- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с лицето
Здравейте!Имам един проблем в ето тази зона на лицето ми
(исползвал съм снимка от google)
Ми е зачервена и се люпи !Много е неприятно а при по обилно зачервяване почва да пари!
Моля някой да ми препоръча крем или нещо за мазане!
Не ми препоръчвайте дерматолог !
Мхм, не искаш да ти препоръчваме дерматолог, а ние как да знаем какво ти е ??? Ако си наранила кожата ползвай крем "Здраве".
Но аз ти съветвам отиди на лекар, можеш с направление на дерматолог няма да плащаш нищо.
Възможно е да имате розацея /Rosacea/. При нея се избягва селното слънце, поставят се кремове в аптеката кажете "срещу купероза".
Ако е алергия най важното е диетата.
поздрави Д-р Веселин Илиев
Това не го и знаех какво еПървоначално написано от drviliev
ама като го написах в google го видях такова имам ама не е чак толкова много както снимките там тея неща са ми там кадето съм посочил и са много малко ама ме притесняват ще го кажа това в аптеката дано иматн нещо!
А трябва ли да взимам рецепта от доктора?
Ами ако си стоял много на слънце и на допир ти пари си изгорял... при такова положение си има специални кремове за след изгаряне или кисело мляко ( чувала съм, че помага)![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
кожен лекар?
Може да се получава от вятъра от слънцето.. ако имаш по чуствителна кожа![]()
Лишеи?
Зоната е зачервена? Пару ти при контакт с някакъв крем и се зачервява още повече ..
Не ти се лющи точно, но е на мънички люспички?
Ако това са симптоми, предполагам са лишейчета ... сами минават. Няма медикаменти за тях.