.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от radoslav4o
    Когато има чувства е най-хубаво

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Зависи от човека. С настоящия си приятел оценявам всяка секунда с 11 по десетобалната Но ми се е случвало и да ми е направо скучно с някой друг...

Въпросът е с КАКВО правим секс те някой съм ги чувал да го правят с възглавницата

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Хъ... ами с бившия беше нещо от рода на .... -2?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на Amateur
    По принцип през цялото време ми е приятно,е зависи и от партньора...

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92
    Цитирай Първоначално написано от sweetchef
    Когато го правя с дад.момче за първи път чувството е около 7-8 (може и повече ама зависи от него),с времето усещаният ми олягат и може да се каже,че нищо не усещам
    и аз съм така .. писват ми .. трудно е вече един мъж да ми привлече вниманието
    Мъж или момче? Айде стига с изхвърлянията, че да не стане после обратното. А и има мъже, които определено биха те държали на 10 поне половин година...
    да но ми трябва време да свикна че някой е около мен защото се привързвам изключително трудно и като спя с някой обикновенно ми става скучен.. за мен 10 се постига само с точния човек но и оргазма не е най важното .. обожавам секса като цяло но за 10 трябва и нещо от сърцето
    бях на мнението "защо ми е да спя с някой много по голям от мен .. вземе да колабира в ръцете ми к'в0 ще го правя" но после открих че секса с много по голям мъж е хубав да .. но изключително безперспективен а за мъж или момче .. за мен най важното в този с който съм е да е мъж а не момченце да е до мен когато имам нужда .. защото мисля че съм дама а не поредната пикла
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правя секс с гаджето си от няколко месеца.И на двамата ни беше за 1-ви път. Аз все още не съм усетила абсолютно никакво удоволствие от секса. Не знам какво да правя просто... Достатъчно съм възбудена..отпусната.. просто не става

Цитирай Първоначално написано от b3b0rana
    Правя секс с гаджето си от няколко месеца.И на двамата ни беше за 1-ви път. Аз все още не съм усетила абсолютно никакво удоволствие от секса. Не знам какво да правя просто... Достатъчно съм възбудена..отпусната.. просто не става
    спокойно миличка и аз бях така отначало просто и двамата не знаете какво правите .. ще започне да ти харесва аз обожавам секса вече .. просто първия ми не обичаше да си играем .. мисля че заради това не ми харесваше не знам .. не мога да кажа точно но сега ми харесва
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92
    Цитирай Първоначално написано от b3b0rana
    спокойно миличка и аз бях така отначало просто и двамата не знаете какво правите .. ще започне да ти харесва аз обожавам секса вече .. просто първия ми не обичаше да си играем .. мисля че заради това не ми харесваше не знам .. не мога да кажа точно но сега ми харесва
    Ние си играем.. има любовна игра колкото щеш.. и когато дойде време за секса ... нищо сменили сме сиг 15 пози...и не и не.. инъче клиторен оргазъм много пъти ми е доставял..

апетита идва с яденето поне при мен е така
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

понякога нииищо не усещам ама нищо,все едно не го правя,с разликата че го правя...
    The night I laid my eyes on you,
    Felt everything around me move
    Got nervous when you looked my way
    But you knew all the words to say

Хах много зависи как се представя момчето. Ако е много добър всяка секунда се изпитва максимално удоволствие.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Ами към 7-8 Отначало ми е приятно,но 5 мин след началото напр.започва да ми харесва вече по-така

Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
    Хах много зависи как се представя момчето. Ако е много добър всяка секунда се изпитва максимално удоволствие.
    точно .. ОБРАТНОТО . не зависи само от момчето всичко ти не си там само за да си вдигнеш краката и толкова .. момчетата много мразят такива момичета .. пасивни .. ти ако не правиш нищо той как да иска .. ще му мине желанието .. ако щеш не може сам да си вдигне хуя все пак.. момичето трябва да е активно
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове