.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland

Подарък за годишнина

Здравейте...наште правят 15 години на 11 септември и се чудя какво да им подаря,моля ви,помогнете с идейки
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

А защо трябва да им подаряваш нещо..Рождени дни,Коледа,ок,но годишнината според мен си е чисто техен празник,между тях двамата и няма нужда ти да им подаряваш нещо..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    И аз смятам, че е излишно. Достатъчно е да ги оставиш само двамата и да не ги притесняваш в тоя ден.

Супер фен Аватара на l0lz
    Бих им подарил кулите Близнаци..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Питай ги как са се запознали(ако не знаеш) и им подари нещо свързано с първатна им среща.

П.П. какво като е техен празник.Това ,че искаш да им подариш нещо точно на такъв празник,значи ,че ги уважаваш и обичаш.И винаги ли трябва да е Коледа за да подариш нещо на важен човек за теб..да не говорим ,че това са хората ,които са те създали

Не се нахвърляй на някви големи подаръци. Ако искаш да им подариш нещо, то ще е само от уважение.. за това нещо мъничко е идеално. Например някоя тяхна хубава снимка им я извади във фотото и я сложи в рамка
    If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !

Изчисти апартамента/къщата и им направи нещо за вечеря. Пусни музика, запали свещи... Ква съм романтичка само. xD
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Изчисти апартамента/къщата и им направи нещо за вечеря. Пусни музика, запали свещи... Ква съм романтичка само. xD
    +презервативи

Аз съм подарявала (заедно със сестрата..) -сервиз,някакъв сувенир (като воденица ;д) ,в който тече вода...лампа парфюми ( и за двамата) и много такива глупости Ама тая година пропуснах..

Град
    София
    Наште направиха 15 години на 20ти август и аз отидох в 1 фото, дадох им снимка от сватбата им, те я увеличиха и рамкираха. И това общо за 20 лв. И тате като я видя колко е млад и слаб се разрева и вика тва не съм аз

На наще им подарих картина-мое производство. Купих платно,бои...,нарисувах я и я дадох за рамкиране. Но най-добре им купи нещо,което е свързано с вкусовете им.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си