- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли татуировка?
Нямам и не ме влече идеята.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
имам 2. 1 на тила - loved и 1 на ръката - от лакътя до китката от вътрешната страна на ръката - all your money won't another minute buy you. втората е на 2 дни, новичка![]()
нямам
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Нямам, все още, но много имам мерак скоро да си направя![]()
еми нямам обаче искам наште ми разрешават ама ми казаха да исчакам още 1-2 години и ако още ме кефят да си направа![]()
Все още нямам, но съм много навита да си направя![]()
Ми мн съм навит и аз,но скорор няма да стане.
Да, на корема.. След лятото мисля да си направя на китката..![]()
Да, две. На предмишницата и нова на гърдите
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
емии за в момента нямам понеже правенето не зависи само от мене..иначе когато стана пълнолетна съм рещила че ще си направя 3 амаа малки смисъл не някви големи и фрапиращи![]()
Нямам,но обмислям да си направяМайка ми е що годе съгласна,а що се отнася до баща ми .. ще го преживее
Мисля да е на рамото от страната на кръста но се колебая между три варианта - скорпион,роза или пеперуда ... незнам ше видим :P
нямам и не съм мераклия за сега![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
jivei si jivota nqma da doida az da ti go jiveq
Нямам,но много искам от много време и ше си направя ама не се знае кога(сигурно чак кат стана на 18 ако иам малко късмет по рано![]()
)
Нямам и не искам.![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Нямам,но скоро мисля да си правя.. А каква не съм решила още
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Не правил съм си временна скорпион на дясната ръка май-беше.Сега съм навит може за 17-тия си рожден ден да си направя една мисля да е пак скорпион все пак съм такава зодия нали
Я кажете на гърдите боли ли Момче съмпримерно жилото на скорпиона обаче ще отиде към костта над гърдите и знам че там боли до припадък
не за съжаление ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3