Добър ден.
Срам или не, се налага да си споделя проблема.
Днес, докато се къпах, забелязах там долу, по пениса ми, където се съединява главичката с останалата част, някакво черно петънце, веднага го премахнах, но се оказа някакво умряло или вече удавило се животно, тъй като не мърдаше ... имаше като че ли ципести крилца, но много малки.
Веднага си помислих да не би да е кърлеж?
Сверих снимката на кърлеж, тъй като не съм се срещал с кърлеж преди и не знам какво представлява. Та видях какво представлява, в нета, и нямаше нищо общо с това, което бях намерил, по-скоро приличаше на онези мушички, които витаят из тоалетните.
Но все пак опасенията ми остават.
За тези, които ще кажат как не съм го забелязал преди - почти сигурен съм, че го нямаше преди час-два. Няма да ви сопменавам какво съм правил тогава. Но параноята ме гони, и кега не съм на 100% сигурен. И то не само това, а и за всичко.
Нали кърлжеите имат някакво жило? Сори за некомпетентността... Това жило вижда ли се, след като епремахнат кърлежа? Огледах се обстойно - не се вижда подобно нещо. Но ме е много страх.
А и не разбирам дори и да е муха, от къде се е взела. Единствения вариант, който успях да измъдря е, докато съм си мил косата, да е кацнала и да съм я удавил. Но това е шанс едно на милион.
Да се посъветвам ли с лекар. На 17 съм и не знам с какъв лекар и къде да го търся въобще.
Темата е абсолютно сериозна. Извинявам се, че не съм с истинския си ник. Регистрирах се преди малко, но тъй като въпроса е твърде личен, не искам да ме разпознават хората.
Благодаря на отзовалите се.