- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подарък за годишнина
Здравейте...наште правят 15 години на 11 септември и се чудя какво да им подаря,моля ви,помогнете с идейки![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
А защо трябва да им подаряваш нещо..Рождени дни,Коледа,ок,но годишнината според мен си е чисто техен празник,между тях двамата и няма нужда ти да им подаряваш нещо..
И аз смятам, че е излишно. Достатъчно е да ги оставиш само двамата и да не ги притесняваш в тоя ден.![]()
Бих им подарил кулите Близнаци..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Питай ги как са се запознали(ако не знаеш) и им подари нещо свързано с първатна им среща.![]()
П.П. какво като е техен празник.Това ,че искаш да им подариш нещо точно на такъв празник,значи ,че ги уважаваш и обичаш.И винаги ли трябва да е Коледа за да подариш нещо на важен човек за теб..да не говорим ,че това са хората ,които са те създали![]()
Не се нахвърляй на някви големи подаръци. Ако искаш да им подариш нещо, то ще е само от уважение.. за това нещо мъничко е идеално. Например някоя тяхна хубава снимка им я извади във фотото и я сложи в рамка![]()
If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !
Изчисти апартамента/къщата и им направи нещо за вечеря. Пусни музика, запали свещи... Ква съм романтичка само. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+презервативиПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
Аз съм подарявала (заедно със сестрата..) -сервиз,някакъв сувенир (като воденица ;д) ,в който тече вода...лампапарфюми ( и за двамата) и много такива глупости
Ама тая година пропуснах..
Наште направиха 15 години на 20ти август и аз отидох в 1 фото, дадох им снимка от сватбата им, те я увеличиха и рамкираха. И това общо за 20 лв. И тате като я видя колко е млад и слаб се разрева и вика тва не съм аз![]()
На наще им подарих картина-мое производство.Купих платно,бои...,нарисувах я и я дадох за рамкиране.
Но най-добре им купи нещо,което е свързано с вкусовете им.
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....