чувство изчезва след различен период от време за всеки. На някои им отнема малко, за да забравят раздялата, на други повече. Общо взето всичко зависи от теб. Дали ще се оставиш на спомените или ще продължиш напред. Колкото по-бързо спреш да мислиш за станалото, толкова по-бързо липсата ще изчезне.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от MiseryBusiness
+![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ще почакаш доста...при връзка 2 години.Но все пак,при всеки е различно
Ще е доста трудно,но ще отмине всичко.С времето нещата ще утихнат и няма да ти е толкова гадно.Не мога да ти кажа колко време ще продължи,защото при всек ие различно.Аз бя хразделена с приятеля ми за около 2 седмици и едвам го преживях.Добре,че се оправихме.Ако и ти го приемаш тежко като мен - ще ти трябва повече време,но ако го приемаш по-леко - скоро ще си като нов.Недей стоя сам,излизай и се забавлявай повече,запознай се с нови хора,намери си нови занимания,направи нещата,за които до сега си нямал време.Дано успееш бързо да я преодолееш.
обичах предишния,това беше първата ми любов,а новия не е сламка щото ходим вече 9 месеца.Просто не съм от хората,които изпадат в депресии и се тръшкат заради спомен,"най-хубавото предстои"Първоначално написано от dimitar_ak
![]()