- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато правите секс ......??
Винаги ли чувствате удоволствие всяка една секунда от секса. Ако да, можете ли да кажете от 1 до 10 какъв е интезитета на чувството като 1 е пълна апатия а 10 е равносилно на оргазъм.
Има ли моменти когато (за мъжете) правите секс и не усещате толкова много и е по-притъпено и тн. а има ли момнети когато не усещате нищо изобщо докато не свършите накрая чак?
Зависи от мацката. Имал съм и моменти когато с мацка ми е било по-тъпо отколкото ако се оправя сам. Ако е и широка ....Първоначално написано от Psychic
![]()
Ми първо-Момиче съм .. и при нас е малко по-различно от при момчетата ... зависи от позата и от настроението ест... Поради причината,че съм имала сексуален контакт само с 1 човек (и все още имам) немога да кажа с точност и да дам сравнения ... но да речем че степента под 7 не е падала![]()
Марио
не винаги съм изпитвала удоволствие от секса.. но най мн да съм достигала до 7-8.. предишния ми приятел не беше мн добър в леглото..![]()
С предишните ми приятелки това "преживяване" и секс не можеше да се нарече .... Но със сегашната ми приятелка определено и давам 100/10 .... Всяка една стотна от секса с нея е НЕВЕРОЯТЕН !!!!!!!!!!!!!!!
De-Phazz - Anchorless
Когато го правя с дад.момче за първи път чувството е около 7-8 (може и повече ама зависи от него),с времето усещаният ми олягат и може да се каже,че нищо не усещам![]()
Всеки път,когато го правя с приятеля си степента на удоволствие не е 10,ами...не знам и аз...100,може би и повече...Толкова е НЕВЕРОЯТНО всеки път...Ох,замечтах се...![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
ами.. бившия ми изобщо не го биваше да доставя удоволствиезасега съм била само с него..
![]()
Аз съм ти следващия,ще луднеш!А по темата ами не може някоя мацка да ми е като дърво в кревата и да ми е густо да я помпя.Не стаа така!Първоначално написано от CoOLBebZz
винаги ми е харесвало,без значение дали сме у нас,у тях,навън или където и да е-10 от 10Нямам оплаквания-всяка секунда е вълшебна,а когато свършим-ми се ще пак и пак.. и така
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от slun4evka
++![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
От къде зн. като не си била с друг?!Първоначално написано от CoOLBebZz
![]()
Аве 6 в най-добрия случай 10 ама на моменти.![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Когато има чувства е най-хубаво![]()
Има го всеки един момент от 1 до 10.
Но зависи от сотиацията - кой подред път е, колко време не съм правил секс, дали не съм пил, дали съм бил изморен или не и т.н.
Секс се прави, когато ти е кеф, не само щото другия иска![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ммм от много работи зависи и все пак мисля, че под 4 в най-лошите случаи не е падало![]()
So free
готино ми е като го правимПървоначално написано от Psychic
![]()
![]()
от скалата от 1 до 10 избирам 8
зависи от настроението и позите и наи-вече от него. Какво ще направи, как ще го направи, дали ще олучи момента и т.н. За сега в повечето случаи си е 10-ка (защото правя секс с един и същи човек от 3 години) и вече си знаеме всички предпочитания достатъчно добре, че усещането да не пада под 10.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
и аз съм така .. писват ми .. трудно е вече един мъж да ми привлече вниманиетоПървоначално написано от sweetchef
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мъж или момче? Айде стига с изхвърлянията, че да не стане после обратното. А и има мъже, които определено биха те държали на 10 поне половин година...Първоначално написано от JoLLiE92
се съм бил с по опитни от мен и винаги е било 10 винаги е било перфектно а с предишата ми лесно се възбуждаше и всеки път стигаше до оргазъм и много и се кефех![]()
One 4 the money , two 4 the show
Не оргазмът е важен! Важно е желанието за него. Опитните жени достигат до него, КОГАТО СИ ИСКАТ, независимо от размера на самолета. Други са важните неща да е момичето на 10 винаги.Първоначално написано от Addiced
ZПървоначално написано от radoslav4o
така е това неможе да се каже така става или етака просто го чувстваш като дарба е![]()
има го тоя момент особено когато си лягам с моми4е което не харесвам а сум само за 1 вечер![]()