- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Моят ден =)
станах, седнах на компютъра, седях, седях, седях, през това време гледах so you think you can dance, което доста ме дразни вече, изкъпах се, облякох се, излязох, отидох на пропаганда, върнах се в квартала, пуших --> ядох, стоях навън, прибрах се, седях на компютъра и доста рано си легнах...
Денят ми започна добре. Избутах майка ми навън и си прибрах ключа.![]()
![]()
![]()
Днес ще тъпея на компа до някое време, после излизам.
Ммм днес денят ми почна в 5.00 сутринта... :Д събудиха ме за да правя палачинки. След това, към 7.00 обилна закуска с цялото семейство преди всички да се измъкнат на някъде. :Д Ходих до едно студио за татоси да придружа един приятел докато my правят татоса, сега съм в нас, но очаквам след обед да ми звъннат и да ходя да си правя вече традицията ми за откриване на лятото - скок с бънджи! :Д Та неска май ще е интересно.
![]()
![]()
![]()
Ааа и вечерта се надявам на някое събиране или купонче ама това ако не ме мързи...
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Моят ден мина страхотно,както обикновено.Сутринта ходих да тренирам,после отидох на плаж прибрах се,изкъпах се,хапнах и легнах да поспя.После отидох да играя с приятели волейбол и сега съм тук,а довечера ще отида на някоя дискотека...... :P
Ми... даскало, гледахме някакви раждания и усложнения, раздавах някакви листи и се прибрах по- рано в нас... ядох, спах... такива неща.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Контролно, висене докато излезнат резулататите, прибирах се, поиграс си с малчуганите бахти аз за 1 час останах без сили те още тичат из двора :S, вечеря и след малко ке се чипкам![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!