ок
Избрал си правилното решение. Та тя те няма за човек, верно не може ли да каже веднъж благодаря за всичко което правиш за нея и ей такива а те прави на пълен глупак като ходи да се целува с момчета, дори с твои приятели и те лъже. Не знае какво иска наистина. Не се хаби за нея не те заслужава.
Аз мисля че си постъпил напълно правилно. Щом не е оценявала какво има това си заслужава ...![]()
Намери си приятелка на която и пука за теб и е благодарна на малките неща в живота ...![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
На 100% си постъпил правилно брат както не удрям момичета като ти прочетох поста много се изкуших на тая да и извозя ей тъй едно шамарче.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ПравилноТ'ва момиче явно знае да си гледа само собствения задник...
Определено не си струва да се хабиш за такъв човек.
Много правилно си постъпил не знам как си я търпял толко време. Немога да проумея как може да има толкова много момичета като нея...
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Мхм. Ако наистина си заслужаваше, тя щеше да направи някакъв опит.
Животът си продължава. Живей.
ллл
Правилно си постъпил ... кофти е че си и дал да ти се качи толкова много на главата , но когато човек обича очите са слепи а сърцето лесно прощава.
Не знам как си я изтърпял 10 месеца... Правилно си постъпил! Не бива да й даваш никакъв шанс!
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Честно казано , ако на мен тръгнеш да ми забраняваш така съм скъсала с теб на секундата .. Какъв си и ти , че ще и казваш с кого да говори и с кого не ?Не мислиш ли,че малко си попрекалил ?!А тва за целувката тряа се радваш , че сама ти го е казала , а не е премълчала .. И какво искаш ?Кой знае колко е била пияна, а когато си пиян не знаеш какво правиш и в повечето случаи на другия ден , дори не си спомняш какво е ставало предишната вечер .. Хем искаш да ти се извини , хем се дразниш .. Добре ти знаеш ли изобщо кво искаш ? Дай да ти падне на колене и да те моли за прошка
А и мой човек не тя е прекратила връзката , а ти => ти си преебал връзката ви от 10 месеца .. Наистина е сгрешила , че те е излъгала за дискотеката и си я видял с друго момче , но всеки греши .. А относно тва че те критикувала за местата , където си я водил , еми ако мъкнеш с теб още 15 приятеля нормално да се дразни ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Няма да изказвам мнение за вече бившата ти приятелка....Правилно си постъпил, не съжалявай за решението си. Един ден ще ти се моли......
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
бил си прекалено добър с нея, затова ти се е качила на главата. добре поне, че си се осъзнал, макар и малко късно.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ккк
vesSynkaa разбрах че си на 15 години.Нямам нищо против възраста ти , но явно още мислиш като дете и не разбираш за какво става въпрос.Аз не гледам да си наложа мнението и много добре знам какво искам , но някои неща си имат граници.Ще го разбереш след време жива и здрава.
Ти сам каза , че те няма в града , щото учиш в др град => и да не я беше зарязал тя рано или късно щеше да си намери друг .. А и тва че съм на 15 не значи , че не разбирам кво говориш и кво се е случило .. аз ти казвам аз кво бих направила![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Само незнам как си искарал 10 месеца с нея или си мазухист или найстина много я обичаш и държиш на нея
Само незнам как си искарал 10 месеца с нея или си мазухист или найстина много я обичаш и държиш на нея
гхх
Ако я обичаш наистина многи и държиш да сте заедно и дай последен шанс.Но ако аз бях на твоето място директно бих я блокирал в скайп и никакъв шанс не бих и дал бих я изхвърлил на 100% от живота си просто след тия простотии които е правила е показала че хич не и дреме и никога не бих и имал доверие.Ама това съм си аз все пак ти си знаеш най добре какво да правиш.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Какво значи "бил си прекалено добър и тя ти се е качила на главата"? Еми, обичал си я е човекът, пък човек, когато обича, прощава на другия всякакви грешки, дори и после да разбира, че в дадени моменти, точно това даване на шансове, шансове и още шансове не е имало смисъл, защото е останало неоценено.
