.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Фен
    Град
    Sofia

Когато правите секс ......??

Винаги ли чувствате удоволствие всяка една секунда от секса. Ако да, можете ли да кажете от 1 до 10 какъв е интезитета на чувството като 1 е пълна апатия а 10 е равносилно на оргазъм.
    Има ли моменти когато (за мъжете) правите секс и не усещате толкова много и е по-притъпено и тн. а има ли момнети когато не усещате нищо изобщо докато не свършите накрая чак?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Когато правите секс ......??

Цитирай Първоначално написано от Psychic
    Винаги ли чувствате удоволствие всяка една секунда от секса. Ако да, можете ли да кажете от 1 до 10 какъв е интезитета на чувството като 1 е пълна апатия а 10 е равносилно на оргазъм.
    Има ли моменти когато (за мъжете) правите секс и не усещате толкова много и е по-притъпено и тн. а има ли момнети когато не усещате нищо изобщо докато не свършите накрая чак?
    Зависи от мацката. Имал съм и моменти когато с мацка ми е било по-тъпо отколкото ако се оправя сам. Ако е и широка ....

Град
    София
    Ми първо-Момиче съм .. и при нас е малко по-различно от при момчетата ... зависи от позата и от настроението ест... Поради причината,че съм имала сексуален контакт само с 1 човек (и все още имам) немога да кажа с точност и да дам сравнения ... но да речем че степента под 7 не е падала
    Марио

Мега фен Аватара на Rofl4e
    не винаги съм изпитвала удоволствие от секса.. но най мн да съм достигала до 7-8.. предишния ми приятел не беше мн добър в леглото..

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    С предишните ми приятелки това "преживяване" и секс не можеше да се нарече .... Но със сегашната ми приятелка определено и давам 100/10 .... Всяка една стотна от секса с нея е НЕВЕРОЯТЕН !!!!!!!!!!!!!!!
    De-Phazz - Anchorless

Когато го правя с дад.момче за първи път чувството е около 7-8 (може и повече ама зависи от него),с времето усещаният ми олягат и може да се каже,че нищо не усещам

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Всеки път,когато го правя с приятеля си степента на удоволствие не е 10,ами...не знам и аз...100,може би и повече...Толкова е НЕВЕРОЯТНО всеки път...Ох,замечтах се...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    Елхово
    ами.. бившия ми изобщо не го биваше да доставя удоволствие засега съм била само с него..

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от CoOLBebZz
    ами.. бившия ми изобщо не го биваше да доставя удоволствие засега съм била само с него..
    Аз съм ти следващия,ще луднеш!А по темата ами не може някоя мацка да ми е като дърво в кревата и да ми е густо да я помпя.Не стаа така!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    винаги ми е харесвало,без значение дали сме у нас,у тях,навън или където и да е-10 от 10 Нямам оплаквания-всяка секунда е вълшебна,а когато свършим-ми се ще пак и пак.. и така
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от slun4evka
    Ми първо-Момиче съм .. и при нас е малко по-различно от при момчетата ... зависи от позата и от настроението ест... Поради причината,че съм имала сексуален контакт само с 1 човек (и все още имам) немога да кажа с точност и да дам сравнения ... но да речем че степента под 7 не е падала

++
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от CoOLBebZz
    От къде зн. като не си била с друг?!

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Аве 6 в най-добрия случай 10 ама на моменти.
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Когато има чувства е най-хубаво

Има го всеки един момент от 1 до 10.
    Но зависи от сотиацията - кой подред път е, колко време не съм правил секс, дали не съм пил, дали съм бил изморен или не и т.н.
    Секс се прави, когато ти е кеф, не само щото другия иска
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    (: Русе :)
    Ммм от много работи зависи и все пак мисля, че под 4 в най-лошите случаи не е падало
    So free

Re: Когато правите секс ......??

Цитирай Първоначално написано от Psychic
    готино ми е като го правим от скалата от 1 до 10 избирам 8

зависи от настроението и позите и наи-вече от него. Какво ще направи, как ще го направи, дали ще олучи момента и т.н. За сега в повечето случаи си е 10-ка (защото правя секс с един и същи човек от 3 години) и вече си знаеме всички предпочитания достатъчно добре, че усещането да не пада под 10.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от sweetchef
    Когато го правя с дад.момче за първи път чувството е около 7-8 (може и повече ама зависи от него),с времето усещаният ми олягат и може да се каже,че нищо не усещам
    и аз съм така .. писват ми .. трудно е вече един мъж да ми привлече вниманието
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92
    Цитирай Първоначално написано от sweetchef
    и аз съм така .. писват ми .. трудно е вече един мъж да ми привлече вниманието
    Мъж или момче? Айде стига с изхвърлянията, че да не стане после обратното. А и има мъже, които определено биха те държали на 10 поне половин година...

Град
    ДжойнтЛенД
    се съм бил с по опитни от мен и винаги е било 10 винаги е било перфектно а с предишата ми лесно се възбуждаше и всеки път стигаше до оргазъм и много и се кефех
    One 4 the money , two 4 the show

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Addiced
    се съм бил с по опитни от мен и винаги е било 10 винаги е било перфектно а с предишата ми лесно се възбуждаше и всеки път стигаше до оргазъм и много и се кефех
    Не оргазмът е важен! Важно е желанието за него. Опитните жени достигат до него, КОГАТО СИ ИСКАТ, независимо от размера на самолета. Други са важните неща да е момичето на 10 винаги.

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от radoslav4o
    Когато има чувства е най-хубаво
    Z

така е това неможе да се каже така става или етака просто го чувстваш като дарба е

има го тоя момент особено когато си лягам с моми4е което не харесвам а сум само за 1 вечер

Гледах скоро един модел в едно списание. Ще се опитам да го пресъздам тук, защото в нета не я намерих тази графика и ще можеш да си извадиш заключенията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си