- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато правите секс ......??
Зависи от човека. С настоящия си приятел оценявам всяка секунда с 11 по десетобалнатаНо ми се е случвало и да ми е направо скучно с някой друг...
Въпросът е с КАКВО правим сексте някой съм ги чувал да го правят с възглавницата
![]()
![]()
![]()
8-9![]()
Хъ... ами с бившия беше нещо от рода на .... -2?
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
По принцип през цялото време ми е приятно,е зависи и от партньора...
да но ми трябва време да свикна че някой е около мен защото се привързвам изключително трудно и като спя с някой обикновенно ми става скучен.. за мен 10 се постига само с точния човек но и оргазма не е най важното .. обожавам секса като цяло но за 10 трябва и нещо от сърцетоПървоначално написано от Xitap
бях на мнението "защо ми е да спя с някой много по голям от мен .. вземе да колабира в ръцете ми к'в0 ще го правя"но после открих че секса с много по голям мъж е хубав да .. но изключително безперспективен
а за мъж или момче .. за мен най важното в този с който съм е да е мъж а не момченце да е до мен когато имам нужда .. защото мисля че съм дама а не поредната пикла
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Правя секс с гаджето си от няколко месеца.И на двамата ни беше за 1-ви път. Аз все още не съм усетила абсолютно никакво удоволствие от секса. Не знам какво да правя просто...Достатъчно съм възбудена..отпусната.. просто не става
![]()
спокойно миличка и аз бях така отначалоПървоначално написано от b3b0rana
просто и двамата не знаете какво правите .. ще започне да ти харесва аз обожавам секса вече .. просто първия ми не обичаше да си играем .. мисля че заради това не ми харесваше не знам .. не мога да кажа точно но сега ми харесва
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ние си играем.. има любовна игра колкото щеш.. и когато дойде време за секса ... нищоПървоначално написано от JoLLiE92
сменили сме сиг 15 пози...и не и не.. инъче клиторен оргазъм много пъти ми е доставял..
![]()
![]()
апетита идва с яденетопоне при мен е така
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
понякога нииищо не усещам ама нищо,все едно не го правя,с разликата че го правя...![]()
![]()
![]()
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
Хах много зависи как се представя момчето. Ако е много добър всяка секунда се изпитва максимално удоволствие.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Ами към 7-8Отначало ми е приятно,но 5 мин след началото напр.започва да ми харесва вече по-така
![]()
точно .. ОБРАТНОТО . не зависи само от момчето всичко ти не си там само за да си вдигнеш краката и толкова .. момчетата много мразят такива момичета .. пасивни .. ти ако не правиш нищо той как да иска .. ще му мине желанието .. ако щеш не може сам да си вдигне хуя все пак.. момичето трябва да е активноПървоначално написано от Magic_Girl
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more