.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Нова връзка - нови дилеми

Нямам навика да пиша такива неща, но сега реших да опитам. Скоро се запознах с едно момче, мн добър приятел на моя колежка. Излезнахме 2 пъти. На първата среща отидохме при компанията му, готини хора, но почти не останахме насаме. Като ме изпращаше ми каза, че мн ми се радва, и че иска да тръгнем. Зарадвах се, защото и аз го харесвам. Преди да се разделим тогава, ме пита кога ще се видим пак, въобще беше перфектно! На следващия ден се срещнахме, но беше съвсем различен - имах чуството, че умира от скука ... Колежката ми беше казвала, че е малко по-мълчалив, срамежлив... но предната вечер не беше такъв! Попитах го какво му е, отг че е уморен и добави, че попринцип не е от "ломоталниците". Преди да се разделим каза само, че утре ще се чуем. Незнам, склонна съм да мисля, че наистина е бил уморен (да, работата му е напрегната) и за това се държеше по-дръпнато. Но се опасявам, че не е останал очарован от тази ни среща, въпреки че беше най-обикновена, този път бяхме само двамата, знам ли може и да се е притеснявал... подметнах му, че другия път искам да обсъдим една тема (отношенията ни, ест не супер задълбочено, и кво горе-долу очаква от връзката ни) но не уточних каква. Оставила съм "топката в неговото поле", но се чудя ... да я оставя ли там???

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да остави топката в него, мъжът е този който води отношенията. Поне в началото, после ролите се разпределят. Изчакай за да видиш що за човек е и може ли да поема инициатива. Както и един куп други важни неща. Скруполите и притесненията ги остави на заден план. Щом е казал че ще се обади => си му интересна

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ако толкова ти харесва крачка напред от твоя страна за по сигурно да не го изгубиш,а ако няма съответна реакция сама можеш да си направиш изводите
    Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.

Цитирай Първоначално написано от rosko_bosko
    ако толкова ти харесва крачка напред от твоя страна за по сигурно да не го изгубиш,а ако няма съответна реакция сама можеш да си направиш изводите
    Аз добре ще предприема нещо, но кога? Не веднага, нали ще го оставя ден примерно, и ако няма никаква инициативност от него- ще действам. А за мнението на valdesbg че каза че ще ми звънне - може да го е казал от учтивост ... Въпреки, че досега като е казвал - си го е изпълнявал

Град
    В мислите на хората
    Бистра ако беше от учтивост щеше да каже "Радвам се че се видяхме, беше ми мн приятно, ще ти звънна пак, по някое време/тия дни." Схващаш разликата, нали?

Dr. Gregory House

Даа схващам разликата Но все пак е ужасно да съм в неведение. Още не ми се е обадил, сигурно "пак има работа"

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    ^ Съгласна съм с мнението на valdesbg
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Знам само едно-ако момчето наистина харесва момичето обезателно ще намери начин и ще и се обади.Не звънне ли до седмица,го отсвири и толко..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Знам само едно-ако момчето наистина харесва момичето обезателно ще намери начин и ще и се обади.Не звънне ли до седмица,го отсвири и толко..
    +1
    Обичам те <3 !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    +1
    Обичам те <3 !!!

Ок значи какво ми остава - да си чакам безмълвно ... известно време?

Град
    В мислите на хората
    Еми ако днес не ти звънне може примерно утре ти да му се обадиш. Връзвате лафче - как си що си, риби, жаби, ала бала 3-4-5 минутки си приказвате и така. Ако се сети да те покани - добре, ако не все ще каже нещо. Зает, уморен, чудеса работи.. Не нахалствай и не се цупи. Ако не те покани - няма ядове. Казваш му звънни ми утре като си свободен, или нещо в тоя дух. И така. Вече трябва да се досети накъде духа вятъра. И така.

Мисълта ми е - няма лошо да се чуете Не нахалствай да се видите на всяка цена. Може помежду другото да го подхвърлиш

Dr. Gregory House

А тъпо ли ще е ако тая вечер не звънне или пише - да го направя аз? Ще бъде най- обикновен разговор...... Ест няма да питам защо не ме е потърсил а от сорта на как му е минал деня и т.н. Смс не искам да пиша - ако не върне ще се сдухам излишно Та...?

Голям фен
    Хмм,според мен недей да го търсиш засега.Изчакай той да усети липсата ти,да ти се обади.Иначе ще изглеждаш "отчаяна" ,ако разбираш.Ако все пак не се стърпиш и решиш да го потърсиш първа ти,по-добре му напиши смс.По-наенгажиращо е

Град
    В мислите на хората
    Скандал - няма как истра да залиспва на момчето при положение че са от скоро "заедно" и нямат силна емоционална връзка. Бисе, малко късно се включвам, но това което си описала го направи утре. Задължително обаче му звънни. Смс-ите провалят нещата. Успех, аз отивам да спя. Бисе драскай утре какво е станало.

Dr. Gregory House

Аз като момче мога да ти кажа, че когато не ни е приятно с момиче, (скука,неловкост или просто няма какво да си кажем), ние се измъкваме с нещо от сорта, че сме на тренировки .. или минава случайно "случаен" приятел от "тренировките" ..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Ами според мен трябва да изчакаш малко да видиш дали той ще те потърси...ако не го направи следващите няколко дни или е много зает,или няма интерес...Ноо ако много искаш между вас да има нещо и да сте заедно можеш и ти да му се обадиш...Прави това,което чувстваш,че трябва да направиш,а не това което ти казваме ние...Според мен на втората среща наистина е бил уморен..Ако пък нищо не стане в крайна сметка не се отчайвай ще имаш много други възможности .Успех

Днес говорих с моята колежка и негова най-добра приятелка, и й обясних че се притеснявам, понеже не ми звъни втори ден. Тя почна да ме успокоява и реши да му звънне да се чуят.... звънна веднъж, два пъти.... 20 пъти... не вдигна! Само няколко пъти затвори! Казах си "Хм, на нея не отг, какво остава за мен". Помислихме, че наистина има мн работа, но така и не й звънна до края на вечерта. Колежката ми ме посъветва да му драсна утре 1 смс за да разбере, че не ми е все тая дали ще поддържаме връзка или не. Много се притеснявам и се чудя какво ли става с него та е толкова зает .....

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от bissstra
    Днес говорих с моята колежка и негова най-добра приятелка, и й обясних че се притеснявам, понеже не ми звъни втори ден. Тя почна да ме успокоява и реши да му звънне да се чуят.... звънна веднъж, два пъти.... 20 пъти... не вдигна! Само няколко пъти затвори! Казах си "Хм, на нея не отг, какво остава за мен". Помислихме, че наистина има мн работа, но така и не й звънна до края на вечерта. Колежката ми ме посъветва да му драсна утре 1 смс за да разбере, че не ми е все тая дали ще поддържаме връзка или не. Много се притеснявам и се чудя какво ли става с него та е толкова зает .....
    Направи го
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си