.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Даите предложение

хора даите предложение за някви гащи,смисъл имам няколко чифта гащи (3/4-ти дънкови... имам и дълги) ама то се с дънки ми писва,даите некви предложения,гледах едни други от плат,ама нещо не ми допаднаха,апък ако кажете и някоя комбинация (да ре4ем гащи,с тениска/риза/блуза/ с още некои аксесоар нема да сте равни) .

момче съм..
    Огромен подпис!
    .; machoka :.

а,аз си мислех че този форум е тийн,а не по правопис,а и не си точно ти човека които да ми прави забележки,освен това не се старая да пиша "грамотно".
    А относно магазините,не съм от много голям град,и нямам голям избор...смисъл такъв,има магазини,но почти по всичките са еднакви моделите,имах в предвит да дадете нещо като моделчета,пък може да мръднем до някои по голям град да направим нещо като "шопинг"
    Огромен подпис!

Град
    Okinawa
    Какви моделчета бе, човек.
    Те са едни и същи всичките
    разликата е в това, че са или къси, или дълги.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от Shalala
    а,аз си мислех че този форум е тийн,а не по правопис,а и не си точно ти човека които да ми прави забележки,освен това не се старая да пиша "грамотно".
    А относно магазините,не съм от много голям град,и нямам голям избор...смисъл такъв,има магазини,но почти по всичките са еднакви моделите,имах в предвит да дадете нещо като моделчета,пък може да мръднем до някои по голям град да направим нещо като "шопинг"
    А кой е човека, който може да ти прави забележки?

Местният феодал в забутаното ти населено място или пък някой, който може сам да измисли какви дрехи да носи?

Защо не хванеш мама за ръчичка и не отидете с автобуса до някое близко градче, където тя да ти купи нови панталони?
    явно с теб,нема се разберем "гражданино"
    Огромен подпис!

Град
    varna
    аве най добре си излез и си избери нещо почни да си изграждаш собствен стил черпи вдъхновение от другите но по принцип тъпа тема
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Мега фен Аватара на machoka
    Едно време 'гащи' се използваха в друг контекст.

Нали знаеш какво казват :

Преди сe мърдаха гащите за да видиш бузките, сега мърдаш бузките за да видиш гащите
    We are Pein, We are God!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си