- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- калиакра рок фест 2009
е , хареса ли ви ???
Не бях, но съдейки по отзивите само Скорпианс са направили нещо страхотно ...
Кирилица!
.: machoka :.
Бях на Скорпиънс и ми харесаха... но не съм им фен и затова не бях размазан, както преди 2 години на Моторхед примерно![]()
Имам един ъммм ... неизползван билет за Dream Theater. Яд ме е!Много!!! Трябваше да съм там, но уви, разболях се. Поне ми остана билета за спомен. Е друго си е да си бил там, да си видял и кофял, нооо каквото било - било, все ще се примиря. Иначе ми казаха, а и прочетох, че представянето на DT е било невероятно, велико, взривяващо и тн. Очакваше се.
![]()
^кофти тръпка .... а някой беше ли на палатка ?
не си слушала Гардиън, затова е "нормално".Първоначално написано от Bianca
не можах да отида, уви. чух, че бандата, за която щях да отида, не е направила особено шоу, но пак е свирила добре. лошо, ама нямаше как. :/
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не че нещо, ама не слушам метъл. А Scorpions си ги приемам за hard rock. НИКОЙ не може да ме убеди, че са metal група.
Звученето е съвсем различно...
Те и Гардиън не са метъл група. Те са гей група.
П.П. Прощавай сционе![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
НОУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУ!1!!1
терор с нови томове на Властелина по теб, непауъристке :п
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
труПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
ама ме е повече яд за миналата година![]()
we give it all.
Бях само на 2ри юли! БЕШЕ СТРАХОТНОООО! Едгай много ми харесаха, Гардиан не особено, но на Скорпиънс направо се размазахме!!!!!!!
чезни, еПървоначално написано от fashion4etyy
не бях... нямаше кой да ангажирам от нашите да ме води, а сама е изключено ;/
БГ се изакаха на сцената и си заминаха... барабаниста само карданинг, вокала усираше много и даже не изпяха бард сонг..Първоначално написано от ScionOfStorm
че ко прайш тука кат е ужас. Аз не влизам в теми, в чието заглавие има хаус или техно, транс или фешън или там такива контекствоеи синоними.Първоначално написано от fashion4etyy
Велико беше, велико, велико!!!Е, аз само на 2рия ден бях. Едгай мн ми харесаха, Гардиан позаспах малко на тях, не че са лоша група, ама вече тръпнех за Скорпиънс, пък и Тобиасчо от Ед беше голям симпатяга и занимаваше публиката.
Скорпиънс... толкова бяха страхотни. От кога ги чаках. Искам пак да дойдат. Толкова пищях, че хората около мен ме гледаха като изкопаемо през повечето време. Ама не ги ебаах особено. До вчера ме боля врата от куфеене... нищо, че нямат здрав саунд, аз пак си куфях. Бях пуснала една темичка и там бях написала, че си пикнах от кеф... наистина си пикнах от кеф, ееей, буквално ви говоря.![]()
И аз не можах да отидаБяхме доста навити няколко човека ама се прецакаха работите не намерихме възрастен придружител с кола...
;\Първоначално написано от EarthShaker
в София 2007 беше супер, сега нещо не им се е получило. ама те и остаряват, няма как да сравнявам с преди..
За какъв Гардиън става въпрос?![]()
Blind Guardian, доколкото знам.Първоначално написано от psychopath
Иначе на мен как ми се ходешее... Ама излиза много пари...
Нищо, нали си говорих с Motley Crue на летището като се прибираха към ЛА.Дебили са...
Аз не бях там, но ми се ходеше страшно много![]()
Добре, че приятели ме снабдиха със снимки да терзая![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()