.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    Враца

Да изляза с него?

Значи, проблема е такъв.. От дооста доста време си пиша с едно момче, виждали сме се наживо, ноо не сме говорили понеже бяхме с доста народ ии не стана... Тойй много иска да излезем, само че аз не съм сигурна..
    Той е адски свестен тип, мн ме кефи човека, но в момента не искам по-сериозни отношения..
    Страх ме е само, че ако се съглася да излезем ще му дам някакви надежди.. А не искам да стават обърквации..
    Уж му го намеквах, той мисля, че разбра, ноо пак си мисля, че може да си втълпи идеята за 'нещо повече'.
    Кфо да го правя? Срещите винаги ли значат нещо повече, особено щом се разбираме толкова добре с него..?

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Re: Да изляза с него?

Цитирай Първоначално написано от taffy
    Значи, проблема е такъв.. От дооста доста време си пиша с едно момче, виждали сме се наживо, ноо не сме говорили понеже бяхме с доста народ ии не стана... Тойй много иска да излезем, само че аз не съм сигурна..
    Той е адски свестен тип, мн ме кефи човека, но в момента не искам по-сериозни отношения..
    Страх ме е само, че ако се съглася да излезем ще му дам някакви надежди.. А не искам да стават обърквации..
    Уж му го намеквах, той мисля, че разбра, ноо пак си мисля, че може да си втълпи идеята за 'нещо повече'.
    Кфо да го правя? Срещите винаги ли значат нещо повече, особено щом се разбираме толкова добре с него..?

Не винаги. Зависи от теб и от него!
    Винаги можеш да излезеш с него, дори и само като приятелка, а ако почне нещо да те зарибява, да му кажеш, че сега не искаш сериозна връзка.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    хм..със сегашния ми приятел.. въобще не съм искала да имам нищо сериозно.. виках си о тоз не е за мен ... курвар еди къв си еди що си и като има 2 кифли ти говорят така .. просто откачаш..

един ден ми писа по скайп айде на кафе.. нямаше кво да правя звънах на една приятелка обясних и че не искам нищо общо с него просто ей така... да изленем щото няма кво да правим тя вика ок.. излезнахме ние и въобще никви надежди не му давах на пича.. ама той яко хлътна.. а аз му обясних нали ала бала нищо не искам аз с теб.. и той добре.. продължи ми пише по скайпа .. до като след 2 дни не ми звънна и не ми каза че ме чака пред у-ще и не приема извинения.. излезнахме и ето вече близо месец сме заедноо щасливи влюбени.. с човека от който най малко очаквах и исках такова нещо

така че рискуваи и отивай нз какво ти е подготвила съдбата

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе, като почнете с тая простотия, "сега не искам нищо сериозно" и трепете коча с лопата.

Знаете ли че отстрани изглежда точно толкова фалшиво, колкото всъщност е. И знаете че няма грам истина в това нещо. Кажете си просто не искам с този човек и толкоз. Ама го кажете и на него. Директно. В очите.

Отделно че ако момъка е точен ще ви забие, каквото и да му приказвате, и след зарибявката ще си кажете "Баси колко съм била куха, че съм се дърпала".

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Абе, като почнете с тая простотия, "сега не искам нищо сериозно" и трепете коча с лопата.

Знаете ли че отстрани изглежда точно толкова фалшиво, колкото всъщност е. И знаете че няма грам истина в това нещо. Кажете си просто не искам с този човек и толкоз. Ама го кажете и на него. Директно. В очите.

Отделно че ако момъка е точен ще ви забие, каквото и да му приказвате, и след зарибявката ще си кажете "Баси колко съм била куха, че съм се дърпала".
    Точно ! А и с намеци не става ... нали сте много отоврени ?! Давайте направо !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

Точно ! А и с намеци не става ... нали сте много отоврени ?! Давайте направо !!!
    =D> =D> =D>
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Враца

Хх, добре. Не го искам за гадже. И мога да ти кажа, че знам точно кво и кой искам и кое е истина. Човека е свестен, искам да сме приятели, въпроса е нищо да не се развали заради грешни впечатления.
    Отделно, че съм влюбена в друг.
    NeZaPoznat, никога не съм претендирала, че съм отворена.
    Мерси за мненията на всички.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от taffy
    Хх, добре. Не го искам за гадже. И мога да ти кажа, че знам точно кво и кой искам и кое е истина. Човека е свестен, искам да сме приятели, въпроса е нищо да не се развали заради грешни впечатления.
    Е това е идеята на моя пост - да няма грешни впечатления и да не се развалят нещата. Сядате другия път и му казваш кротичко - "Виж усещам накъде тръгват нещата, но аз не искам да съм с теб." И толкоз. Ако пита кой, как защо - обясни му има друго момче, ала бала. Но недей да го лъжеш и да разтягаш локуми. Колкото повече локуми разтягате толкова повече шансове си мислим че имаме и толкова повече се нахъсваме. Затова дирекшън му е майката.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    излез с него и му покажи, че искаш само приятелство за сега

ми и аз така мисля ..
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    излез с него и му покажи, че искаш само приятелство за сега
    Правилно
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си