- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една моя приятелка ..
Така работата е следната , че имам една приятелка , която за малкото време от което се познаваме ми стана доста близка /3 месеца/ ..
Там е проблема , че е на 16 и до сега не е имала истински приятел и следователно е много 'необразована' в тези неща ! Леко задръстеняк си пада , обаче с ГОЛЯМИ претенций !.. Сега се била влюбила в едно момче - НИКИ , постоянно за него ми говори , бил много сладък , много мил с нея .. Говорели си на умалителни , абе като почне за него и изпада в някакъв екстаз ! Влюбена е личи си и аз много се радвам за нея ! Като по патила и с няколко сериозни връзки , една от тях на разстояние знам как да контролирам момчетата около мен и знам кога ме лъжат ! Тя ми показа импулса на това въпросно момче и той си беше сложил снимка на него и едно друго момиче , което всъщност е от моето училище и беше написал отдолу 'Обичам те
' .. Казал й , че това е неговата 'сестра близначка' и не се целували на тази снимка , както гаджета , а като брат и сестра , защото много се обичали .. Хахааа .. Казал й че той е от Димитровград , обаче УЖ въпросната му сестра учи в Пазарджик в моето училище и я познавам - визоално .. Е , как ако той е от Димитровград , сестра му , ще живее в Пазарджик + това те изобюо не си приличат , тя е на 16 , той на 17 - различни класове .. Адски много се учудих ,честно казано за мене и до тук е ясно , че тези двамата си ходят и този върти моята приятелка ! ЗА доказателство днеска ги видях как вървят за ръка и се целуват
е нали от ДИмитровград беше
![]()
.. Казах на моята приятелка да го попита какво е правил в Пазарджик , а той й отговорил , че бил УЖ у приятел за малко ..
Плейбой се пише и ми е ясно вече , че лъже и двете , обаче друг ми е въпроса -- ДА Й КАЖА ЛИ ? Не сме толкова близки , тя е влюбена в него , а аз ще съм онази която е разбила сърцето й като й кажа .. Не искам да страда
Обаче той я лъже и само тя не го вижда .. Да й кажа ли какво съм видяла ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ми кажи й....кофти е така ама щом си й приятелка твое задължение е да се грижеш за нея и да се опитваш да я предпазиш колкото можеш
I can't stop myself from loving you <3
^ Знам , че е такаОбаче тя постоянно говори за него и толкова съжалявам , че ще я разочаровам .. Той е върти на пръста си , аз го видях с очите си , че беше с тази с която е на снимката , а тя му повярвала моля ти се .. Страх ме е , да не би да не ми повярва на мене , а на него и само да се скараме .. Така както говори за него и така лесно както си я лъже най - много накрая да каже 'Ти ми завиждаш затова го правиш
'
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Кажи и ,щото по-зле ще става .. тя ще си прави напразни надежди,а въпросния Ники ще продължава да я разигравя.За т'ва по-добре да знае истината
Ако не кажеш на твоята приятелка какво си видяла - да знаеш,че скрито-покрито няма.Все някога ще разбере,че си знаела,а си си мълчала и ще стане по-зле.Следователно,аз те съветвам да й кажеш.![]()
Хем за 3 месеца сте станали много близки, хем не сте достатъчно близки, за да и кажеш, че я разиграват? Хм? Интересно. И все пак. Кажи и'.
Щом сте приятелки и кажи истината , по-добре от теб да го научи .. а ако не ти повярва опитай се по някакъв начин да и го докажеш и да и отвориш очите![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Първоначално написано от cinderella_gugutka
Ако все пак не ти повярва, примерно можеш като ги видиш пак да ги снимаш, ама вече хванати за ръце как се целуват. Тогава вече мисля, че няма начин да не ти повярва!!![]()
Успех!![]()
Естествено че трябва да и кажеш, а ако не ти повярва тва си е нейн проблем поне ти ще знаеш, че си направила правилното нещо... аз ако бях щях да и кажа и ако почне да ми обеснява някви глупости щях да и се навикам приятелка или не... трябва да се вземе в ръце не да ходи след някъв некадърник
Кажи и.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Кажи и,ако не друго поне на теб ще ти е спокойно..тя ако иска да вярва![]()
Кажи й това, което си видяла и знаеш за него. От там нататък тя решава какво да прави.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Разбира се, че трябва да й кажеш!!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Намеквай й че не е перфектен и т н но в никакъв случай не й казвай директно!
я дай една основателна причина да не й каже директно. само със заобикалки нищо няма да стане и момичето няма да се откаже. трябва изведнъж да й се сервира новината, че да излезе от розовия облак, в който се е вкарала.Първоначално написано от totik
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Кажи и дори и да не ти повярва рано или късно ще разбере..А,ти показа ли и импулса му с въпросното момиче ?!
Постави се на нейно място и ще разбереш как трябва да постъпиш