Момичето не те обича, не те уважава и даже и не му пука за теб. Прощавай, че ти го казвам така директно. Себична е, егоистична е и колкото картбланшове да й даваш, тя няма да се промени. Нейната работа е "Всяко чудо за три дни". Алкохола не е извинение, но пък зависи от гледната точка. В крайна сметка обаче е тъпо да си признава, едва ли не, само защото си мисли, че знаеш вече и даже и да не съжали нещо. Или остава с теб, или късате. За мен е глупаво да се колебае, ама това, ама оновааа... да не сте на по 13-14?Комплексирана е девойката. И смятай, че занапред все повече ще се опитва да се доказва и доказва и мизериите ще стават все по-големи, и по-големи... А, и си смени другарчетата с нови такива, които няма да тичат след приятелката ти, независимо дали ще си остане същата, или ще бъде друга. Все пак, ти си решаваш. Няма правилно и неправилно в случая. Обичаш я още, нормално е да искаш отново да опитате, пък дано не съм права, въпреки че ме съмнява. Няма значение обаче какво ще направиш - дали ще послушаш форума, или ще действаш по свое усмотрение. Важното е да направиш така, както го чувстваш.
В момента една приятелка върви по същия път. Ходеше с един момък 9 месеца някъде, после се залюби с един от училище, та заряза първия момък и тръгна с този, втория, сега виждам, че пак се заиграва със бившия си(всъщност, даже и не съм убедена, че някога са късали) и изобщо едни такива истории, оплетени, кифладжийски... Ти навярно си на 17-18-20+ дори, докато моята приятелка е много по-малка, но това не е от значение, понеже системата е същата. Не знам, за мен такива истории като твоята и на приятелката ми са тъпи, комплексарски и безмислени. Това тъкане на по 2-3 стана за какво е? Оборотност, повдигане на самочувствието.. слава?
Без ник - весинка може и да е на 15 но цели точно в 10-ката.
Мармаладка - нищо лично но знаеш ли разликата между свобода и свободия? Щото девойката е играла по второто. Обясни ми къде е любовта към някого като му позволяваш да те тъпче и да ти се подиграва в лицето? Това си е класически страх от загубата му както и липса на широк социален кръг. Та в тоя смисъл, девойката го е използвала.
Как да е минало свършило, авторе съвсем правилно си постъпил. Сега хващаш бика за рогата и действаш смело напред. На тая бившата ти, ти препоръчвам да и изтриеш телефона, скайпа, мсн-а мейла икаквито още връзки имаш с нея. Не контактувай с нея, щото последиците няма да са хубави за теб. Вчера или когато там сте си писали по скайпа - манипулирала те е. Каквото и да ти приказва ако решиш да се съберете нейните игрички ще са още по брутални. На нея и е през "това, което няма" за теб.
Ти си решаваш, знам че мнението ми ще те жегне. но това е начина да осъзнаеш грешките, които си допуснал.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всеки си има мнението. Ти смяташ, че авторът го е страх да не загуби девойката, аз казвам, че й е давал шансове, защото я е обичал и се е надявал всеки следващ път да потръгне. И той не е уплашен да не я загуби - той вече я е изритал от живота си. Именно обаче, поради причината, че още я обича, в момента се колебае, защото тя му е писала в Скайп.
Мармаладка - казваме едно и също нещо по два различни начина. Не съм против даването на втори шанс, даже съм го правил. Но един път или два пъти максимум. А така като гледам при автора са били повече от 2... Той все още не е убеден че решението което е взел е правилно, затова се колебае и за случката със скайп. Отделно че скайп не е място за решаване на проблеми, и водене на сериозни разговори. Но това е съвсем друга тема.
Как да е де, важното е че вече са бивши. Може и много да я обича, но има един принцип "Нека бившите останат такива, защото за да станат бивши си има причина." Та в този ред на мисли ще е глупаво да се съберат отново. Разбрахме че девойката хич не я е еня за него. Писала му е в скайп за да провери нагласата и да си остави вратичка, ако с момчето Х нещата не потръгнат. Повече от сигурна е че автора ще я приеме и тя пак ще може да си играе както и скимне. И е лошо че го използва така.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House