ХАхаха..този път ще си кажа всичко.
Предиии...около 2-3 години....много исках да стана модератор тук. Ама много, много.
Имаше едни спамери, ужасни, които пускаха по 100 теми за секунди в разделите, а аз така и така киснех постоянно и исках да чистя и аз.
Но бях прясна, прясна...
Та след еднин такъв оспамен раздел влиза модератор... ab_user.
И аз му пиша ЛС> да влезе в "секс" да види какво става. Имаше 5 страници спам на маймунски езици.
И той изчисти всичко и ми благодари. После ми писа ЛС, че много съм приличала на бившата му приятелка и се заговорихме.
Писахме си по скайп. Издейства ми да ми дадат тестови права във форума, ама тогава бях много заядлива, та не ме харесаха
Бях много разочарована, и той, миличкия ми даде паролата и името си против всички правила и започнах да влизам от неговия акаунт да си чистя
Станахме приятели. Аз си имах гадже, но той се държеше много мило и много си пишехме по скайп, защото беше от далечната Варна.
Направи ми впечатление, че е много ориентиран в целите си и в бъдещия си успех и ми харесваше много да говоря с него.
Но никога не съм мислила, че може нещо да се получи.
Е...бил е човек с когото много съм споделяла мъки и всичко....знаете, в интернет е по-лесно да говориш.
Миналото лято, за 1 ден реших, че трябва да отида на море.
Понеже беше от Варна, а аз трябваше да отида на Златни пясъци го помолих само да ме ориентира как да стигна, защото не бях стъпвала в морската столица.
Там по разни обстоятелства се видяхме след месец, след като пристигнах във Варна, аз си намерих работа там. Ииии....много гаджета.
Той ми звънеше да се видим,ама аз бях прекалено заета с моите си момчета там и не можах да намеря време да се видим.
Е...един ден ми изнуди среща.
Заведе ме във Варна, вечерта се разхождахме по плажа. Мътно ми е, но беше супер хубаво. Тогава установих, че всъщност е много сладък и чаровен и има чудесни плътни устни в които се влюбих. Ноо...имах си гадже Та...виждахме се още няколко пъти, нещо в началото не се получиха нещата.. Помня, че в една дискотека ме беше виждал да се целувам с друго момче и ... в началото на "живото" ни запознанство - бая го разочаровах.
Прибрах се в София, той пък дойде да учи тук право.
Аз пак си намерих гадже. Анастасиос.
Дани ми звънеше да се видим, но категорично отказвах.
Следваше втора прецаквация. С Анастасиос се скарахме за малко и писах на Дани,защото му споделях всичко...той си беше във Варна за няколко дена....много ме болеше и той искаше да се видим след като се прибере в София. И аз му обещах, че ще се видим и ще пробваме заедно, защото ми беше писнало от неподходящи, а знаех, че той е много свестен, но го прецаках. На другия ден се събрахме с Анастасиос и много кофти се получи.
От тогава реших, че и като приятел загубих Дани.
Но той ми пишеше и пишеше...
След няколко месеца, просто осъзнах, че вече трябва да зарежа Анастасиос, защото нещата много се обтегнаха.
Така на 14 февруари останах сама и Дани ми писа по скайп.
И той беше сам. Поиска да излезем. Видяхме се, отидохме на кафе в Студентски град... там си говорехме.
Всъщност имах нагласата да се видим приятелски, но... взехме малко по малко да се гушкаме и се целунахме...и... бяхме заедно вече.
Хареса ми много. Беше кавалер, и чаровник...отивахме си.
В началото ми нямаше никакво доверие..ясно защо, нещата бяха доста трудни, докато се подкараме, но прецених, че е подходящ и ще държа до последно да се получи добре.
Секса реших да го отложа за по-късен етап, за да се концентрираме върху взаимоотношенията си.
Явно всичко стана по перфектния начин.
Изведнъж се заобичахме силно, много си паснахме, защото бяхме всичко (и сме) което сме искали и сме се нуждаели.
Опознахме се под един нов ъгъл и сега пети месец сме все така щастливи.
Много неща преживяхме заедно, помага ми много. Изстрелва ме напред в живота. Помага ми и ми даде кураж да уча висше, който бях изгубила.
Правим всичко заедно, готвим, чистим, пазаруваме.
Цяла нощ ме гушка като мече и дори се шегувам, че няма да мога да спя вече сама, ако не съм в ръцете му.
За пет месеца се случиха адски много неща, които ни сближиха и сега сякаш сме заедно от години.